Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איפה אפשר למצוא כפה?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר לקנות (*בוודאות) כפה (ככה כותבים את זה?) החומר הלבן הזה שדומה קצת לקלקר/קרטון וזה מלבני כזה וכמה זה בערך עולה?

 

 

תודה מראש.

פורסם

קנביס? :shock:

 

לא, אין להם קנביס :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קנבס אולי

 

החברה שבאתר אמורה למכור כל מה שקשור ביצירה

 

רק שתדע שהם לא זולים ושווה לבדוק מחירים בעוד מקומות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחנויות למלאכת יד (ארטא / קרביץ / אופיס דיפו וכו') תמצא בשפע, קנבס, וקאפה.

המבחר הגדול - בארטא בנחלת בנימין ת"א, ובארטא אוסישקין רמת השרון.

יש קאפה בעובי 5, 10 ואפילו 20 מ"מ, גם לבן וגם בגוונים.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באופיס דיפו יש בטוח, רק כדאי להתקשר להתקשר לסניף לפני שאתה מגיע. כי אולי אזל המלאי.

 

יש גם בד קנבס מתוח על עץ.

פורסם

אתה מערבב הרבה דברים שונים בשרשור אחד. אם תסביר לאיזה שימוש אתה צריך את זה, יש סיכוי טוב יותר שנוכל לעזור לך.

זה גם יעזור לסנן את התגובות של אנשי המקצוע מאלה של אנשים שהכרותם עם החומרים מסתכמת בשיעור מלאכה בכתה ג'.

פורסם

אני צריך את זה לspray painting,באנגלית שמעתי אותם אומרים כל הזמן קנבס אבל זה לא בד קנבס אלה מן דף בעובי 2-3 מ"מ כשצד אחד שלו מחוספס כזה ובגימור מט ואחד מבריק וחלק-גם קוראין לו poster board.

 

עכשיו,לא מצאתי איך קוראים לזה בעברית חוץ מתרגום פשוט מאנגלית (נייר קנבס),אז חשבתי לנסות אולי קאפה.

 

אם זה יעזור,מצאתי סרטון ביו טיוב שמראה את הסגנון ציור הזה ורואים את סוג הדף (poster board)-http://www.youtube.com/watch?v=D6IRS_mvByk

פורסם

טוב, עכשיו זה כבר מתחיל להתבהר קצת.

 

קודם כל, קאפה כפי שהיא משווקת בארץ (מתוצרת Kapa הגרמנית או אחד משמות המותג של קונצרן Alcan הבינלאומי) עלולה לא להתאים לך. זאת משום שהליינר שלה (הציפוי משני הצדדים של הליבה המוקצפת) הוא על בסיס נייר, ויש סיכוי טוב שעם כמות כזאת של ספריי תראה בו גלים. אפשר ללכת על חומר דומה עם ליינר פלסטי, אבל אז ישנו סיכון ל-bleeding, כלומר מריחת הספריי ונזילת הצבע. כפי שאתה מבין, האופציה הכי טובה בשבילך היא משהו באמצע בין השניים - ליינר עם יכולת ספיגה מסויימת, אבל גם כזה שלא יתקלף או יתחיל לעשות גלים במגע עם הספריי.

 

חומר שאני יכול להציע לשימוש הזה הוא Gatorfoam. מדובר בחומר מוקצף עם ליינר מחוספס שאמור לענות לדרישות, למעט העובדה שהוא מגיע בגימור מט בלבד. ניתן לרכוש אותו בעוביים של 3-10 מ"מ, אבל מן הסתם בחנויות ההיצע יהיה מוגבל יותר. הייתי ממליץ לפנות ליבואן, "מוצרי דגש פלסטיקה", ולבדוק איתם באילו חנויות ניתן לקנות אותו בחתיכות קטנות.

 

אופציה נוספת שיכולה לעבוד נקראת "קרטון ביצוע", או בפשטות קרטון דחוס. מדובר בתרכובת נייר בעובי 2-4 מ"מ עם ציפוי לבן שמוציא את המיטב מכל עבודת צבע או הדפסה שעולה עליו. יש גם דפים בגימור מבריק מצד אחד ומט מצד שני.

 

לסיכום, אפשר פשוט ללכת לאופיס דיפו או ארטא ולהתייעץ עם המוכרים. אחרי כמה חוות דעת וקצת ניסוי וטעיה, סביר להניח שתמצא את מה שעובד הכי טוב בשבילך.

 

נ.ב. "קאנבס" זה בד ציור באנגלית. אם אתה שומע מישהו משתמש בביטוי הזה, זה לא בהכרח אומר שהכוונה לחומר הנקרא כך.

×
×
  • תוכן חדש...