Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום !

ניסיתי למצוא "נקודת חדירה" בין תא המנוע לתא הנוסיעם בכדי להחדיר כבל + דרך קיר אש, אך ללא ההצלחה :roll: . לא מצאתי !

הודה לכם מאוד, אם תוכלו לכוון אותי לחור המתאים... אני פשוט ממש מבואס, כל כך חסרים לי בסים :-(

(אני נוהג ב פיג'ו 206 - שנת 03 - ידני - 1.4)

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

תודה רבה ! אני יבדוק את זה :-) מקווה שזה שם

פורסם

אם תסתבח יותר מדי , פשוט תעשה חור שמתאים לכבל שלך, ותמגן אותו באמצעות גומיה עגולה שמונעת מגוף הרכב לגעת בכבל.

בדרך כלל זה מגיע עם הסט התקנה

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אמת, אני אישית יחפש שעתיים ואפילו יותר רק כדי לא לעשות כואב לאוטו :lol:. (אני מהדואגים לכול בורג)

צריך למצוא גם חור שיהיה מספיק מקום כדי לא לפצוע את הכבל בזמן ההשחלה.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

תודה לכל המגיבים !

מכיוון שגם אני כמו כמה מהמגיבים פה, לא מעוניין לחורר את הרכב להעברת הכבל,למטרה זו,היום השקעתי לפחות שעתיים במציאת כל חור אפשרי. לשמחתי מצאתי צמה גדולה עם כל הכבלים שנכנסים אל תוך קיר האש, וסביר להניח שיוצאים מתחת להגה מול בית הפיוזים. וכשאני ממשש את כל העסק שם, כי מאוד קשה לראות בעין שזה בדיוק זה, אז אני מרגיש את הגומיה סביב הכבלים היוצאים וזה בסדר גמור...וכנראה שאני יצטרך לפרק את בית הפיוזים כולו, כדי להוריד אותו ולעבוד בצורה נוחה, ואת הפירוק הזה אני ממש לא רוצה לעשות, כי מחוברים אליו כל כך הרבה דברים שאני פוחד לגעת בזה,אבל עם זו הדרך היחידה, אז אני אעשה את זה ! :roll:

חוץ מי זה, לא מצאתי שום חורון פוטנציאלי אחר, שאני יכול להשתמש בו. רק מה עכשיו, החור שמצאתי (עם הצמה הגדולה), מודבק עליו גומי בצורה כל כך טובה, שאני אפילו לא הצלחתי לגרד אותו מהקיר !

עכשיו מה אני עושה ? האם כדאי להרוס\לפרק\לחתוך את הגומי הזה ?

הרי אני לא הראשון שעושה את כל זה ב 206... בטוח מישהו יודע !?

פורסם

אני ממליץ לך לגשת למתקין הקרוב למקום מגוריך שיעזור לך יש להם ניסיון טוב מאוד עם הדברים האלה..

פשוט תלך שישחיל את החוט לא נראה לי שהוא ייקח ממך כסף.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תראה, בסופו של דבר, אחרי שאני באמת ארים ידיים, אני אלך למתקין. אבל עד אז אני רוצה לעשות את כל מה שאני יכול !

פשוט תענוג שאחרי שבוע של נסיונות אתה מצליח, זה נותן לך כזה סיפוק וגם נסיון :-)

אז בנתיים אני מנסה וכמובן מחכה לעצות !

פורסם

תנסה להסתכל מכיוון מכסה המנוע מאיפה נכסים כל חוטי המתח השונים..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אם אתה חזק בעיניין אז בלילה סגור את התאורת פנים האוטו ובקש עזרה מבן בית שיכול לעזור ופתח מכסה מנוע תצטייד בפנס ותאיר לכיוון ואתה בפנים תסתכל איפה אתה רואה את תאורת הפנס ותבדוק אם ניתן להעביר.

ניתן לבצע את הפעולה גם להפך במידת הצורך מבפנים החוצה.

שמחתי לעזור.

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

הגעתי :-)

קודם איזה עובי כבל ?

דבר שניי הצמה שנמצאת מאחורי הבית פיוזים יוצאת בין 5-10 ס"מ מתחת לבית של המצבר אז ככה של תהיה לך בעיה למשוך אותו משם באיחוד אם זה 1.4

בהנחה שאתה לא רוצה לעשות חור יהיה מאוד קשה להכניס בתוך הצמה של יוצאת לקיר אש כבל יותר עבה מ8G וגם מאוד מסוכן לעשות בה חור מחשש לפגיעה בכבלים, לכן ההממלצה הכי טוב שלי היא קח את הכבל שלך תעשה חור עם קונוס ותגדיל עד למצב שאתה רואה שהכבל עובר עם מילימטר מסביבו קצת יותר אחרי זה שרשורי וכדי להיות בטוח שהכול בסדר תשים סיליקון בתא מנוע+ פנים הרכב

ככה תעביר אותם בחור

img3147n.jpg

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

תנסה בדופן השמאלית באיזור הרגלים של הנהג,

ישנם מס' מכוניות שהמעבר הוא דרך הכנף השמאלית והוא יוצא בערך איפה שהפנס הקדמי השמאלי.

תנסה ותגיד אם מצאת?

בהצלחה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

יש אפשרות לצאת בכנף, אבל תהיה לו בעיה לנסות למשוך מתוך תא המנוע את הכבל כי עובר בצד שמאל הצינור האויר, את יכול לנסות להכניס מתוך תא המנוע בצד ימין (כאשר אתה עומד מול הרכב) חוט ברזל גמיש ולהוציא אותו מהכנף שבאזור הדלת של הנהג ואחרי זה להזיז את אחת הגומיות שיש בדלת 2 במספר ואז לבצע את המשיכה

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אהלן חברססס !!! :lol: קודם כל, תודה רבה על התגובות.

חדשות טובות, לפי המלצותיכם מצאתי חור בכנף שמאלית,ממש מול בית הפיוזים מצד שמאל, אפשר להעביר דרכו את הכבל,סביר להניח עם התנגדות,אבל זו בעיה ממש קטנה 8)

עכשיו,יש לי בעיה קטנטונת, אני צריך לפרק את המגן הפלסטי שמעל הגלגל, ואת זה אני לא מצליח, ישנם מן קליפסים שהודקים את הפלסטיק לשילדה, אני מפעיל מספיק כח אך הם פשוט נמתחים ולא משתחררים ואני פוחד לשבור אותם ! ישנה איזושהי טכניקה כדי להוריד אותם ???

• תוכן חדש...