Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חוויתי את התסכול של שריטה ארוכה ועמוקה על רכב חדש(ב 2007).

ברכב הבא אשקיע ואצפה את הרכב בנילון שפורסם בכתבה בטלוויזיה הישראלית ונדמה לי שגם דברו עליו פה בפורום מתישהו. יקר לאללה אם אני זוכר אבל עדיף על אולקוס בקיבה, התפוצצות וריד באזור הרכה או דום לב.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אילו בעיית ונדליזם החניות הייתה כלל עולמית - בודאי היו משווקים מוצרים מצילי רכבים. למשל הייתי חושב על כיסוי מתנפח בדומה למזרן ים. מוצר כזה היה מונע נזקים של זריקת דלתות או פגיעות עגלות הקניות או פגיעות הטמבון הקלות לחלוטין. אבל כנראה מוצר כזה היה עולה קצת יותר מ-120 ש"ח של הכיסוי הרגיל, ואז הייתה נוצרת הבעייה של הגניבות. אופציה אחרת - כיסוי פלסטיקי רך עם אוויר כבר בפנים כמו בעטיפות של מוצרי האלקטרוניקה החדשים. אבל דבר כזה יקח הרבה מקום בבגאז'.

ומאחר ומצרים כאלה לצערי הרב לא קיימים עדיין בשוק, אני מנסה לבחון את החומר של הכיסויים הקיימים. מסתבר שדווקא החומר הסינטטי של הכיסוי הזול ביותר הוא גם המחליק הטוב ביותר. הבעייה היא שכיסוי זול שכזה מתכלה מהר והוא משרת מקסימום עד חצי שנה. הוא גם נקרע מכל זריקת דלת, קריעות אלה מתפשטות מאוד מהר ולמעשה לא נשאר מנוס אלה להחליפו אחרי כל ארוע שכזה.

שאלה לdanny66: על איזה פתרון אתה מדבר?

פורסם

עם אנשים כאלה צריך למצות את הדין באמצעות גורמים לא רשמיים, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

פשוט חלאה.

תן לי לנחש, לבחור יש בטח איזו ניסאן אלמרה?

כנס בו בכל הכח.

172

פורסם

אם אין הוכחה מצולמת או עדים אז המשטרה לא תעשה שום דבר.

תפנה לעורך דין ותבדוק מה הסיכוי להגיש תביעה אזרחית.

אסף

פורסם

אני לחלוטין מבין לליבך, גם הרכב הלבן שלי סבל מהתנכלות דומה.

לצערי הרב גם אני חושב שממשטרת ישראל לא יצא לך כלום מלבד אולי עוד כמה ניירות שתוכל לשלוח לפח המחזור.

גש לפחח נוסף. צ'מפיון אולי יודעים איך לתקן אודי מקולקלות אבל בנושאי פחחות אני מאמין שכדאי לפנות לפחחים ממומחים. יש את אוטופיקס בהרצליה פיתוח ששמענו עליהם דברים טובים בעבר, יש את אבי בר בראשון לציון ויש עוד רבים וטובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הוא מדבר על יריעות הפלסטיק של חברת 3M. מצויין, אבל יקר.

http://www.smart-hands.com/

צריך לדאוג לציפוי שכזה על רכב כל כך יקר. על מאזדה 3 אין צורך, על אודי S3 בהחלט יש.

גיל - אני מבין לליבך. אומנם אצלי זה קרה בקנה מידה קטן יותר, אך בגלל שחניתי במקום שמישהו לא רצה שיחנו בו (כמובן בלי שילוט אזהרה) שרטו לי את המכסה מנוע, שריטה ארוכה ומאוד בולטת (בעיקר בגלל שזה צבע שחור). הדבר היחיד שהחלטתי לעשות הוא למלאות את השריטה הזאת עם הליפסטיק וקס הזה של טרטל-וקס, בצבע שחור, וזה טשטש את השריטה. בהחלט כואב הלב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לערכתי הגנה זו מתאימה לחו"ל ולא לישראל מפני שהיא כלל לא נועדה לפתרון הבעייה המדוברת. אולי היא תציל מפני החלקיקים המתעופפים בכביש, שהיא לדעתי די שולית. אבל היא לא תמנע את פגיעת הפח מהדלת הנזרקת. לערכתי הכיסוי הפשוט של 120 ש"ח אמור להיות יעיל יותר. וכמובן אין שום הגנה שבעולם נגד הונדליזם שבזדון. אם ישרטו בכוונה את השכבה הזו, המחיר יהיה כפול ומכופל - גם לצבע וגם לה.

ועוד משהו - רכב עטוף כיסוי והלא מנצנץ נראה פחות מושך לפרולטריון הנבזי והמקנה.

פורסם

ואייייייי זה מרתיח...

אני מחכה כבר כמה שנים טובות לתפוס את המשחיתים האלה...

ובאמת שאני לא ארחם גם אם הוא יהיה בן 13...

בוא נאמר שלהכין שיעורי בית יהיה לו מאוד קשה

בינתיים התקנתי מצלמה מעל הרכב ומאז הוא לא מתקרב לרכבים שלי ושל אשתי...

יום יבוא

Golf 2008 MK5

פורסם

אפילו אם יתקרב ויצולם - לא תוכל לעשות עם זה כלום. אנחנו עם אישתי תפסנו ילד שדפק רכבים בחצר, הזמנו משטרה, הבאנו אותם להוריו וכמובן לא נעשה מזה כלום. שוב פעם כל יום אותו הילד ואותם המשחקים. הילד רק יודע שאסור לו להתקרב לרכבים שלנו. והפעלת אלימות פיזית נגד הילד - קודם כל זה נורא מבחינה המוסרית ואחר כך יהיו גם השלכות קשות מאוד מבחינת החוק.

פורסם
כמובן שבמצב הנוכחי זה כבר לא יעזור' date=' אבל אולי להבא... צפונה מאותה חנייה ישנה עוד חנייה מאוד גדולה מול מגרש הגרירה. שם תמיד יש מקום ואין צורך לריב עם איש. אני פוחד מקהל הנהגים, ובמיוחד חס וחלילה לריב עם מישהו, ואם כבר יוצא לי להגיע לאיזור, אז אני חונה בקצה הכי צפוני של אותה החנייה בו כבר אין אף אחד אלה משאיות נטושות, אז כמובן הסיכוי שמישהו ישרוט או יזרוק דלת יהיה קטן מאוד. צריך ללכת אחר כך כמה מטרים - זה נכון, אבל לפחות אין צורך לעשות תצפיות על הרכב. פעם בצעירותי חנייה במקום זה הייתה סוג של מבחן לבחורות שהייתי יוצא איתן. אם היא מכתרת ורוצה לחנות צמוד יותר לקהל הנהגים, סימן שיש לנו השקפת עולם שונה :lol:[/quote']

בחניון הנ"ל פורצים רכבים.

לגבי השיטה עם הבחורה... בחורה שמכבדת את עצמה לא תקטר אלא פשוט לא תצא איתך לדייט שני כי אתה קמצן שלא מוכן לשלם 15 ש"ח בשביל חניה נורמלית.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
בחניון הנ"ל פורצים רכבים.

לגבי השיטה עם הבחורה... בחורה שמכבדת את עצמה לא תקטר אלא פשוט לא תצא איתך לדייט שני כי אתה קמצן שלא מוכן לשלם 15 ש"ח בשביל חניה נורמלית.

אינני מכיר "חניות נורמליות" בתשלום באיזור, פרט מחנייה בפרק הירקון שהיא עוד יותר רחוקה. ותתפלא - הפורצים מגיעים לכל מקום, נגד זה לא ניתן להתגונן.

פורסם
אפילו אם יתקרב ויצולם - לא תוכל לעשות עם זה כלום. אנחנו עם אישתי תפסנו ילד שדפק רכבים בחצר' date=' הזמנו משטרה, הבלנו אותם להוריו וכמובן לא נעשה מזה כלום. [/quote']

1. כידוע, לילד תחת גיל 12 אין אחריות פלילית. אז קצת פרופורציות, הוא יכול לעשות דברים הרבה יותר גרועים, בלשון המעטה, ו"לא יקרה כלום". (מה שכן יש זאת אחריות של ההורים, אבל היא מוגבלת)

2. במקרה והנזק שלך היה גדול כמו של גיל (ב5 ספרות) בהחלט היה ניתן לתבוע נזיקין מההורים. אבל אם זאת שריטה קטנה אז אין מה לעשות.

פורסם

קודם כל לדעתי היה צורך להזמין משטרה רק על מנת שהבעייה תתועד והילד יורתע. שנית לא תפסנו אותו דופק רכבים שלנו למראות שככל הנראה קודם הוא עשה גם את זה מבלי שראינו, אבל בכל אופן לא היו לנו טענות אישיות. שלב הבא הוא לדיווח לבעל הרכב הנפגע. ובשכונה שלנו יש אנשים חמי מזג שלא כדאי להתעסק איתם (לא החנאג'ות כמונו)

• תוכן חדש...