Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

בקרוב יהיה ברשותי מגבר DLS A4 וכנראה סט של קלארוס או הייבריד 6 מורל.

יש למישהו המלצות ל HU איכותי לפחות כמו שאר הרכיבים שציינתי? (קונה מארה"ב בנסיעה הקרובה).

לא מעוניין במסך DVD או משהו בסגנון אלא ברדיו דיסק איכותי בלבד.

תודה יום נעים.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אם אני מביא מארה"ב זה יקלוט את תדרי הרדיו כאן? ובכלל ישתלם להביא משם מבחינת המחיר?

אשמח לעוד המלצות.

תודה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

מבחינת המחיר שווה להביא מארה"ב.

מבחינת הרדיו אני יודע שבאלפיין אין קליטה של הארץ אבל אין לי מושג מה קורה עם האקליפס

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אחלה תודה.

אגב, יש לך מושג כמה יעלה לי להחליף את הפלסטיק של המאזדה 2 כדי שאוכל להכניס רדיו דיסק במקום המקורי?

פורסם

את האלפיין צריך לשלוח למעבדה ולכייל את התדרים

את ה-7200 ניתן לכייל ידנית עם פונקציות פניומיות בתוך המכשיר

אתה יכול לשקול גם :

נקמיצי CD500

פיוניר PRS80

מסגרת לרדיו של מאזדה 2 לא נפוצה העלות יכולה לנוע בין 300-600 שח

הערכה גסה על פי המחירים של המסגרות של המאזדה 3

המאזדה 2 לא משווקת לשוק האמריקאי ולכן יותר קשה למצוא לה

מסגרת רדיו.

פורסם

אוקיי הבנתי תודה על ההמלצות אקח בחשבון

למישהו יש תשובה לשאלה השניה?

ואגב מישהו מכם יודע אם זה בעיה מבחינת המכס להכניס ציוד אודיו לרכב חדש (כגון מגבר) לארץ?

פורסם

לגבי מסגרת תנסה בתום קאר הבנתי שיש לו מסגרות לרוב המכוניות

לגבי הכנסת מגבר לארץ אז תצתרך להוסיף מכס + מע"מ 30 אחוז בערך תוספת

כמובן אם תשלח את זה בדואר..

מצטרף להמלצה על האקליפס 7200 גם איכותי וגם לא תהיה בעיית כיול רדיו

פורסם
ה-9887 כיום הוא עולה בסביבות ה1800 ש"ח(חדש עם אחראיות) אז אני לא בטוח עם משתלם להביא מחו"ל

איפה?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ה HU בגודל 1 דין הכי איכותי שאפשר לרכוש היום הוא האקליפס 7200, כמובן לפני שמדברים על פלח ה HI END. כבונוס מקבלים אופציה לכיול תחנות דרך המכשיר ואין צורך לקחת אותו למעבדה. מצד שני יש המתלוננים על נוחות התפעול שלו ועל מסך קטן מדי, מה שבהחלט עלול להפריע לאנשים מסויימים.

אם זה היה תלוי בי - ה 7200 לוקח ללא צל של ספק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחחח בכיף הייתי מביא אותו הבעיה העיקרית שלי שיש לי מאזדה 2(נשמע רע שזאת הבעיה שיש לאנשים היום :)

כל כך קשה ויקר למצוא radio dash kit לרכב הזה. אני מחפש גם באתרים בחו"ל כי אני טס לארה"ב. בנתיים מצאתי רק double din.

אם מישהו מוצא אשמח אם יעזור.

פורסם

אם יש לך מתאם לדבל דין אז לא אמורה להיות בעיה לשים את הרדיו

בדין אחד ובמקום שנותר לשים תא סטנדרטי שיושב בדין אחד

• תוכן חדש...