Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רנו אקספרס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו אקספרס 80 HP ,ממה להזהר בזמן קנייה,על מה לשים דגש בקנייה.

הרכב למטרת עבודות שרות בלבד עם נסיעות בעיר ומחוצה לה.

פורסם

שלום,

מחלת חלודה מסביב לחלון הקדמי.

המנוע רגיש מאוד למי ברז.

מזגן, בדרך כלל מפוח חלש ביותר, לבדוק.

שים לב - עד שנת 94, כולם עם קרבורטור, מעל זה הזרקה.

לא לגעת בדיזל.

עידן

פורסם

רכב אמין ביותר, הייתה לי כזאת עם 290 אלף ק"ם,כמעט ללא תקלות במשך שנה, ועברתי איתה מעל 40 אלף ק"ם.

גם בדגם 94 יש קרבורטור, הזרקה מ 95.

בעיות נפוצות - אין שעון חום בלוח שעונים, וכשנדלקת נורת חום יתר, לפעמים כבר מאוחר מידי.

משאבת מיים יכולה לפתח נזילה פתאומית.

כיסאות הקידמיים עם מנגנון ההזזה חלשים ביותר, ועם הזמן נשברים, לחבר שלי התנתק הכסא מהמקום והוא נפל אחורה, תוך כדי נסיעה. גם אצלי הכסא נשבר, נאלצתי להחליף בין כסא הנהג לכיסא של הנוסע, כי רוב הזמן הייתי נוסע לבד.

רוב הדגמים, לפחות עד שנת 94-95, הגיעו ללא הגה כוח.

הגה כוח היה אופציה, ומעטים הזמינו אותו. רכב ללא הגה כוח ממש סיוט בחניות צפופות, בשלי לא היה הגה כוח וזה חיסרון רציני ברכב עבודה.

למרות שהרכב בסיסי וספרטני ביותר, הוא נוח לישביה ולנהיגה, כמו כל רנו, וגם ביצועים נורמאליים ולא עגלה.

יש כאלה עדיין שמורות יחסית ולא מפורקות, כי נמכרו המון המון אקספרסים, משנת 1986 ועד שהגיעה הברלינגו ב 1997, אקספרס הייתה המסחרית השולטת בשוק, ונמכרו ממנה פי 10 בערך מכל המתחרות שלה יחד.

פורסם

ונשאלת השאלה למה לקנות אותו בכלל?

אל תיבהל מהמחירונים של קנגו וברלינגו - בד"כ הם בגדר בדיחה עצובה.

מישהו שאני מכיר מכר ברלינגו 2001 במחיר של 10 אלף ש"ח.

גם מר בוקי כאן מוכר את הרכב שלו ואני מניח שהוא ישמח למכור לך את הקנגו שלו - שלפי מה שרואים בפורום הוא מטופל טיפ טופ.

בכל מקרה אני חושב שלא משנה מה תעשה, אין סיכוי שרכישה של אקספרס תצא לך משתלמת, אלא אם כן זה ב-2000 ש"ח.

פורסם
ונשאלת השאלה למה לקנות אותו בכלל?

בכל מקרה אני חושב שלא משנה מה תעשה, אין סיכוי שרכישה של אקספרס תצא לך משתלמת, אלא אם כן זה ב-2000 ש"ח.

מסכים עם ידידי מלמעלה,לא רק שהרכב הוא פחון על ארבע ולא מומלץ כלל,יש הרבה ברלנגו וקנגו בשנתונים גבוהים יחסית עם מחירים של 8 9 אלף שווה לבדוק.

עם כל הכבוד לאקספרס היא כבר עשתה את שלה.

ג'ובני

פורסם

כמו שרשום למעלה, הייתה לי גם אקספרס, מודל 94, זה היה בשנים 2001-2002.

אחזקה של אקספרס זולה פי 5 בערך מאחזקה של קנגו, אין משאבת סולר שנוזלת, אין חיישנים, אין EGR, תושבות מנוע לא נקרעות כל 60 אלף ק"ם, אין אימובילייזר, שעושה בעייות, צנרת דלק לא מתפוצצת עקב רעידות וכו' וכו'

אקספרס בנזין נוסעת הרבה יותר טוב מקנגו דיזל, צריכת דלק שלה פחות טובה, אבל לא באופן מוגזם, ולמרות הצורה החיצונית המכוערת והמיושנת של האקספרס, היא זהה לקנגו במכלול התכונות שלה, ושימושית לעבודה באותה מידה בדיוק.

אם הייתי צריך לבחור עכשיו בין אקספרס מודל 98 לקנגו מודל 99 הייתי בוחר חד משמעית באקספרס.

פורסם

התרשמתי לטובה מהתגובות

לא אהבתי את הכיסא שמתנתק

חלודה בחלון לא בעיה גדולה

וכן יש לי משהו ב2000 שקל אבל שמור מאוד

הבנתי שיש המון כאלו לפרוק וחלפים בשפע,זה נכון ?

פורסם

היו לי כאלה ארבעה 1990, 1993, 1994 , 1995 כולם נרכשו חדשות

כל אחת מהם עברה מעל 300K בעבודה של סוכני מכירות.

כל אחת שיפרה את את עצמה לעומת קודמתה , האחרונה כבר הייתה מצויידת בהגה כוח חלונות חשמל מזגן חזק

מעולם לא אכזבו, טופלו באהבה והחזירו אהבה כמו שצרפתיה יודעת.

אמינות גבוהה , הוצאות אחזקה לא יקרות ונפח אחסון לא קטן בכלל

מאז עברו מעט מים בירקון, אבל הבסיס אני מניח נשאר זהה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לך,תארתי לעצמי שהתגובות תיהיינה חיוביות,זו הסיבה שבחרתי לרכוש אחת כזו מסודרת.

חשוב לי מאוד שיש כאלו זמינות לפרוק,זה מוזיל עלויות מאוד.

פורסם

קנה שתיים במחיר של אחת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...