Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה חברה יש טיול בשישי או שבת?

מה אתם אומרים?

:?:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זנב קשיח לא שובר ת'תחת בנסיעת שטח?

שובר אבל כשאתה נוסע בתוך העיר או בשבילים פשוטים , עדיף זנב קשיח. (אחרת אתה מאבד אנרגיה בתנועה מעלה-מטה של הבולמים)

לשועלי שטח כמובן שעדיף שיכוך מלא. (שעולה הרבה יותר יקר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברשותכם, אנצל את השרשור החדש כדי לשאול האם ישנם מקומות (או בתי עסק) אשר משכירים אופניים לטיולים בפארקים השונים ובחיק הטבע. זכור לי לטובה טיול שנתי אליו יצאנו בתיכון ובו הושכרו עבורינו אופניים לצורך טיול במכתש הקטן (הגיעו מספר טנדרים עם נגררים ופרקו עשרות זוגות אופניים). אני זוכר שהיה מדובר בחברה מוכרת היטב בתחום- לא זוכר את שמה. כמאמר הקלישאה הידועה, השכבה כולה חזרה עייפה אך מרוצה- היה כיף גדול (ואם היה לי כיף ממשהו בתיכון, זה מצריך הסברים).

בעקבות השרשור הזה, אני חושב לעשות טיול דומה עם חברים ומחפש משהו בסגנון שתואר למעלה (בצפון הארץ או בדרומה, לא משנה, נכון לעכשיו).

חיפוש שטחי בגוגל הניב תוצאה קונקרטית אחת.

לפני שאני ממשיך הלאה בבירורים, למישהו יש הצעות נוספות?

תודה מראש לכל העוזרים,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

במכתש הגדול ראיתי לפני מספר חודשים רכב עם עשרות זוגות אופניים, לא יודע אם הם משכירים ליחידים או רק לקבוצות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מאגניב, שרשור של "ספר לי מי אתה ולאן אתה רוכב"...

כותב שורות אלו מתנייד על COMMENCAL SUPREME 6.2 MINI DH (אם זה אומר משהו למישהו)...

לאלו שמפדלים בפארק הירקון - גבעת נפוליאון, כבר ניסיתם ?

וליגאל - אני חושב שהחנות שצמודה לפארק הירקון (בייק פלאנט?) משכירה גם אופניים. שווה בדיקה.

לגבי ניקיון האופניים - לא כדאי אפילו להתחיל... כבר יצא לי כמה פעמים לשמוע את המשפט

"תגיד, זו פעם ראשונה שלך בשטח, אז תיזהר..." רק בגלל שהאופניים שלי מדונדשים תמידית :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

Santa Cruz Blur 2005 בולם קידמי Fox TALAS

אופי הריכבה טכני (סינגלים) וכמה שיותר, שלוש ארבע פעמים בשבוע ומעכשיו רק בסופי שבוע.

בחורף טיולי מדבר ארוכים (יום שלם בליווי ג'יפ), לסופ"ש יש את כרמי יוסף,פארק קנדה, הרי ירושלים כולל סינגל IMBA למי שמכיר.

פעם הייתי דואג לנקות את האופניים אחרי כל רכיבה וקונה שמן מיוחד אבל גיליתי שגם WD40 עושה את אותו העבודה, הליכוך מגיע לשרשרת באותה מידה ללא קשר לסוג השמן.

שינויים שנעשו עם הזמן (ואופי הרכיבה) הורדת פלטה גדולה והרכבת bash gard מעביר אחרי של SRAM 7 אחרי שבירה של SRAM 9 ו SRAM 7

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

איזה קטע, מצאתי תמונה של אופניים כמו שלי ברשת :shock:

attachment.php?attachmentid=162361&stc=1&d=1246295195

הסובארו ג'אסטי של האופניים - Ocean Snake משומשות שקיבלתי במתנה לפני שנה אחרי שגנבו לי את הגארי פישר.

שיפורים - פדלים משופרים (המקוריים נשברו בטיול השטח הראשון והאחרון שלי, היה מצחיק) ומנגנון בלם אחורי משופץ (משופץ קומפלט, רפידות חדשות!!).

אני מקפיד שלא לטפל באופניים. הן מתנקות לבד כשיורד גשם. חבל על השמן אז אני מתיז קצת WD40 על גלגלי השיניים רק כשמתחילות חריקות רציניות. הצמיג האחורי גמור לגמרי אבל זה טוב לדריפטים בחניה :lol:

נוסע עליהם כמעט כל יום, כ4 ק"מ ביום, חלק מהדרך בשבילי עפר והשאר על מדרכות.

Monopusto - יש שירות נחמד מאוד של השכרת אופניים באגמון החולה. יש להם גם אופניים רגילים וגם אופניים לארבעה. מומלץ בחום.

Image3.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך אופני GT מומלצות? אני מתכנן להתחיל לרכב בשטח +כביש אבל לא קופץ אז זנב קשיח יספיק.

e_3_0_1_53368_20081119101124.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...