Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש אוטו בתקציב נמוך (ש'ח 6000) משהו שיתאים לנהג חדש.

כמה דברים שחייבם להיות באוטו:

-גיר ידני

-תקציב עד 6000 ש'ח

-לא אוטו "קופסאתי" (משהו בסגנון לאנטיס,קורולה,אלמרה)

-אוטו אמין שלא צריך לגרור למוסך כל שניה או לסגור את המזגן כדי שיעלה עליות.

בנתיים הדגמים שאני מחפש:

ניסן סאני

סובארו לאגסי

מיצובישי סופר לאנסר (למרות שלא מצאתי ממש במכירים האלו).

אשמח לשמוע עוד הצעות לדגמים

תודה רבה ושבת שלום,

גיא.

פורסם

כל רכב ישן יסבול מבלאי וכתוצאה מכך גם תצטרך לגרור אותו למוסך מפעם לפעם. זאת חלק משגרת החיים עם רכב ישן. אם זה לא מתאים לך - תוכל לרכוש רכב חדיש ויקר יותר או להשקיע כמה אלפים טובים ביישור קו מוחלט ברכב.

לא הבנתי את הדרישה לרכב לא קופסתי. אלמרה קופסתית אבל סאני לא?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כל רכב ישן יסבול מבלאי וכתוצאה מכך גם תצטרך לגרור אותו למוסך מפעם לפעם. זאת חלק משגרת החיים עם רכב ישן. אם זה לא מתאים לך - תוכל לרכוש רכב חדיש ויקר יותר או להשקיע כמה אלפים טובים ביישור קו מוחלט ברכב.

לא הבנתי את הדרישה לרכב לא קופסתי. אלמרה קופסתית אבל סאני לא?

בידיוק להפך, הדגמים שכתבתי בסוגרים הם לא קופסאתים.

רכב קופסאתי: מאזדה 121

עכשיו הבנת למה התכוונתי?

פורסם

שמע ..יש תקציב רכישה ויש תקציב אחזקה ויישור קו.

אתה מחפש בעצם את הסכום המינימלי של שני התקציבים הנ"ל, זה אומר שהרכב עם תקציב הרכישה הזול ביותר

לא יהיה בהכרח הרכב הזול ביותר לחיות איתו.

פורסם

אם אני זוכר משהו מהמאה הקודמת - זותומרת משנות השמונם-תשעים אז שתי הצעות למכוניות שפעם הייתי לוקח לפעמים לסיבוב שגרם לי לחייך:

סובארו ג'סטי - זריזה ואמינה

סוזוקי סוויפט - אמינה מאווווד

קח בחשבון שאלו רכבים פשוטים ולא מאובזרים, מיועדים לנסיעה בסיסית בלבד. אבל אמינים וזולים.

תשקיע זמן בחיפוש אחרי רכב כזה במצב סביר, וכמו שכבר כתבו לך - תתאים ציפיות וצפי הוצאות אחזקה לשנתון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לפי הכתוב אני מבין שהוא מחפש רכב 3 קופסאות דהיינו סדאן . כדאי לבדוק גם קורולה מהשנים 91 92 רכב שאם טופל באופן סביר אמין בצורה יוצאת דופן. יש לי נסיון עם רכב כזה שעבר כבר 450 אלף ועוד כוחו במותניו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

-לא אוטו "קופסאתי" (משהו בסגנון לאנטיס,קורולה,אלמרה)

קופסאתי זה הכל יחסי.:-P מכוניות שציינת הן מעבר לתקציב. במחיר כזה אפשר לקנות יפניות שגילן מגרד את ה-20, כגון: סאני, לנסר הישנה, שרייד, סויפט, אפלאוז, לגאסי, DL.

אפשר לקנות רכב אירופאי במחיר דומה, ZX, 205, אונו, טיפו, טמפרה, פיאסטה למשל.

כל רכב יכול לעלות עלייה עם מזגן, השאלה באיזו מהירות.

koka, קורולה משנים האלו רכב נדיר בארץ, זה אומר שיהיה קשה להשיג חלקים. היו הרבה דיונים על רכב הזה ובשורה תחתונה בגלל סיבות אלו הוא לא הומלץ ע"י חברי הפורום. קורולה דגם הבא עם הזרקה זה כבר סיפור אחר, אבל היא הרבה יותר יקרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...