Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה האופניים שלי לאחר ששטפתי אותם מהטיול של היום בבוקר:

0407200944.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל אני ישמח מאוד למעט המלצות בנוגע לכל התוספות הללו בעיקר כמו שאמרת מחשב "רכב", תאורה חזקה אוכף וכו'... גם לינקים יעזרו

והכי חשוב הדבר שאני מחפש כרגע זה קיט שידרוג לברקס דיסק, האופניים שלי זה טרק 4300 המודל שלפני שנתיים...

אני לא כ"כ יודע מה מתאים ומה הולך...

תודה מראש,

אבי.

פורסם

בטרק 4300 יש הכנה למעצור דיסק בשלדה אבל הגלגלים והשיפטרים לא מתאימים.

כדי להתקין דיסקים תצתרך להחליף את הגלגלים ואת ידיות ההילוכים, סדר גודל של 600-1000 שקל לחלקים באיכות סבירה עד טובה. (לא כולל את המעצורים עצמם)

לכן לרוב במצב כזה, יותר משתלם להחליף את האופניים, יש ביקוש לדגם שלך כמשומש, אז לא תהיה בעיה למכור אותם או לעשות טרייד-אין בחנות.

בן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

משעשע שאתה אומר את זה במיוחד כשרק השבוע קניתי אותם.. כנראה שאני ירד מהעניין הזה לבינתיים ואני ישמור את הכסף לשיכוך מלא בטווח הרחוק יותר

תודה רבה על הטיפ אבל בהחלט הסתכלתי וראיתי את ההכנה על השלדה, אבל לא כ"כ הבנתי מה צריך להכיל הקיט ע"מ לעשות את ההתאמות על הג'אנט עצמו...

בכ"א הטיפים על המחשב דרך, והתאורה יעשו עימי חסד :)

תודה מראש!

פורסם
אייל אני ישמח מאוד למעט המלצות בנוגע לכל התוספות הללו בעיקר כמו שאמרת מחשב "רכב", תאורה חזקה אוכף וכו'... גם לינקים יעזרו

והכי חשוב הדבר שאני מחפש כרגע זה קיט שידרוג לברקס דיסק, האופניים שלי זה טרק 4300 המודל שלפני שנתיים...

אני לא כ"כ יודע מה מתאים ומה הולך...

תודה מראש,

אבי.

מחשב דרך רכשתי דרך EBAY , היום עשיתי נסיעת מבחן והוא מתפקד היטב.

אוכף רכשתי VELO PLUSH D2 . ניתן להשיג ברשת TREK בעלות של 150 ש"ח.

פנס לד קדמי (ספוט) ואחורי (אדום מהבהב) רכשתי דרך EBAY במשהו כמו 4-5 דולר כולל משלוח

בדרך גם כפפות רכיבה מרופדות ג'ל במחיר ריצפה, כמה כלים לתיקון בשטח (היום נתקעתי באמצע הדרך עם אוכף שהשתחרר תוך כדי נסיעה בגלל ששכחתי לחזק אותו ונאלצתי לחזור ברגל).

אגב, כשרכשתי התלבטתי בין 4300 משומש ל3700 חדש ובסוף הלכתי על 3700 חדש.

להלן תמונות של האיבזורים:

IMG_1315s.jpg

IMG_1316s.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

:oops:

לא נורא, בכל מקרה בעונת הקיץ צריך באמת דיסקים רק ברכיבות טכניות קשות, וגם אז זה לא חובה.

אם הברקסים שמותקנים כיום לא מתאימים לך אפשר לקנות מאותו סוג (V) אבל הרבה יותר טובים, אני רוכב XC עם V-ברייק של שימנו מדגם XTR יחד עם רפידות kool-stop, עושה את העבודה בצורה מדהימה, הרבה יותר טוב ממערכת דיסק ממוצעת.

עריכה:

לא כ"כ הבנתי מה צריך להכיל הקיט ע"מ לעשות את ההתאמות על הג'אנט עצמו...

אתה לא "מתאים" את הגלגל, צריך נאבה שמתאימה, באופניים לא יקרים בדרך כלל מחליפים את הגלגל קומפלט כי בניה עם נאבה ושפיצים חדשים על החישוק הקיים יוצא יותר יקר.

אז בקיצור, יש צורך בהחלפת גלגלים.

בכל מקרה, סט ברקסים שלם מגיע עם :

ידיות ברקס.

צינור ברקס.

קליפר ורפידות.

רוטור (הדיסק עצמו).

ומתאם שמחבר בין הקליפר לאופניים, בהתאם לסוג המעצור (והבולם).

מדובר כמובן על סט הידראולי ולא מכאני.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בתור מכור ל DX , אפשר ב EBAY למצוא מחירים טובים יותר ומוצרים טובים יותר ורוב מה שיש ב DX שקשור לאופניים הוא דיי ג'אנק.

עם זאת את סט התיקון שכולל גם מפתח לשרשרת הזמנתי דרך DX , עלות של 12 דולר כולל משלוח.

ממש בימים האחרונים, DX ממלאים את הקטגוריה של האופניים שהיתה מאוד ריקנית בחודשים האחרונים וכל יום מגיעים ציודים חדשים ,אז שווה לבדוק.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן יצא לי כבר לשמוע על DX, אני יעיף מבט ויסתכל... תודה על התשובות המפורטות בן, למרות שכרגע אני ירד מהסיפור הזה וישקיע ברפידות איכותיות כי זה כרגע מה שלדעתי מגביל אותי מאוד בעוצמת הבלימה (הרפידות האחוריות גמורות).

תודה על כל ההמלצות, ואייל האופניים נראות משובצרות למהדרין לנסיעה בעיר :twisted:, תתחדש!

אבי.

פורסם

אייל לפי התמונות שלך דווקא נראה שמחשב הדרך שרכשת זהה לזה שנמכר ב-DX, ושם ממה שכתוב בביקורות הוא לא ממש טוב

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

רוכב על אופני כביש מעט מדגם יישן אך מהטובות שרכבתי אי פעם (כמובן מעט לעת משתפרות ברכיבים שונים)

מרידה טאורמה למי שמכיר - דגם העל (נרכש מאלוף הארץ לשעבר,שהיה רוכב של רוזן&מינץ)

:roll:

פורסם
כן יצא לי כבר לשמוע על DX, אני יעיף מבט ויסתכל... תודה על התשובות המפורטות בן, למרות שכרגע אני ירד מהסיפור הזה וישקיע ברפידות איכותיות כי זה כרגע מה שלדעתי מגביל אותי מאוד בעוצמת הבלימה (הרפידות האחוריות גמורות).

תודה על כל ההמלצות, ואייל האופניים נראות משובצרות למהדרין לנסיעה בעיר :twisted:, תתחדש!

אבי.

בכיף.

תעדכן על הרפידות האיכותיות אם וכאשר תמצא, גם אני חושב לשדרג. אני גר במקום שבשביל לצאת ממנו אני נוסע כמה דקות טובות בירידה מתמדת עם אצבע על הברקס ורוצה כבר להחזיק סט חלופי בצד.

אגב, למה רק לעיר? אני מוכן לנסיעה גם בשטח לא קשה מדי.

אייל לפי התמונות שלך דווקא נראה שמחשב הדרך שרכשת זהה לזה שנמכר ב-DX, ושם ממה שכתוב בביקורות הוא לא ממש טוב

כשאמרתי ג'אנק, התכוונתי לאוכפים , פדלים וכו'...

מחשב הדרך הזה הוא באמת זול וזכה לביקורות לא טובות ב DX (סה"כ 2 ביקורות) , אבל אצלי הוא עובד כבר 3 שבועות

ולא מציג את הבעיות שתוארו שם (בייחוד לא בעיות הפלסטיקה שנראית מוצקה לגמרי).

אם חס וחלילה יהיה בעייתי, אז נעקצתי בכמה דולרים... :)

מבחינתי החסרון היחיד שלו שהוא לא אלחוטי, אבל השתמשתי במיטב יכולות השיפצור הצהל"יות שלי כדי להסוות את החוט (אתם מוזמנים לחפש בתמונה).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטרף להמלצות על DX.

ב 350 ש"ח אתה יוצא עם מערכת תאורה די חזקה - מספיקה לרכיבות סינגלים בלילה.

מזכיר לי שיצאתי מהשטח לאזור החניון והיו שם אנשים שעשו על האש באמצע הלילה, הם לא האמינו שכל האור הזה מגיע מרוכב אופניים :idea:.

• תוכן חדש...