Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לטופס בטיחות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע המשלוח של החלון שמאלי קדמי של הנובה.

נסעתי לנתב"ג - ממן - אוריאן כדי לשחרר את החבילה, שילמתי לאוריאן 616 ש"ח על הטיפול בהובלה.

לאחר מכן מכן הלכתי ללשכת המסחר, לחדר שבו יושב פקיד שאחראי על המכס.

הראתי לו את המסמכים, הכל טוב ויפה.. אחרי שהוא אמר כמה זה יעלה וכו' הוא אומר "אפ" אי אפשר לשחרר את השמשה בגלל שזה קשור לבטיחות.

לא התווכחתי יותר מדי.

הוא אמר לי להוריד איזה טופס מאתר משרד התחבורה +ת.ז + רשיון רכב + קבלה של השמשה ולפקסס למשרד התחבורה ואז אני אקבל אישור לשחרר את החבילה.

אתם יודעים באיזה טופס מדובר??

והם בכלל צריך את הטופס הזה, הרי הבנתי שמדובר בבטיחות, שמשות לא כלולות בתחום הזה אלא בולמים, בלמים וכו'.

תעירו את עיניי

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם
היום הגיע המשלוח של החלון שמאלי קדמי של הנובה.

נסעתי לנתב"ג - ממן - אוריאן כדי לשחרר את החבילה, שילמתי לאוריאן 616 ש"ח על הטיפול בהובלה.

לאחר מכן מכן הלכתי ללשכת המסחר, לחדר שבו יושב פקיד שאחראי על המכס.

הראתי לו את המסמכים, הכל טוב ויפה.. אחרי שהוא אמר כמה זה יעלה וכו' הוא אומר "אפ" אי אפשר לשחרר את השמשה בגלל שזה קשור לבטיחות.

לא התווכחתי יותר מדי.

הוא אמר לי להוריד איזה טופס מאתר משרד התחבורה +ת.ז + רשיון רכב + קבלה של השמשה ולפקסס למשרד התחבורה ואז אני אקבל אישור לשחרר את החבילה.

אתם יודעים באיזה טופס מדובר??

והם בכלל צריך את הטופס הזה, הרי הבנתי שמדובר בבטיחות, שמשות לא כלולות בתחום הזה אלא בולמים, בלמים וכו'.

תעירו את עיניי

אין לי שמץ של מושג האם צריך את הטופס, אבל אם דרשו ממך כנראה שאין לך בררה.

נראה לי שאת הטופס הזה אתה מחפש.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...