Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מקרה של פריצה. נגנב ציוד במאות אלפי שקלים. אני לא הפרט פרטים בגלל שאני מנסה לגשש בין כול מיני אנשים שיכול להיות יושבים בפורום הזה.

המשטרה שפניתי אליה למתן עדות לא עושים כלום.התיק שלי עדיין לא נמצא אצל שום חוקר. טביעות אצבעות אפילו לא לקחו. וכבר עבר יומיים ואין תזוזה. ואין שום כלום. בנתיים הציוד יכול לשוקע בבוץ של השוק הישראלי.

מה אני יכול לעשות ולמי לפנות אולי לדרגים בכירים אולי למפכ"ל אני לא יודע. ואיך יוצרים קשר עם אנשים בכירים אלה.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

מצטער להרוס לך את האשליות, אבל ממש לא איכפת להם.

בוא נאמר, שאם אתה צריך עזרה בשביל לפנות למישהו בכיר במשטרה, ולא לבד יש לך קשרים שם, הסיכוי שיעזרו לך שם קלוש.

המשטרה לא עושה כלום בנוגע לדברים הרבה יותר חמורים מגניבה (ע"ע המקרה של אמנון לווי אתמול בערוך 10), אז להתאמץ בשביל זה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בשביל זה יש (או אין) ביטוח.

חקירות, מארבים ומרדפים עם מסוקים - רק בסרטים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אל תסמוך על המשטרה שלנו. במידה והציוד באמת יקר ערך אני מציע לך לפנות למשרד חקירות פרטיות מכובד.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אתם מזלזלים יותר מדי במשטרה ולגבי מסוקים? תאמין לי שאתה לא יודע כמה פעמים ועל מה מרימים מסוקים משטרתיים שכל טיסה שלהם עולה אלפי שקלים. בתור אחד שכן יודע במקומך הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי פולט משהו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מפכ"ל זה קצת היסחפות נכון לעכשיו.

אני הייתי עושה ככה:

1. ר' משרד חקירות ומודיעין בתחנה - פונה אליו באופן אישי, ניגש לתחנה ומבקש לדבר איתו. הוא אחראי גם על משרד המודיעין והבילוש ככה שאם הוא רוצה הוא יכול לפעול גם במישור המודיעיני.

2. אם זה לא עובד - מפקד תחנה/סגן מפקד התחנה.

3. קצין תלונות הציבור + מכתב למטה הארצי.

קח בחשבון שהמשטרה יכולה לתפוס כמעט כל אחד, השאלה כמה הם רוצים להשקיע בזה מאמץ, ולצערנו הם לא.

תיקי פריצות לא באמת מעניינים מישהו אלא אם כן יש יותר מקצה חוט ברור אז אולי הם יפעלו בנדון.

תנסה לפנות ולדבר עם ר' משרד החקירות והמודיעין, אם זה לא עובד אני הייתי ממליץ לך בחום לנסות ללכת על חוקר פרטי אולי, או מישהו שמקורב לתחום הפשיעה ויכול לברר מי העבריין שגנב לך את הציוד ולנסות לפעול להחזרתו.

פורסם

תיקי פריצות לא באמת מעניינים מישהו אלא אם כן יש יותר מקצה חוט ברור אז אולי הם יפעלו בנדון.

חייב לחלוק על זה. לצערי הרב שמענו מספיק סיפורים וראינו מספיק כתבות בטלוויזיה על כך שהמשטרה לא עושה כלום, אפילו אם נותנים לה את כל החומר האפשרי עם כפית של זהב לתוך הפה.

אם זה לא עובד אני הייתי ממליץ לך בחום לנסות ללכת על חוקר פרטי אולי, או מישהו שמקורב לתחום הפשיעה ויכול לברר מי העבריין שגנב לך את הציוד ולנסות לפעול להחזרתו.

במילים אחרות, המשטרה פשטה את הרגל. תחפש משטרה פרטית שגם באמת עובדת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כשבעל עסק הבחין בשימוש החריג בכרטיס האשראי המדובר, הוא התלונן במשטרה, ומה הם עשו? סגרו בנימוק שבעל הכרטיס לא התלונן.

איך הוא יתלונן אם טרם נודע לו שכרטיסו נגנב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תיק שלך יסגור מחוסר עניין לציבור. זה המשטרה שלנו. למה לעבוד קשה אם בכל מקרה תקבל את המשכורת?

כנראה שלא היה לך ביטוח על הציוד הזה. מצד אחד זה די ברור, הרי אתה לא מצפה שיפרצו רק בשביל זה. מצד אחר שווה לחשוב על זה בעתיד.

שיהיה בהצלחה במציאת הציוד. ( אם היית מקורב למישהו בכיר במשטרה היו מקפיצים כבר את כל הגרבצנים )

• תוכן חדש...