Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לרכב בבן שמן, אבל מרוב שהיה חם, אפילו הורדתי את הכפפות מהידיים בעליות.

יש גבול לכמות החום שהגוף שלי סובל :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אתמול התחלתי רכיבה ב6:30 לערך, בשעה הזאת עוד היה יחסית קריר - 24 מעלות עפ"י המד של האוטו. בשעה 7:00 כבר היה 30...:| אבל זה לא מנע ממני לירכב כ25 ק"מ בשבילים ויערות באיזור כפר ברוך למי שמכיר בצפון.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מאיפה אתם ממציאים את השעות האלה? זה פאקינג יום שבת, כל הכיף זה לישון עד מאוחר :)

אני יצאתי לדרך בסביבות 17:30 אחרי שהשרב **קצת** נשבר (רק 30 מעלות). הספקתי לחזור עד 20:00 עוד כשהיה קצת אור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מאיפה אתם ממציאים את השעות האלה? זה פאקינג יום שבת, כל הכיף זה לישון עד מאוחר :)

למי שיש אופניים\ג'יפ\אופנוע ים לא ישן בשבת בבוקר, זה חוק.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אייל - השעות האלה שאני יוצא נחשבות למאוחר יחסית בקרב רוכבים כבדים. אני מכיר הרבה חברה שיוצאים לרכיבות ב5 בבוקר ומסיימים ב7... ויש כאלה שעוד יותר מטורפים - יוצאים ב1 בלילה לרכיבה לילית בהרי רמת הגולן.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מה שאני עושה בדרך כלל כשרוכבים במקומות כמו כרמי יוסף / פארק קנדה, שיש כביש עוקף ולא מטפסים דרך השטח הוא:

מחנים למטה, בחלק הכי תחתון של היער. רוכבים עד למעלה לא ממוגנים. מגיעים למעלה, עושים הפסקה ומתמגנים.

ואז חסכת לעצמך חלק די ניכר בלי מיגון, מה שמקל משמעותית על רמת החום שצריך לסבול.

בתכל'ס, כל עוד רוכבים בשטח מיוער (מוצל) יחסית, החום לא נורא נורא מפריע (לי לפחות).

אגב, לחבר'ה עם הספשלייזד אנדורו - יום שישי האחרון יצא לי לרכב בפעם הראשונה על האנדורו,

ואז גם גיליתי שזה בולם טריפל, עם מהלך של 150 מ"מ... ומדובר באיזשהו בולם שייחודי לדגם הזה.

כשראיתי אותם במבט ראשון הייתי בטוח שמדובר באיזה סינגל ספיד עם אוריינטציית DH רצינית !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, תראה, תשמע :)

אני הבעלים המאוד שמח של אנדורו 2008 עם הבולם טריפל 150 המדובר, רק ששידרגתי את הבולם האחורי ל FOX DHX 5.0 שעבר שיפור ע"י סדנת PUSH [אם שמעת עליה] ספציפית לאינדורו.

לא להאמין מה שהטרנטה הזאת עוברת :)

נכון שאופני DH [בכוונה אני אומר אופני ולא רוכבי] יעברו אותי בירידות מסויימות, אבל אין מילים:)

תענוג!

P1010302.jpg

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אם כבר מספרים על אופניים - אז היו לי עד לא מזמן Schwinn Mesa - זנב קשיח פשוטות יחסית עם בולם 80 מקדימה .

האופניים האלה היו פשוט נהדרים - הם היו מאוד נוחים למה שעשיתי אז בעיקר - רכיבה בעיר, הרגישו מאוד חזקות ונתנו ביטחון. עם הזמן למדתי שהאופניים האלה הם העמידים ביותר שהיו לי (את האמת שהיו לי זוגות בודדים .. :)). לא להאמין מה שהם עברו - הייתי רוכב יחסית מתחיל ולא מנוסה מדי , ולא משנה כמה נפילות (והיו) וכמה פעמים שעפתי מהם והם עפו יותר מהר ממני למטה (ביערות הכרמל) - הם פשוט לא עשו בעיות.

אני עד היום פשוט מעריץ את האופניים האלה וקצת מצטער אפילו שהתקדמתי ומכרתי אותם בקלות כזו . אני מתגעגע.

פורסם

אלכס, זו לא ממש בהמה,

יותר כמו חיית ALL MOUNTAIN \ LIGHT FR

כל מה שיורד, יכול לעלות, כל מה שישבר, ישבר אצלך בגוף לפני שיקרה לאופניים משהו :)

למרות שקניתי אותם בגלל שלא היה SX TRAIL בארץ מתי שרציתי, אני מרוצה מההחלטה!

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

במבט ראשון גם אני חשבתי שמדובר ב"מפלצת", וזה מה שהפתיע אותי לטובה,

למרות החזות המאיימת של הטריפל מקדימה, הזויות הגיוניות מאוד ותנוחת הרכיבה היא אול מאונטנית למהדרין.

הבחור שרכב עליהן בכרמי יוסף טיפס את כל מה שאנחנו נוהגים לרדת, וגם ירד איתן בקצב מכובד מאוד, אז אין לך ממש תירוצים... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צודק :) אין תירוצים

נראה אותך בסיבוב :D

מידריינג Hybrid Audio L4

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

****מעוניין לשכור אופני שיכוך מלא ל-6 שבועות****

שלום רב,

בשבוע הבא, אני מגיע לביקור בארץ ומעוניין לשכור אופני שיכוך מלא.

על אף חיפושי, לא הצלחתי למצוא חברה שמשכירה אופניים "רציניים" יותר מאופני עיר או אופני ילדים, בדגש על טווח ארוך (6 שבועות).

היום אני רוכב על Specialized Enduro Expert

2006specializedenduroex.jpg

קצת ישנים, אבל ממלאים אחר מבוקשי באופן מושלם - רוב הרכיבות הן XC, אבל אני עדיין שומר את היכולת לתקל מסלולים מאתגרים ו-DH פה ושם.

האם יש למישהו המלצה על מקום שמשכיר את מבוקשי?

לחלופין (ועדיף מבחינתי), האם מישהו מעוניין להשכיר לי את אופניו ל-6 שבועות?

אשמח להעמיד ערבות כספית למקרה שיקרה משהו לאופניים.

גובהי 186 ס"מ, כך שאני מחפש אופניים גדולים, L או אפילו יותר טוב, XL.

אופציה נוספת, שמבחינתי היא המועדפת, היא שאם יש פה בפורום רוכבים שמתכננים להגיע לניו זילנד בעתיד, אוכל להציע "טובה בעד טובה" - אתם תתנו לי את האופניים שלכם בעודי בארץ ואני אתן לכם את אופני כשתגיעו לטייל כאן. נראה לי הוגן.

אפשר ליצור איתי קשר בה"פ.

תודה,

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...