Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדו"ח מעין זה שאלת זיהוי הרכב וזיהוי הנאשם היא השאלה המהותית שעל פיה יקבע גורל הדו"ח. שכן, הנאשם לא יכול לזכור כלל את ארוע נשוא הדו"ח, מאחר והנאשם לא נעצר על ידי השוטר בזמן ביצוע העבירה לכאורה.

לדוגמא: הכרעת דין בגין הגשת כתב אישום על שימוש בסלולרי בנסיעה -

http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/FB468A547FC4B33242256E36006EC395/$FILE/F0892B57DD11C4AD42256E3600395709.html?OpenElement

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ממש מטופש, תכף הלווינים יעקבו אחרי כל אחד בכביש יצלמו ויגישו נגדו תלונה במסוף ולא צריך יותר שוטרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה חבל בשבילו שהוא לא התגלח אותו הבוקר.... :lol:

אין מה לעשות , במקרה כזה רק " אליבי" מסויים או סטירה קיצונית היו מציל ים את הנאשם כמו במקרים רבים דומים ,של תלונה על עבירת תנועה- שיש על נאשם להוכיח כי לא ביצע (למרות שגם לא נתפס) וכו' , בכל אופן זה כנראה גם הגיע לו.

16V TURBO 320+BHP COUPE \3.2TT V6 PROJECT RWD

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

קודם כל זה בסה"כ משפט תעבורה, והעונש הוא קנס (750 ש"ח אם אני לא טועה) ונקודות, ככה שהשופט לא צריך "תמונות מזירת הפשע" או טביעות אצבעות כדי להרשיע ולהעניש את הבנאדם :wink:

פשוט עצוב ...

למה משנה למה , לא משנה מתי , לא משנה איך , השוטרים תמיד ינסו לדפוק אותנו :!:

אני חושב שכדאי לך לחשוב פעמיים אם היית רוצה שאיזה חלאה כזו יעבור לידך עם האוטו שלו בכביש החוף כשהוא נוסע 120 קמ"ש, מחזיק את ההגה ביד אחת, כוס קפה ביד השניה, והטלפון תפוס בין הראש לכתף, ועם כל זה הבנזונה עוד מדבר עם הידיים (ישראלי, לא?) אז אם טעיתי ואין לך בעיה עם זה, אז סבבה. אותי אישית זה קצת (אבל רק קצת) מעצבן.

אז אם מה שצריך כדי שזה לא יקרה זה 750 שקל אובר וכמה נקודות, אז בבקשה.

פורסם

כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לגלח את הזקן, ואולי גם את הראש או לעשות צבע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קודם כל זה בסה"כ משפט תעבורה, והעונש הוא קנס (750 ש"ח אם אני לא טועה) ונקודות, ככה שהשופט לא צריך "תמונות מזירת הפשע" או טביעות אצבעות כדי להרשיע ולהעניש את הבנאדם :wink:

פשוט עצוב ...

למה משנה למה , לא משנה מתי , לא משנה איך , השוטרים תמיד ינסו לדפוק אותנו :!:

אני חושב שכדאי לך לחשוב פעמיים אם היית רוצה שאיזה חלאה כזו יעבור לידך עם האוטו שלו בכביש החוף כשהוא נוסע 120 קמ"ש, מחזיק את ההגה ביד אחת, כוס קפה ביד השניה, והטלפון תפוס בין הראש לכתף, ועם כל זה הבנזונה עוד מדבר עם הידיים (ישראלי, לא?) אז אם טעיתי ואין לך בעיה עם זה, אז סבבה. אותי אישית זה קצת (אבל רק קצת) מעצבן.

העניין הוא לא המקרה הספציפי אם הוא באמת אשם או לא, יש הרבה שוטרים שסתם נטפלים לאנשים (תסתכל בפורום כללי על הודעה של יאשה והפיצפוצים), תאר לך שלא ביצעת שום עבירה אבל השוטר בכל זאת החליט שכן ביצעת ואפילו לא עצר אותך אלא ישר שלח דו"ח ובזה נגמר העניין. אני רוצה לראות שאתה תקבל זימון למשפט על עבירה שלא ביצעת וגם השוטר לא עצר אותך עליה ולא תדע במה מדובר בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה חלאה? אתה מכיר אותו? אולי הוא בכלל לא עבר את העבירה? אולי יש לו UAZ ולא לאדה ומספיק שוטרת אחת מבולבלת כדי לקנוס אותו ב 750 ש"ח + נקודות על לא עוול בכפו?

נמרוד

uaz-3151-1.jpg

Lada niva.jpg

פורסם

למה חלאה? אתה מכיר אותו? אולי הוא בכלל לא עבר את העבירה? אולי יש לו UAZ ולא לאדה ומספיק שוטרת אחת מבולבלת כדי לקנוס אותו ב 750 ש"ח + נקודות על לא עוול בכפו?

נמרוד

במידה והנהג לידך אכן נוהג בUAZ או חלילה ב ג.א.ז-69 המסקנה המיידית היא שמדובר במ"פ בצבא הסורי, דבר שהמצאותו על כביש החוף היה גורם לי לחרדות די רציניות.

ולא - את הבולים שאני אוכל אני לא גוזר מקרטונים של מנות קרב.

פורסם

נמרוד

במידה והנהג לידך אכן נוהג בUAZ או חלילה ב ג.א.ז-69 המסקנה המיידית היא שמדובר במ"פ בצבא הסורי, דבר שהמצאותו על כביש החוף היה גורם לי לחרדות די רציניות.

ולא - את הבולים שאני אוכל אני לא גוזר מקרטונים של מנות קרב.

גאז 69 לא ראיתי נוסעת על הכבישים בארץ, אבל UAZ יש כמה. כנראה שהובאו ע"י עולים חדשים. נסעתי באחת ב 1997 במונגוליה, ויש לה עבירות לא רעה אבל מרסקת את התחת בכל קפיצה.

נמרוד

Gaz69m-PLUStrailerlargeweb.gif

• תוכן חדש...