Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוני הזה הוא חלק מפס ייצור של סוני מהתקופה שהם היו בונים מגברים אמיתיים לאודיו לרכב - מישהו מכיר את סדרת XES?

זה חלק מהסדרה הזאת, סדרת הXM היא הסדרה הנמוכה יותר וגם אז, מדובר במגברים ברמה גבוהה.

רכשתי את המגברון הקטן הזה מהתצוגה של שמעון ואני אומר לכם שאחרי שרכשתי אותו - חבר פורום אחר, מאוד מאוד מוכר שגרם לנו להזיל ריר ולבכות מהמערכות שלו ביקש ממני להודיע לו אם אני מוכר אותו, וכן... גם לו יש HU של XES...

אם אתם רוצים להבין מה היוקרה והייחוד של הסדרות מוצרים האלה של סוני, זה יהיה מספיק לאמר שחבר פורום כמו ניר (גרין מונסטר) הפך עולמות בשביל למצוא M1 במצב חדש.

זה מגברון קטן אבל יש הוא מפעיל את הCR101 בצורה מדהימה, תאמינו או לא, גם הCDMים נשמעו עליו טוב יותר אפילו מהקיקר 650.4 שיש לי כרגע והקיקר הזה מגבר נהדר סה"כ.

אז 20 וואט RMS או לא - היתה תקופה שסוני הראו מה הם יודעים לעשות כשמתחשק להם - סה"כ הקונצרן הכי גדול באולם בתחום האודיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:-D

כבר השבוע אני מתכוון להעביר את המערכת הפרטית את ההשבתה הראשונה שלה - ניתוח קיסרי - הוצאת ה650.4 והסוני XM.

אחרי זה... אני אצטרך להטעין את הברגה כי אין לי חשק עוד פעם להשתמש במברג ג'אבר שלי בשביל לפתוח את הרצפה הכפולה בליסינג :-D ואז אני אוציע משם את ה150.2 ואכניס את הסוני XM

ובמידה והוא באמת יגרום לשינוי לטובה - ה150.2 יהיה רלוונטי :-P

אם שני המגברים האלה יעופו לי בזמן קצר באז באמת יש סיכוי שכל השאר יגיע מהר יותר.

ואז אני מתכוון לעשות השתלת מגברים ברכב הפרטי בשביל להחיות את האילייט לתקופת מעבר... החלטתי שכל עוד שהרכב הזה בבעלותי - האילייט לא הולך לשום מקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני מקווה שאישתך לא קוראת בפורום הזה את התוכניות שלך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שתהיה לי בריא אדי,

עד עכשיו אני באמת לא מבין מה אתה הולך לעשות ולמה.

בתחילה כתבת שאתה רוצה להשתדרג ובאותה נשימה אתה מדבר על שינמוך:shock:.

מה בדיוק אתה רוצה להשיג?

אלי

פורסם

אני דווקא אוהב את הקיקר - אבל די, הגיע הזמן להמשיך הלאה...

אני מדבר על שנמוך של המערכת ברכב הפרטי היות וכבר מיציתי אותה ואני רק רוצה שהיא תשרת אותי כבידורית מעכשיו והלאה.

ושדרוג של המערכת ברכב ליסינג למשהו תחרותי קצת יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

האאא עכשיו יותר מובן.

אם בשינמוך עסקינן, יש לי בשבילך מגבר מפלצת של PULSE AUDIO

יותר שינמוך מזה אין:lol: (וזה גם לא קיקר)

אלי

פורסם

באמת אלי? אתה חושב שאין יותר נמוך מזה?

מה דעתך על הדבר הבא...

הוופרים יהיו מוגברים על הJBL GTQ200 בגישורים...

המידים יהיו מוגברים על אינפיניטי קאפא 52A - שזה דווקא המגבר הזול וההכי טוב שאי פעם היה לי בכל קטגוריית מגברי השני ערוצים.

והנה באה מכת המחץ להצעת השנמוך שלך... :-D

.

.

.

.

שרווד XA1140 שהוא 25 וואט עזתיים הולך להגביר את הCR101

ולכן, בידורית :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

תשמע, אני עדיין חושב שיש לי איפשהו את הPROSOUND

מאה כפול ארבע שאין לו בכלל קרוס אוברים, יש לו רק גיין ואחוז אות לרעש שלילי :-P

אבל אני חושב שקללות כאלו לא צריכות לעבור על גבי דפי הפורום :lol:

אתה יודע... אני כבר מעל עשור בתחום, ביחד עם כל הידע נצבר גם הרבה חרא...

אה, גורל - נשאר לי גם את האח הגדול של השרווד - גרסאת ה4 ערוצים - אין לי מה לעשות איתו... אם תצטרך לשנמך אי פעם תאמר לי :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לי משהו הרבה יותר טוב בשבילך, יש לי איפשהוא בבוידם

את גולת הכותרת של שנות ה90... CONCORD, לא זוכר את הנתונים

אם תהיה כל כך מעונין אעלה לחפש אותו

עריכה: נראה לי שזה המגבר רק ששלי נראה יותר רע

http://ampguts.realmofexcursion.com/Concord_QD200/

אלי

פורסם

תשמור אותו - פריט אספנים :-P

ומצטער כבר ניצחתי - אמרתי פרוסאונד...

זה כמו לאמר שאטגאן ולקחת את המושב שליד הנהג 8)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...