Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קסנון h4 + המלצה לאיזה בהירות

אני גם מחפש פילטר פתוח + חיישן יש לי בעיה בהרכבת פילטר פתוח רגיל כי יש לי חישן על הפילטר זה מה שאמרו לי שהלכתי לקנות

מתנצל אם עברתי על אחד מהחוקים !

פורסם

רגע,

את הפילטר אתה צריך בשביל שיפור כח או שיפור צליל ?

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז סורי לאכזב

צליל לא תקבל ! הרכב שלך לא מתוכנת לינוק כמות אוויר גבוה ולכן אין הרבה לחץ ביניקה ולכן אין צליל של יניקה כמו במכוניות ספורט (בוצעה השוואה בין הסיאט איביזה שלי 1.6 סמ"ק לרנו קליאו ספורט 2000 סמ"ק )

ברנו אתה לא מבין כמה זה חזק רעש היניקה של הרכב ברגע שמעיפים את הטורים למעל 3 אלף

אצלי באוטו הגענו ל6 ובקושי שומעים את הרעש צריך לקרב את האוזן אז עם מכסה מנוע סגור ובמהלך נסיעה אתה יכול לשכוח מלשמוע את הפילטר הפתוח

כוח ? הכוח היחידי שזה נתן זה היה בשביל להעיף את הפילטר הפתוח ולהחזיר את התיבה המקורית עם פילטר אינבוקס בתוכה וזהו! פילטר פתוח למכונית רגילה זה פשוט בדיחה זה לא עוזר בכלום , ועכשיו בקיץ בכלל האוטו היה נוסע לי יותר לאט

כך המלצה של מישהו שקנה לפני חודשיים את הפילטר של סימוטה אצל פיט סטופ ועכשיו הפילטר הזה באמת נזרק למחסן !

פורסם

על מנת שהקסנון שלך יהיה חוקי ידידי, עלייך להתאים עדשות + מתזים קדמיים לפנסים + כיוונון אוטומטי של אלומת האור.

רק לאחר שינויים אלו, תוכל להרכיב קסנון חוקי ואולי לעבור טסט כמובן. עדיין עם תהיות על ידי בוחני הרכב, אבל בכל זאת.

כמו כן, קסנון ללא עדשות או ציוד אופטי יסנוור את הנהגים ויגרום לפיזור אלומת האור בצורה לא אחידה ומסנוורת במיוחד.

פורסם

מה לעזאזל לא מובן בזה שהפורום הזה הוא נטו פורום של שיפורים מכניים?

זה הוסבר לפותח השרשור ופתאום מגיעים גולשים שאללה יודע למה ומחליטים לדסקס על קסנון...

השרשור ננעל.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...