Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ | פג'ו 205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול על הרכב הנ"ל, ערכתי חיפוש, הבנתי שהרכב מגיע עם 115 כ"ס במקור, על 850 ק"ג, רכב מהנה קומפקטי וכו'.

רציתי לשאול מבחינת אחזקה של רכב כזה, נניח והרכב שאני ארכוש יהיה במצב טוב, יש משהו שעלי להזהר ממנו במיוחד שמדובר על רכב שנמצא כבר 17+ שנים על הכביש?

זה נכון שאיכות הביפנוכו של הרכב על הפנים ופשוט צריך להחזיק דבק מהיר בכמויות באוטו?

תודה! :]

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מדובר על רכב שנמכר יחסית במחירים נמוכים, לכן אוהבים לקנות אותו צעירים שלא בהכרח יתחזקו אותו ברמה הנדרשת מצד אחד ומצד שני הרכב יעבור התעללויות.

אם תמצא אחת שמורה ומקורית, זו יכולה להיות אופצייה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דבק מהיר לא עוזר. :roflmao:

חפש על 205GTI במנוע החיפוש של הפורום ואם יש לך שאלות אתה מוזמן להקפיץ אחד השרשורים.

אני בספק אם עוד יש 205 עם 115 כ"ס מקוריות. רובן כבר שודרגו ל-130 כ"ס במנוע 1.9 (יש בודדות כאלו מקוריות) או 160 כ"ס במנועי MI16, או קומבינציות חזקות יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...