Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים רכשנו אוקטביה 1.9 דיזל שמאז מאוד מרוצים ממנה במשפחה. אבל עכשיו הגיע הזמן להחליף, וחשבתי על האוקטביה החדשה כמובן דיזל(למה דיזל? כי הרכב נוסע כל היום מהבוקר עד הבוקר שאחרי) אז חשוב צריכת הדלק, ומנוע שיחזיק ולא ירגיש עייף. אז כמו שאמרתי חשבתי על האוקטביה החדשה, אבל לא מצאתי מבחן או דעה באף מקום על הדיזל. השבוע אני יכנס לסקודה נעשה נסיעת ונתרשם. רוב הסיכויים שאני ילך על האוקטביה החדשה, אבל פני לראות איזה אפשרויות קיימות שאחר כך אני לא ירגיש פיספוס. בכל אופן, אני מרגיש שאולי אני מפספס עוד דיזלים שקיימים בשוק. שאלתי כמה אנשים וביקשתי המלצות לדיזל בתקציב שעד 140K ולא היה הרבה. בוא נגיד שאפשר למתוח את התקציב עד ל155-160K אבל גם בתקציב הזה האפשרויות לא ממש גודלות. בעיקרון הדרישות הן מכונית יחסית גדולה(אוקטביה למשל) ולא נגיד I30 דיזל לצורך הדוגמה, רכב מרווח כמה שאפשר, נוח כמה שאפשר, תיבה אוטומטית, כמה שיותר אבזור, שהרכב יהיה עמיד והכי חשוב- אמין.

אמרו לי כמה אנשים לבדוק את המג'נטיס דיזל אבל לא ממש אהבתי את הרכב מה שלא אהבתי אותו מבפנים, מאחורה קצת צפוף והרכב מרגיש לי יותר מדי פשוט. אמרו לי גם לבדוק על ג'יטה אבל עוד לא יצא לי לבדוק מחירים ורמות אבזור שיכנסו בתקציב ומגיעות עם הדיזל. בקיצור אני קצת בבעיה בחיפוש אחרי הרכב "המושלם" בשבילי.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

כמו שאומרים, סוס מנצח לא מחליפים.

אם אתה מחפש רכב שייסע 24 שעות - אוקטביה זה הרכב בשביל זה.

אתם יכולים לשאול את נהגי המוניות או שוטרי תנועה.

בכלל, במשטרה הרכבים האלה עוברים חיים קשים במיוחד:

הרכב לא נכבה לפעמים שעות ארוכות - מחליפים משמרות, והרכב ממשיך לנסוע.

על צורת הנהיגה בניידת אני לא צריך לספר לך..

בנוסף, על מערכת חשמשל, בנוסף לצרכנים רגילים, יש מחשב, מכשיר קשר (שפועל כל הזמן, אפילו אם הרכב כבוי), מתקן להטענת פנסים ומה לא.

החיסרון מבחינתי באוקטביה זה המושבים - לי לא נח לשבת בסדוקה הזאת לאורך זמן ממושך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל אם אתה סגור על דיזל אז מומלץ לך לרכוש את הרכב לפני כניסת"המס הירוק" כי המחיר של כל הדיזלים יעלה בלא מעט.האוקטביה המתוחה רכב מוצלח ולפלטפורמה הזאת של דיזל אוטומט אין ממש תחרות,אלא אם כן אתה מעוניין בפאסאט בת שנה.

פורסם

רכב לא חדש לא בא בחשבון. ואני מתכנן לסגור עיסקה לפני כניסת המס הירוק זה ידוע לי אבל אני פשוט עדיין לא סגור על עצמי.

פורסם

אם הגודל הפיזי לא מאוד קריטי אז אני יכול להמליץ לך על היונדאי i30 דיזל שתשאיר לך עודף של כ-20000 ש"ח ביד.

ממשפחת VAG תוכל לבחור את הפולקסווגן ג'טה.

תבדוק גם באוטודיל הם מוכרים בהנחה סקודה/פולקסווגן/אודי חדשות לגמרי עם 0 ק"מ

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא הייתי גם בסיאט אחרי כמה המלצות מנהגי מוניות ולא התחברתי כל כך לרכב. בכל מקרה אני כנראה ישאר עם האוקטביה ויזמין אחת השבוע.

• תוכן חדש...