Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לחבר שלי במוו סדרה 7 שנת 96.

בבוקר ניגשנו לרכב לחיצה על השלט של האזעקה וכלום לא קורה.

מסתכלים על הנורה של האזעקה בתור הרכב והיא כבויה, כנראה שהמצבר מת.

כל הניסיונות להיכנס לרכב נכשלו, דלתות לא נפתחות,בגאז לא נפתח, אין גישה לכלום.

אין אפשרות לעלות את הרכב על גרר (גיר אוטומטי על P ובלם היד מורם)

תודה לעוזרים.

ROVER=~~

פורסם

אני מבין שזה כנראה רכב שיש לו כניסה שהיא KEYLESS.

למרות זאת אני יודע שברכבים אחרים (כמו המגאן) שגם בהם הכניסה היא ללא מפתח, ישנו מפתח קטן שניתן לפתוח איתו את הרכב (מפרקים איזה פלסטיק בידית של דלת הנהג ויש מקום להכניס מפתח.

במקרה הכי גרוע, מזמינים פורץ, הוא פורץ את הרכב בפחות מדקה ובלי נזק ואז הולכים לקנות מצבר או גוררים או מה שבא לך.

אבל אני משוכנע כמעט ב-1000% שיש דרך להיכנס.

בנוסף, אתה תמיד יכול להרים טלפון למוסך BMW ולשאול, אני בטוח שאתה לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת.

פורסם

חייב להיות מפתח מכאני .. אני לא יודע איך בדיוק השלט שלך נראה אבל תחפש בתוכו ..

לדוגמה בפורד מונדאו 2009 אין מפתח להנעה או פתיחת הרכב, אבל במקרה של פריקת מצבר יש לחצן קטן בשלט שפותח מין תא קטן שבו יושב מפתח מוזר שפותח את הרכב בצורה מכאנית

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

יש מפתח לרכב.

המפתח לא פותח לא את הדלתות ולא את הבאגז.

מסובבים את המפתח וכלום לא קורה!

גם על המפתח עצמו יש לחצן לפתיחה של הנעילה המרכזית.

אבל גם זה לא עובד.

ROVER=~~

פורסם

מוזר שאין דרך מכאנית לפתוח את הרכב ..

קשה לי להאמין שBMW לא חשבו על מצב שבו המצבר נפרק .. מחר כשהיה בעבודה אבדוק בספר הרכב חייבת להיות שיטה להזין את המצבר עם כבלים ואז לפתוח (כלומר לפתוח את תא המטען מכאנית) ואז לפתוח את הרכב (במידה המצבר בתא המטען)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אתה יכול לשבור חלון צד. רצוי לאתר חלון אחר (פירוקיה) לפני כן, במיוחד ברכב נדיר. היתרון של חלון צד שיחסית קל להחליפו ללא נזק.

דני

פורסם

צר לי אך אין אנו יכולים לייעץ בנושא זה, מסיבות ברורות.

עומדת ברשותך האופציה לפנות למנעולן מקצועי/לשבור חלון כמו שהוצע ומשם להמשיך הלאה. מעבר לזה לא ניתן לייעץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...