Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני הזמנת רכב ליסינג דרך העבודה, ומתלבט לגבי נוחות הנסיעה ברכבים הנ"ל (יש לי פריצות דיסקים צוואריים).

אני נוסע למרחקים ארוכים - כמאתיים ק"מ ביום (רובם על כביש 6) כך שגם צריכת דלק ונפח תא הדלק חשובים כדי לא למלא דלק כל יומיים שלושה (דיזל לא בא בחשבון).

אני כרגע נוטה לכיוון C4 בגלל בקרת השיוט והבטיחות (יש לי שני ילדים קטנים) - ומעוניין לשמוע לגבי המתלים והנוחות בנסיעה עם האחרות.

מה דעתכם? תודה.

פורסם

אני אישית הייתי בוחר ב 308 (בנסיבות של בעיות הגב) או, אם יש אפשרות, במגאן בגלל אותן הנסיבות +גודל הבגאז'.

לכאורה, רומסטר מתאימה לצרכי המשפחה בזכות המיבנה המיניוואני, אבל נוחות המושבים זה לא הצד החזק שלה.

אין לי פריצת דיסק, אבל, אחרי 40 דקות נהיגה ברומסטר, הגב שלי ביקש לחזור למושב של הקנגו שלי.

C4 כבר לא מצטיינת ברכות הנסיעה מול המתחרים (למרות הסמל של סיטרואן).

אם יש אפשרות, תזמין נסיעות מבחן\ תבקש מחברים לעבודה לנהוג ברכבים זהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

308 חד משמעית.

200 ק"מ ביום חד משמעי דיזל, רכב בנזין ייאלץ אותך לתדלק כל יומים שלושה , מעבר לעובדה הפשוטה שבנסועה שלך דיזל הוא פיתרון כלכלי משתלם (או גז).

אתה מדבר על נסועה שנתית של מעל 53K , רכב בנזין הוא ביזבוז נטו של כסף, הרבה מאוד כסף בעיקר עקב העובדה שנסיעה בכביש במהירות קבועה עם מנוע סולר חסכונית אפילו יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האם לדעתך המגאן היא יותר נוחה וחסכונית? תוכל להסביר בבקשה?

מה לגבי הבטיחות במבחני ריסוק?

פורסם

308, מודרנית , נוחה יותר מכל אילו שציינת ברשימה שלך, וכרכב היא עדיפה על הרשימה הספציפית שרשמת.

המאגאן הוא רכב שגם היום לקראת סוף חיי הדגם הנוכחי נחשב כרכב טוב מאוד, מנסיון אישי הרכב נוח , אפילו יותר מה 308 , מרווח , ובעת תא מטען אשר מתאים למשפחה עם ילדים ועגלות.

החיסרון הוא הגירסא המשווקת לליסינג אשר עירומה מכל איבזור.

לגבי נושא גז \ דיזל, המעסיק שלך כנראה לא מבין שהוא ישלם בענק את ההפרש בין הבנזין לגז \ דיזל, ודרך אגב בק"מ המדובר עלות הליסינג תהיה גבוהה אוד עקב העובדה שלאחר 3 שנים עם ק"מ שיגיע ל כ 170K ק"מ ערך הרכב כמשומש יהיה נמוך משמעותית ממחיר המחירון של הרכב ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא נסעתי באחרות (רק סיבוב בC4), ככה שאני לא אובייקטיבי אם ה308 נוחה ביחס לאחרות.

אני רק יודע להגיד לך שלי אישית מבחינת נוחות המושב, והנוחות הכללית ברכב, ה308 ממש הפתיעה אותי.

אני בחור גדול:lol: שרגיל לפוקוס שלו מאד, וחשבתי שהמושב יהיה פחות נוח או פחות מרווח ממה שאני רגיל, והופתעתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ה-C4 קשה מאוד יחסית למתחרות והכיסא לדעתי לא נוח, הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נע בכיסא מנסה לתפוס תנוחה טובה. (גם לדעת אחרים שישבו איתי ברכב נסיעות ארוכות)

אני דיברתי על הכיסאות מקדימה, מאחורה צפוף ולדעת הנוסעים לא נוח בנסיעות ארוכות.

מצטער על החוות דעת השלילית,

זאת לאחר ניסיון של 3 שנים עם הרכב מליסינג.

מה שכן הרכב אוחז יפה ולא מתגלגל לכל עבר בפניות כמו המתחרות (מזדה 3 וחברותיה), הABS לא נכנס מוקדם מדי ומעצבן כמו בפוקוס והרכב יושב יחסית גבוה על הכביש מה שנותן תחושה של ביטחון.

הבקרת שיוט הפסיקה לעבוד לי לפני חצי שנה+, דווקא פחות השתמשתי בבקרת שיוט כי לדעתי זה גורם לך להיות שאנן ולא מתאים לאופי הנהיגה בארץ ששינויי המהירות הם בתדירות בגבוהה אם בגלל רכב שזוחל לו בנתיב או אם בגלל מישהו שעוקף אותך בצורה לא מחושבת ואז עליך לבלום ובכך מתבטלת הבקרת שיוט.

מה ששימושי יותר זאת ההגבלת מהירות כאשר נוסעים בכביש הערבה (kick-down מבטל את ההגבלה ואז ניתן לעקוף, כאשר חוזרים למהירות במסגרת ההגבלה אז חוזרים בחזרה לתוכנית הנסיעה אוטומטית)

פורסם

תגיד לעבודה שלך שההתעקשות שלהם על רכב שהוא לא דיזל (או היברידי!) תפסיד להם קרוב ל-10000 שקלים בשנה עם נסועה כזו. אם ניתן לקבל רכב דיזל או היברידי במחיר ליסינג דומה עבורך זו הבחירה הטובה ביותר. אם לא ניתן - גם אם ההפרש הוא 500 שקלים לרעת הדיזל/היברידי יש כאן חסכון.

בכל מקרה, בין המכוניות שציינת דווקא הטידה היא הנוחה ביותר (גם ה-308 טובה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים

מעביד דביל . תנו לו לעשות את חישוביו לבד .

האם דיזל או היברידי או גז הופך את הרכב ליותר נוח מבחינת פריצות הדיסקים של הבחור?

כמדומני שלא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תגיד לעבודה שלך שההתעקשות שלהם על רכב שהוא לא דיזל (או היברידי!) תפסיד להם קרוב ל-10000 שקלים בשנה עם נסועה כזו. אם ניתן לקבל רכב דיזל או היברידי במחיר ליסינג דומה עבורך זו הבחירה הטובה ביותר. אם לא ניתן - גם אם ההפרש הוא 500 שקלים לרעת הדיזל/היברידי יש כאן חסכון.

בכל מקרה, בין המכוניות שציינת דווקא הטידה היא הנוחה ביותר (גם ה-308 טובה).

רוני

הטידה לא ממש נוחה במיוחד על במפרים{שוברת את הגב} ומהמורות המצויות בשפע על כבישי ארצנו.

• תוכן חדש...