Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשור הקיים בנושא צילום אופני שטח וכו', ברצוני לפתוח שרשור שיעסוק בכל מה שקשור לאופניים, רכיבה, שאלות טכניות וכמובן תמונות...

אז אתחיל בזה שאציג את האופניים שברשותי - עקב זאת שרכשתי אותן ממש לפני שבועיים ורכבתי עליהם בסה"כ פעמיים מאז, נכון לעכשיו אין לי תמונה שאני צילמתי אז אציג לבינתיים תמונת המחשה מהאתר הרשמי.

האופניים שברשותי הן MONGOOSE OTERO SUPER 2009:

786511800600m9otes2441.jpg

ומכאן כבר יש לי שאלה:

כיצד אתם מטפלים ב"כלים" שלכם?

- האם אתם משמנים את השרשרת + כל המנגנונים של העברת ההילוכים אחרי כל רכיבה? או אחת לכמה רכיבות?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוכב על MONGOOSE TEOCALI SUPER.

אני יעלה תמונה כשיגיע הביתה.

לגבי טיפול ושימון, לא אחרי כל נסיעה, זה מוגזם, אבל כל כמה נסיעות (כ 100 ק"מ במצטבר) מומלץ לטפל בכל מערכת הינע

עם דגריזר ושטיפה ואחרי זה שימון.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

GT AVALUNCH 1.0

לצערי יוצא לי לרכב רק לעיתים רחוקות עקב כל שאר העיסוקים שלי והמשפחה, וגם אז זה בסביבת המושב שאני גר בו.

רק לפני הגיוס (8 שנים אחורה, אבל מי סופר) יצא לי לרכב במספר טיולי אופניים פרופר, ומאז גורנישט.

מתחדשת*

פורסם

שרשור מבורך:-D

אם כבר טכני אז יש לי שאלה בקשר להילוכים.

הם לא עוברים חלק כמו פעם ובועטים. איזה טיפול מומלץ לעשות?

מדובר באופניים של דיימונדבק

תמיר.

פורסם

Specialized RockHopper Disc

specialized-rockhopper-disc-gloss-red-mountain-bike-45273.jpg

רוכב פעמיים-שלוש בשבוע בד"כ לאורך הירקון.

לגבי השימון, עושה טיפול קליל של ניקיון, שטיפת מערכת ההילוכים ושימונה אחת לעשר רכיבות.

רק לפני יומיים דינדשתי את האופניים, היום בבוקר הן כבר התמלאו בבוץ אחרי שתי טבילות בירקון.

כיוון הילוכים זו לא פעולה מסובכת, יש כמה מאמרים בעברית שמסבירים איך לעשות זאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

specialized hardrock xc sport disk

specialized%20hardrock%20xc%20sport%202008.jpg

בידיוק כאלו אופניים יש לי רק עם מעצורי דיסק.

רוכב במשך כל השבוע בתוך העיר לאימונים ובסוף השבוע יורד למסלול שטח.

לאחר מסלול שטח שוטף טוב טוב את האופניים עם צינור מים ולאחר מכן משמן את כל החלקים הנעים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אין לי אופניים מרשימות כמו של כמה חברה פה אבל ה-Specialized שלי אוכלות הכל :twisted:

2006_specialized_hardrock_comp_disc.jpg

הן ללא מעצורי דיסק "כבל" שלא שווים כלום אלא עם מעצורי V עם רפידות חדשות (הוחלפו בפעם ה-3) ועם מערכת הילוכים

של FULL DEORE, שדרוג שביצאתי.

+ בולם מטורף של מאניטו בלאק פלטינום.

עושים קבוצת רכיבה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חדש בתחביב, בבעלותי TREK 3700 מודל 2009 .

מאובזרות בספידומטר, פנסי לד , מושב משופר (של VELO) ועוד כל מיני עניינים.

כרגע רוכב במסלול של כספר, תיזהר לא להתנגש בי :)

3700_rawbrushed.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעבירי הילוכים לא מומלץ לשטוף במים במיוחד לא בלחץ.

כן כדאי לשמן את הצירים של המעבירים.

בכלל לא מומלץ לשטוף אופניים במים. המים נכנסים בין השייבות של הברקסים והרפידות בדיסק ואי אפשר לייבש אח"כ.

בטח לא לנקות את השרשרת במים. הכי טוב לעבור עם סמרטוט יבש והוסיף שמן אח"כ.

בנוסף, כדאי לשים טיפה שמן על כל שפיץ של החישורים, כדי שיהיה קל בעתיד ליישר את הגלגל.

בנוסף, כדאי לקחת מברג שטוח ולנקות את הג'יפה על הגלגלי שיניים הקטנים של המעביר האחורי ע"י הצמדתו במאונך לגלגלי השיניים וסיבוב הפדאל לאחור.

אם המעביר הקדמי לא עובד חלק, בדר"כ זה בגלל שהכבל לא מתוח וזה נפתר ע"י סיבוב האום פלסטיק ליד הידיות הילוכים.

כנ"ל לגבי מעביר הילוכים אחורי.

גלגלי שיניים כדאי לנקות ע"י סמרטוט יבש שנכנס במקביל ובין גלגלי השיניים מאחור ומקדימה.

אם השלדה מלוכלכת מספיק לעבור עם סמרטוט רטוב ולעבור אח"כ עם סמרטוט יבש.

בנוגע לשמנים ,wd40 הוא אופציה רעה מאוד כי הוא לא דליל ולא נכנס במקומות צרים והוא גם מאוד דביק.

גש לחנות שלך ותשאל מה הם ממליצים.

קיים ספרי טפלון אבל יש שמנים טובים יותר.

פורסם

רכבתי על גארי פישר sugar 4

fisher%20side%20shot.jpg

בגלל שהייתי זקוק בדחיפות לכסף, מכרתי אותן בצער רב.

לאחר המכירה הכרתי בטיול בחור מאוד נחמד מגרופי, שהביא לי גארי פישר זנב קשיח, וכיום אני רוכב איתם.

tass_disc.jpg

את הרכיבות שלי אני אוהב לעשות במדבר יהודה, במיוחד את כל הירידות מאיזור ערד לים המלח דרך מעלה זרון \ יאיר.

פורסם

כולם פה עם זנב קשיח?!

הנה שלי כמו שהבטחתי:

dsc00372w.jpg

הרכיבים:

שיפטרים - X9 קדמי ואחורי

דיריילרים - X9 קדמי ואחורי

ברקסים - AVID CODE 5 מקדימה עם רוטור 203 ו JUCIE 3 מאחורה על רוטור 185.

גלגלים - DA BOMB נאבה וחישוק.

מזלג - MARZOCCHI DROPOFF II 150

בולם אחורי - ROCK SHOCK MONARCH 3.1

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...