Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו בכביש התחזה לשוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

ליפני חצי שעה יצאתי מתחנת דלק שמיתמזגת בכביש ראשי

ראיתי שאין מכוניות ואני יספיק לצאת בכביש הגיע נהג שהתחיל לצפור לי מרחוק הוא היה במהירות

שהגענו לרמזור הוא עצר לידי ושאל אותי אם המישאלה שלי זה למות בכביש כי עוד שניה הוא היה ניכנס בי

ואמר לי שאם הוא היה בתפקיד הוא היה יכול לקחת לי את הרשיון ולעצור אותי

אני שרק הסתכלתי בזילזול היתי אומר ולא עניתי לו מיזה הוא יתעצבן ורשם את המיספר רכב שלי ...

השאלה אם הוא יכול לעשות אם זה משהו .. שמחר לא יבוא לי דוח על השתוללות בכביש או משהו כזה

בכול מיקרה רשמתי את המספר רכב שלו ואת סוג הרכב

האם הוא יכול לעשות אם זה משהו ???

תודה רבה ושבוע טוב {ממה שנישאר ממנו }

פורסם

לדעתי, הוא עשה מין הצגה כדי להלחיץ אותך.

אם הוא היה שוטר, הוא היה יכול להציג את עצמו (כולל הצגת תעודות), לקחת את הפרטים שלך, להודיע לך שהוא רושם דו"ח פנימי (לבן), לגשת לתחנת המשטרה, למסור את הפרטים למחלקת תנועה, כדי שהם יתרגמו את מה שהוא רשם לדו"ח, אשר יישלך אליך הביתה.

עובדה שהוא לא הציג תעודת מינוי ולא הודיע לך שום דבר על כוונתו לרשום לך דו"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן הוא ראה שאני לא נילחץ אני יודע מה זה שוטרים חברה שלי היתה בתפקיד מאוד בכיר במרחב השרון אז אני יודע לזהות הצגות ביגלל זה הוא יתעצבן ולקח את המיספר רכב

אני מפחד שהוא קצת לא בסדר ובתור נקמה מתוקה הוא ילך אם המיספר רכב שלי למישטרה ויספר איזה סיפור קורע לב

פורסם

נצא מנקודת הנחה שהוא שוטר ולא מתחזה.

היות והשוטר לא עיכב את הנהג ולא ביקש ממנו פרטים, הוא גם לו חייב להציג לו תעודה. במקרה שכזה הוא לא חייב להודיע לו שישלח דו"ח בדואר.

יותר מפעם ראיתי שוטרים הרושמים פרטי רכב לצורך דו"ח לבן ובמחשבה שניה יורדים מהענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם מדובר באזרח, והוא ייגש לתחנה כדי למסור את פרטייך ולהתלונן,

יכול להיות שאתה תזומן לבירור (בעצם, למה אתה? הרי הוא לא רשם את פרטי הנהג).

אבל אם כבר , בבירור אתה יכול להגיד שמישהו נסעה בפראות, לא שמר מרחק, ציפצף, איים וכו..

לדעתי, לא יעשו עם זה כלום.

אבל אם באמת מדובר בשוטר (בספק), זה כבר משהו אחר.

אבל גם כאן יש מה להגיד - מדוע בהיותו שוטר הוא לא הציג תעודות? לא לקח את הפרטים שלך?

אתה מבין, כשמדובר בשוטר שרוצה לפעול, הוא פועל לפי הכללים,

ולא אומר "אילו הייתי במשמרת" ואחר כך מתחיל לרשום את מספר הרכב בלבד ,

כי בצורה הזאת הוא לא משיג את פרטי הנהג.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מסקנה. או להיות גבר עד הסוף ולא לרוץ כמו פודל לחוץ לפורומים.

או להיות עדיב וחייכן לכולם.

חחח תמיד חייב להיות האחד הזה שחייב להגיד משהו לא במקום

מה אתה רוצה שאני יעשה בתור גבר???? עדיף להתסבך לעשות ולעשות רעש אני לא בעניין של הסתבכויות אם אנשים

ולא רץ כמו פודל פשוט אני יודע שיש פה אנשים מקצועיים שמבינים עניין וזה עניין אותי

בכול מיקרה אני לא מפחד כי אין לי ממה אני לא עשיתי משהו לא במקום ... חוץ מיזה הוא טען שאין לו עליו את התעודה ואת הסיפורים האלה אני מכיר סתם אזרח שלא רצה לצאת פראייר ביגלל שיצאתי לפניו וגרמתי לו להוריד מהירות

תודה בכול מיקרה

פורסם
חוץ מיזה הוא טען שאין לו עליו את התעודה

בקיצור, "אם היתה לי התעודה ואם הייתי בתפקיד.."

פורסם
ביגלל שיצאתי לפניו וגרמתי לו להוריד מהירות

בלי שום קשר לסיפור השוטר, אתה בעצמך מודה שגרמת לו להוריד מהירות. בכך לא נתת לו זכות קדימה.

שים לב לזה, בפעם הזו נפל עליך איזה "שוטר" כביכול, בפעם הבאה ייתכן ויכנסו לך ברכב או תגרם תאונה אחרת.

קח זאת לתשומת לבך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה יודע כמה פעמים זה קרה לי?

נהגים מטורפים, מתוך תחושה של חוסר אונים שהם לא יכולים לעשות כלום נדפק להם השכל.

פעם לא שמתי לב לרכב שהיה לידי ועברתי נתיב עליו. אחרי שראיתי אותו סימנתי לא עם היד, חייכתי וצעקתי "סליחה" - לא הייתי מרוכז וזאת הייתה אשמתי. הבן אדם התחיל להשתולל, לחתוך אותי לצעוק לי שאעצור בצד, ואני מצידי לא עוצר לפסיכים בכביש (כבר היו מקרים של דקירות במקרים כאלה). סגרתי את החלונות והמשכתי לנסוע.

אחרי שנייה הדביל מגיח בטיסה שולף רשיון נהיגה מנופף בו וצועק לי "תעצור מייד בצד אני תיכף עוצר אותך" (והרכב היה של משלוחי פרחים "זר לי" או משהו כזה). באותו רגע אני פשוט התפוצצתי מצחוק, פתחתי את החלון, צעקתי לו "לך תז...ן" ונסעתי.

כמובן שלא שוטר ולא נעליים.

פורסם

צריך לזכור שגם אם הוא לא שוטר, הרי שכל אזרח יכול להתלונן על עבירה שנעשתה.

יש מקרים שתלונת אזרח הופכת לדו"ח שמגיע בדואר - על זה כבר היה בפורום דיון נרחב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249703&highlight=%D7%90%D7%96%D7%A8%D7%97+%D7%93%D7%95%D7%97

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202976&highlight=%D7%90%D7%96%D7%A8%D7%97+%D7%93%D7%95%D7%97

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יותר מפעם ראיתי שוטרים הרושמים פרטי רכב לצורך דו"ח לבן ובמחשבה שניה יורדים מהענין.

.

ממש ראית ?

מה אתה שוטר ?

• תוכן חדש...