Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כותב שורות אלו מתנייד על COMMENCAL SUPREME 6.2 MINI DH (אם זה אומר משהו למישהו)...

אלדר,

אם לאיציק יד כאלו, זה כנראה אומר למישהו משהו..8)

under construction..

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו בעבר ביג היט אקספרט יפיפיות...נמכרו עקב צבא

בכלל הפסקתי לרכב ואני ממש מצטער על זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברשותי שתי סוגי אופניים, כביש ושטח.

הכביש תוצרת aegis מקנדה, קניתי אותם לפני 3 שנים במחיר של 13 אלף, למה כל כך יקר?

זה בין החברות המובילות בעולם, עזבו את זה שלא מעט רוכבי טור דה פראנס השתמשו בדגם המסויים, הם נורא קלות עשויות מקרבון פייבר, כל החוטים ברקסים והכל עוברים בתוך הגוף של האופניים ולא משתרעים בחוץ (הגוף חלול לגמרי, האופניים כל כך קלות שאני מרים אותם בזרת, אני רציני) בנוסף לאופניים קיבלתי מתנה קסדה, מגנים חולצת ומכנס רכיבה מקצועיים כיסוי למושב מד דיגיטלי שמודד מהירות וקצב פעימות לב וגם מספר ק"מ שנסעתי, אופניים מקצועיות לכל דבר בוא נסכם את זה.גם נעליים מיוחדות שננעלות על הפדל.

עלות החלפה של נשי צמיגים לאחר שחיקה (הזמנה מגרמניה מיוחדת) 800 שקל!

הזוג השני אופני שטח של חברת gt 24 הילוכים בולמי זעזועים שיביישו ג'יפ ממש נסיעה חלקים בשטח הררי, צמיגים נורא גסים צריך ממש להתאמץ בשביל לגרום לפנצ'ר. מחיר הרכישה עמד על 7 אלף.

תמונות:

http://www.siz.co.il/my.php?i=dyojibkjnkjj.bmp

http://www.siz.co.il/my.php?i=mzwyhumjw4cw.bmp

פורסם

אפרופו אופני כביש, אני רוכש בעיקר בעיר, אבל על אופני הרים.

הבנתי שאופני כביש הן יחסית מסוכנות למי שאינו רוכב מיומן כיוון שפוטנציאל הנפילה מהן גבוה בגלל שהן לא יציבות. יש אמת בשמועה?

פורסם
אפרופו אופני כביש, אני רוכש בעיקר בעיר, אבל על אופני הרים.

הבנתי שאופני כביש הן יחסית מסוכנות למי שאינו רוכב מיומן כיוון שפוטנציאל הנפילה מהן גבוה בגלל שהן לא יציבות. יש אמת בשמועה?

תלוי איזה, למשל אצלי יש נעל מיוחדות שננעלת בסיבוב על הפדל, מה שאומר שבנאדם לא מיומן ימצא את עצמו מהר על הרצפה בכל עצירה או סיבוב לא נכון, צריך גם להתרגל לתנוחת הישיבה.

פורסם

אמנם לא 300 ק"מ, אבל משתדלת לרכב באופן יום יומי מרחק של 15 ק"מ כל יום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

8) פחות דאגה אחת, יותר הנאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז ככה:

yeti 575 שאני מאוד אוהב. אצלי כבר יותר משנה, מהראשונות בארץ, ואני מבחינתי איתן עד שאחד מאיתנו יתפרק.

האופניים הקודמות היו Trek Fuel Ex7 שהיו אצלי כשנה וחצי. אם לומר את האמת מהן לא הייתי מרוצה ולכן גם יחסית מהר החלפתי.

לפני זה היו לי כ 4 שנים Giant NRS3.

ובתחילת הדרך עשיתי איזה שנתיים על ז"ק Trek 3400 (חסרה תמונה).

1_114587015 - Copy.jpg

trek (7).jpg

Giant NRS 001.jpg

פורסם

היטי שעושות הכל!

אופניים מעולות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אז ככה:

yeti 575 שאני מאוד אוהב. אצלי כבר יותר משנה, מהראשונות בארץ, ואני מבחינתי איתן עד שאחד מאיתנו יתפרק.

האופניים הקודמות היו Trek Fuel Ex7 שהיו אצלי כשנה וחצי. אם לומר את האמת מהן לא הייתי מרוצה ולכן גם יחסית מהר החלפתי.

לפני זה היו לי כ 4 שנים Giant NRS3.

ובתחילת הדרך עשיתי איזה שנתיים על ז"ק Trek 3400 (חסרה תמונה).

ה YETI מדהימות! מה המחיר שלהן בארץ?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לי יש אופניים של גרי פישר - דגם WHAOO.. דגם יחסית פשוט אבל הוא ממש יותר ממספיק בשבילי.

בקיץ הקודם הייתי נוסע הרבה, עכשיו אני ממש רוצה לחזור לזה. צריך פשוט להפסיק להתעצל! בנוסף גם נראה לי שכל הבגדים שקניתי שנה שעברה כבר קטנים עליי, באסה :-(

מפרט מהאינטרנט למי שלא מכיר:

24 הילוכים וגיאומטרית G2!

שלדה: GOLD SERIES, אלומיניום 6061, גיאומטריית G2;

בולם קדמי: SF9-XCM-V2, מהלך 100 מ"מ, גיאומטריית G2;

24 הילוכים: SHIMANO DEORE / ACERA;

חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO;

מעצורי חישוק: TEKTRO.

מחיר: 2,400 ש"ח.

gary-fisher-wahoo-disc-2006-bike.jpg

• תוכן חדש...