Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק ב100% תציע את זה במועדון בועדה הבאה שתהיה בה.

דר"א למועדון יש כבר אתר רק צריך להוסיף שם פורום.

לא אמרתי שהמועדון צריך ללכת, אלא שמי שלא רוצה ליישר קו עם חוקי הפורום, מוזמן להקים אתר משלו.

יש הסכם עם CARSFORUM שלפיו מועדון החמש פועל פה בתוך האתר.

ככה גם מועדון החמש מקבל יותר חשיפה וגם קארזפורום מקבל יותר תנועה בשרת. זה נוח לשני הצדדים.

לפי ידיעתי יש פורום אחר לאספנות באתר אחר.

מי שרוצה רק ללכלך על מועדון החמש יכול לעשות את זה שם.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באידיש קוראים לזה " על ראש הגנב בוער הכובע"

מועדון ה -5 חושב שפגעו בכבודו שיתבע

יו"ר המועדון חושב שפגעו בכבודו שיתבע

חופש הביטוי הוא מעל הכל, הוא נשמת הדמוקרטיה , כל ילד שלומד בבית ספר לומד זאת. ראינו מה כוחה של משפחת עופר בניסיון לחסום את הסרט שיטת השקשוקה.

שקיפות היא נשמת הדמוקרטיה.

השרשור שם בגדול עסק בחשש של חברי מועדון ה -5 וכאלה שאינם חברים בסכנה שמעשיו של פלוני יכולים בנקל לגזול את ההישגים שהושגו בעבר וכדי שלא יחשדו בכשרים , כולם בזכות פועלו של מועדון ה-5.

על הדרך הועלו חשדות לשוחד הועלו פרשיות מהעבר נשלפו חרבות וננעצו סכינים.

מי שקרא את הודעת "הכניעה" של דימה יכול היה להיזכר בסגירת פרשיות מימי מפא"י העליזים.

כתבתי לשליט בה"פ ואני כותב זאת כאן

פעולות רר או RR יכולות בנקל להביא מישהו לחשוב שכת האספנים = חבורה אליטיסטית בעלת הון.

ואם מקצצים בקצבה לזקנים למה לא לקצץ או לבטל את הקצבה / הטבה למכוניות זקנות.

לגבי חלק זה לא משנה להם ( נקצין בדוגמה איתן ורטהיימר ) לגבי אחרים זה יכול להיות מכה אנושה לתחביבם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

בארץ, רכב שהגיעה לשנתו ה-30 יכול לקבל סטטוס אספנות.

לדעתי, לא מעט בעלי רכבים מנצלים את הסטטוס הזה לרעה ונוסעים במכוניות שהמילה אספנות רק מביישת את המטרה (כפי שאני רואה אותה).

אם היו שואלים לדעתי, הייתי אומר שלסטטוס אספנות יכול להיכנס רק רכב שעומד בשתי הרמות הגבוהות ביותר.

הכוונה היא לשמר היסטוריה ולא טרנט'ס. בתקופתן המכוניות האלה היו במצב מכובד וכך ראוי לשמרן.

נכון, יש בעיה בדרך להגיע לרמות הגבוהות - רכבים שהיו בהקפאה, רכבים בתהליכי שיקום וכד'.

יחד עם זאת נראה לי שרכב הרוצה להנות מהתואר אספנות, ראוי שלא יעבור טסט כל עוד לא הגיע לרמה שמצדיקה את התואר.

אה, כן... להגיע לרמה גבוהה עולה כסף, לפעמים הרבה מאוד כסף.

אתה יודע, יש אספני שעונים, ולפעמים שעון ישן ששוחזר ועובד, עולה הרבה הרבה יותר מאשר שעון מודרני.

ההבדל היחיד הוא ששעון לא צריך טסט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה כמו שצריך לעשות חוק נגד השירשורי טימטום שלך באוף טופיק... אתה רואה אותי מתלונן?

קובי,

למרות הערכתי אליך בנושאים שונים, אני חייב לומר לך, בתגובה זו שלך הגזמת.

גם אם לשרשור הנוכחי יש אופי וסגנון משלו, גם אם הוא לכאורה נוצר למטרה מסויימת,

ברור שהמטרה אינה תגובה אישית ופוגענית כמו זו שלך.

בברכה

אבי נוף.

קובי(סו) קיבל אזהרה על כך

בני, מנהל הפורום

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
באידיש קוראים לזה " על ראש הגנב בוער הכובע"

מועדון ה -5 חושב שפגעו בכבודו שיתבע

יו"ר המועדון חושב שפגעו בכבודו שיתבע

חופש הביטוי הוא מעל הכל, הוא נשמת הדמוקרטיה , כל ילד שלומד בבית ספר לומד זאת. ראינו מה כוחה של משפחת עופר בניסיון לחסום את הסרט שיטת השקשוקה.

שקיפות היא נשמת הדמוקרטיה.

השרשור שם בגדול עסק בחשש של חברי מועדון ה -5 וכאלה שאינם חברים בסכנה שמעשיו של פלוני יכולים בנקל לגזול את ההישגים שהושגו בעבר וכדי שלא יחשדו בכשרים , כולם בזכות פועלו של מועדון ה-5.

על הדרך הועלו חשדות לשוחד הועלו פרשיות מהעבר נשלפו חרבות וננעצו סכינים.

מי שקרא את הודעת "הכניעה" של דימה יכול היה להיזכר בסגירת פרשיות מימי מפא"י העליזים.

כתבתי לשליט בה"פ ואני כותב זאת כאן

פעולות רר או RR יכולות בנקל להביא מישהו לחשוב שכת האספנים = חבורה אליטיסטית בעלת הון.

ואם מקצצים בקצבה לזקנים למה לא לקצץ או לבטל את הקצבה / הטבה למכוניות זקנות.

לגבי חלק זה לא משנה להם ( נקצין בדוגמה איתן ורטהיימר ) לגבי אחרים זה יכול להיות מכה אנושה לתחביבם.

ישה

עם כל הכבוד, אתה מתכוון בהודעתך להקריב את דימה על חשבון האינטרסים והשקפת העולם של רן שושני.

אני בטוח גם כשנגרור אותו לבית משפט אתה תעמוד ראשון כדי לשלם לו את הוצאותיו עד פס"ד ואחר כך, במידה ויורשע, גם את הקנס שיושט עליו.

בתחילת הפרשה עם דימה השתדלנו לנהוג באחריות ולשמור על דימה. אין לנו בעיה להתיש אותו בבית משפט ואולי מן הראוי היה לעשות זאת. למרות זאת בדיון בועד המועדון התקבלה הגישה המתונה יותר.

אינך יודע מה תוכן המכתב שנשלח לדימה ואם היה בו איום. אז לא היה בו איום. אלו עובדות.טיפול נכון ורגיש מטעם גוף שנפגע מהטחת אשמה לא מבוססת, אין פרושו שאנו מודים בכך. מה שבער כאן זה לא הכובע שלנו אלא הרגליים של דימה שהבין שמי שהסית אותו והשתמש בו, עשה טעות גדולה.

אז הורדנו אותו מהעץ ברגישות מירבית ולא מובנת מעליה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פה הייתה הודעה שלי שנמחקה, כנראה בגלל תקלה בשרת(בשל העומס שעובר עליו)

לא אמרתי שהמועדון צריך ללכת, אלא שמי שלא רוצה ליישר קו עם חוקי הפורום, מוזמן להקים אתר משלו.

ככה גם מועדון החמש מקבל יותר חשיפה וגם קארזפורום מקבל יותר תנועה בשרת. זה נוח לשני הצדדים.

אז שוב, בקצרה:

בשביל להיות פה בפורום ולקבל את החשיפה צריך גם לקבל את הביקרות שעולה עם החשיפה, זה לא חד צדדי.

כמו כן כתבתי גם על הפרדוקס במשפט הזה "מועדון החמש מקבל יותר חשיפה וגם קארזפורום מקבל יותר תנועה בשרת"

וגם כתבתי על הפטאתיות בלגרש אדם ממקום\פורום בעוד שהמקום\פורום כלל לא שלו.

וזהו, נראה לי.

ההודעה נמחקה בגלל עבירה על כלל מס' 1 שהוחלט לאכוף אותו ביתר שאת. אגב, דיונים חופשיים על מהות הפורום ומועדון החמש מתנהלים בפורום הסגור.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
ישה

עם כל הכבוד, אתה מתכוון בהודעתך להקריב את דימה על חשבון האינטרסים והשקפת העולם של רן שושני.

אני בטוח גם כשנגרור אותו לבית משפט אתה תעמוד ראשון כי לשלם לו את הוצאותיו עד פס"ד ואחר כך, במידה ויורשע, גם את הקנס שיושט עליו.

בתחילת הפרשה עם דימה השתדלנו לנהוג באחריות ולשמור על דימה. אין לנו בעיה להתיש אותו בבית משפט ואולי מן הראוי היה לעשות זאת. למרות זאת בדיון בועד המועדון התקבלה הגישה המתונה יותר.

אינך יודע מה תוכן המכתב שנשלח לדימה ואם היה בו איום. אז לא היה בו איום. אלו עובדות.טיפול נכון ורגיש מטעם גוף שנפגע מהטחת אשמה לא מבוססת, אין פרושו שאנו מודים בכך. מה שבער כאן זה לא הכובע שלנו אלא הרגליים של דימה שהבין שמי שהסית אותו והשתמש בו, עשה טעות גדולה.

אז הורדנו אותו מהעץ ברגישות מירבית ולא מובנת מעליה.

אני חושש שלא ירדת לסוף דעתי בכלל. אבי ז"ל שינן באוזני השכם והערב , כי , אם הסברת דבר ומקבל ההסבר לא הבין , האשמה היא במסביר.

לא מכיר איש מחברי הפורום אישית מלבד הבן שלי שכותב כאן מעת לעת. לא את השקפתו של פלוני ולא את דעתו של אלמוני.

שופטים נוהגים לא פעם לכתוב "לאחר שביררנו את המוץ מן התבן", דהיינו מהרבה מלל הוצאנו את מה שחשוב לעיניין , ובו אנו נתמקד בפס"ד.

לכן , השרשור שם , לטעמי עסק בנושא אחד ויחיד. האם פעולות של רר RR עלולות בדרך זו או אחרת לפגוע בהישגים שהושגו בעבר ולפי מה שאני קראתי בפורום לא היה קל להשיגם.

אלו חששות שמלוים חברי מועדון ה - 5 וגם כאלה "שחטאו " ואינם חברי המועדון.

תשובה עיניינית למיטב זכרוני לא הייתה לנושא, פרט לעמדת המועדון שהובאה על ידך בהודעה מספר 3 כמדומני והיא התייחסה לקומוניקט שיצא לפני כשנה.

דימה טעה , או לא טעה , כאשר כרך בכך , את חשדותיו הוא , או של מאן דהו אחר שהפעיל את דימה כמריונטה, לטענתך, בנושא של טוהר המידות.

משם סטה הדיון העינייני לדברים אחרים, ונכתבו שם על פרשות עבר, שמהם רצו הכותבים ללמד וללמוד שסכנה שהייתה אז , יכולה לחזור על עצמה גם היום. עוצמת הדברים מלמדת על כאב זעם תסכול הוסף כל מה שתרצה, של אנשים כאלה או אחרים, שכולם אני בטוח בכך רוצים את טובת העיניין , עתיד רכבי אספנות.

דימה אדם בגיר וגם בוגר. הוא יכול לקחת אחריות על עצמו ועל מעשיו. אם בולדוג בסרטו השקשוקה היה נתבע על ידי משפחת עופר , והיה צורך בסיוע כספי , כן הייתי תורם את 2 הסנטים שלי. ואולי גם כאן.

קראתי את הודעת המועדון התקיפה , בה איימתם עליו בהגשת תביעה , אם לא ייתנצל. לגיטימי, וזאת הדרך, הנכונה ואולי גם היחידה. אם היה מתקיים משפט, אני בנתונים שידועים לי , לא יודע מה הייתה תוצאתו.

אימי ז"ל שיננה באוזני משפט אנגלי מפורסם " לעולם אל תהמר על רגליים של סוס ולא על ראש של שופט"

בהודעת ההתנצלות של דימה נכתב כי הראו לי מסמכים ולכן אני חוזר בי. הכל לצערי מתוך הזכרון , כי הכל נמחק.

ועכשיו לשאלות העולות לי מכל הפרשה.

שקיפות זה שם המשחק.

הוטחה האשמה לא קלה לטעמי, אחד קרא לזה שוחד שני קרא לזה אתנן ושלישי קרא לזה טוהר מידות כנגד המועדון ו/או כנגד יו"ר

המועדון.

הוכחתם לדימה שטעות בידו.

האם שאר הקוראים לא זכאים לקבל את אותם ההוכחות. זה לדעתי אינטרס עליון של המועדון לפרסם ולהוכיח קבל עם ועדה שמעשיו , התנהלותו הם ללא רבב. בואו תראו כיצד" פעלתם ברגישות מירבית ולא מובנת מאליה"

אם כך היה נעשה , ומעל דפי הפורום בו התנהל " משפט הראווה " ובאותו שרשור דייני.

כך גם היה מסתיים אולי גם כל הרחש בחש שקיים כעת בנושא, שלטעמי קר טוטא מתחת לשטיח.

ומכאן לשאלה , מה בדעת המועדון לעשות ולנקוט כדי שהחשש של ביטול הטבות לא יתממש.

אם מן הכתבה של RR עולה האספנים הם עשירים, באה הודעתו של אמיר שליט , ומחזקת דעה זו.

שיפוץ רכב לרמה גבוהה עולה הרבה כסף. יש שמוכנים לחסוך מלחמם ולשפץ את הרכב לאט לאט בהתאם ליכולת הכספית המצוצמת של בעליו.די לקרוא שרשורים ארוכים המספרים על שיפוצים כדי להוכיח ולהבין זאת. להטיל עליו עול נוסף - קרי ביטול ההטבות שהושגו בדי עמל!!

ואסיים מהבאת שרשור שנפתח על ידך ואני הבעתי את תחושותי בהודעה 9.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=265977

שלא לדבר על עשרות או מאות הודעות שלך המעידות על ידע אדיר בתחום. את הבני הזה אני מכבד ומעריך , ודי לחכימא ברמיזא.

ובקשר להתנהלות הפורום, אלה יובאו בה"פ.

ואם גם הפעם לא הצלחתי , חזור וראה את השורה הראשונה של הודעתי.:-)

ולאמיר שליט אומר כך.

המבנה הרעוע של התקנות עומד על בלימה. כל זעזוע יכול למוטטו.

להתחיל לעשות הבחנה בין רכב אספנות לבין רכב טרנטה , לדעתי נידון לכישלון. למרות שברמת העקרון אני מבין ומסכים לדעתך.

הטרנטה הזו היא בסיס אפשרי גם לשיפוץ בידים אוהבות, לכן ניתן לה את הצ'אנס לשרוד עד שתגיע לידיים הנכונות, ידיו של אספן.

עוד לא נולדה הטבה שממנה נהנים רק אלה שממש מגיעים להם. תמיד יימצאו טרמפיסטים שיקפצו על העגלה.

אילו אני בעמדה משפיעה, לא פותח את הנושא הזה כלל מול השלטונות.

קוביסו

אבי נוף צודק. תהיה גבר ותתנצל. וכמאמר הגשש "תהיה גבר תשפיל את עצמך":-) וזאת אני כותב גם לאחר שקראתי את הודעתך הקצרה אלי , שעליה אני מודה לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יוסי ידידי,

אם במילותיך המודגשות אתה מתכוון לפורום של IVC, הרי ששם, למיטב ידיעתי, לא המקום ללכלך על אף אחד גם לא על מועדון החמש. הדיונים המתנהלים שם הינם עיניניים לאספנות.

כידוע לך, שהרי אתה מבקר לא מעט במפגשי IVC, אין במפגשי IVC ובפורום כל לכלוך על מועדון החמש, ראשיו או חבריו.

מועדון החמש אינו אוייב ושמו אינה מילה גסה. כבודו במקומו מונח.

מי שברצונו להביע ביקורת כזו או אחרת שימצא לעצמו את המקום בו הוא בוחר לעשות זאת. אל לך, לשלוח אותו למחוזות אחרים.

אני מניח כי הביקורת (לדבריך לכלוך), ניתנת במקום זה, מכיוון שכאן התפתח הדיון על הנושא.

אין זה מן העיניין שדיון יפוצל בין פורומים שונים כך שבאחד יתנהל דיון ובאחר תינתן הביקורת.

אינני חושב כי ביקורת היא לכלוך. כמובן שקשה ככל שתהיה צריכה להנתן לגופו של עיניין (ולא של אדם) ולשמור על תרבות הדיבור וניקיון השפה.

רן.

פורסם

ישה,

אני מניח שאף מנהל לא היה מוחק שירשור ענייני העוסק בהאם יש מקום להביא רכבים מיושנים למטרות מסחריות מוגדרות.

אני מניח שהרעיונות שהיו עולים כאן מטעם הקוראים - לחיוב ולשלילה, היו מספקים חומר נוסף למחשבה, גם לראשי מועדון ה-5.

דיון שכזה, לא צריך להיגרר למה היה בין א' לב' או לשמות ותפקידים כלשהם, הוא צריך להתייחס אך ורק להיבטים הספציפיים.

אין הכרח שפתיחת נישה חדשה שחוקים ותקנות תואמים לצידה, תגרום לפגיעה במצב הקיים.

כידוע לך, יש מקרים שמשרדי ממשלה מפרסמים "קול קורא" ובו הם מבקשים מהציבור להביע דעתו בכדי לשקול דברים בבואם לגבש מדיניות/חוקים וכיו"ב. דיון שכזה שהיה מתפתח כאן עניינית, כמוהו כ"קול קורא".

ואני אלך איתך עוד צעד - נניח שמועדון ה-5 היה מגבש איזו הצעה לשינוי תקנות כלשהם וההצעה הזאת לא היתה נראית לי סבירה - שום דבר לא מונע ממני לפנות ישירות למשרד התחבורה לגורמים הרלוונטיים ולהציג את האמת שלי. אם האמת שלי טובה יותר מהאמת של סקטור אחר, (גם אם הוא מיוחצן), עדיין השר/מנכ"ל/יועמ"ש יצטרך לתת לי תשובה שתעמוד באמות מבחן הגיוניות ושלא יקלע למצב שבו הוא צריך להתבזות עם תשובה המעלה סימני שאלה גדולים.

קבלתי פעם תשובה מסמנכ"ל בכיר במשרד ממשלתי כלשהו שנדהמתי לשמוע אותה (עובדתית היא היתה תשובה נכונה, ציבורית היא היתה תשובה גרועה). לאחר חליפת דברים הוא הבין את הפגם בתשובתו ותיקן עצמו לתשובה יותר הגיונית וסבירה. בסופו של דיון הוא הודה שאני צודק אבל גם הוא יצא צודק באמת שלו.

כשיש שתי אמיתות (ויש מצבים כאלה עוד מתקופת הגמרא) מן הסתם כל אמת שתיבחר תפגע במובן מה באמת השניה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ישה

תודה על פוסט מנומק ורציני.

אענה בקצרה כי אני צריך "גם" לעבוד.

אתה ראית את הפוסט על המכתב ששלחנו לדימה.אני מניח שלא ראית את המכתב עצמו שנוסח מאד ברגישות ובסבלנות ואת כל ההתכתבות עם דימה כי היא התכתבות עם אדם פרטי.

אכן יש מסמכים שלו ושלנו בעניין ותאמין לי שהתיעצנו בנפרד עם שני עורכי דין ולשניהם היתה תשובה אחת. יש בכותרת שדימה שם משום לשון הרע ביחס לתאגיד וביחס לבעל תפקיד והוא מבחינתנו נחום קדמיאל בלבד.

גם בלשון ההודעה של דימה יש מצג שהוא לשון הרע לדעת המשפטנים אבל מזה ירדנו.אם אתה חושב שבהסבר גלוי היתה הפרשה מסתיימת טעות בידך. עוד לא הצלחנו לספור עד שלוש מאז פרסום ההודעה על ההודעה, ועוד לפני שנשלח המכתב לדימה פרץ רן שושני בזעקות שבר "אל תמחק". להראותך שהבעיה היא לא בשקיפות כזאת או אחרת אלא בחבורה שמטילה כאן פצצות סירחון כשבא לה, ובלי להתחשב בכיסו של דימה.

מי שכן חייב בהסבר הם חברי מועדון ה-5 שנפגעו מדבריו של דימה. יש ויכוח ער בפורום הסגור על כך ואני מניח שלבסוף תצא הודעה מסודרת בפורום הסגור.

דימה לא היה מודע לטיפול התקשורתי שעשינו בידיעה העיתונאית שהוא השתיל בפוסט שלו. הוא "שכח" להכניס עוד קטע שבו היתה תגובתו של רני רהב לתגובת הדובר שלי. מה לעשות ובתגובה ההיא של רני רהב, למגינת ליבו של שושני אולי, הוא הודיע שלא ישתמש ברכב שלו למטרה שעליה נכתב בקטע העיתון הראשון. כלומר שדימה סיפר את האמת אבל לא את כל האמת.

אם דימה היה מספיק חכם להכתיר את הפוסט שלו בצורה שאתה ניסחת:

"האם פעולות של רר RR עלולות בדרך זו או אחרת לפגוע בהישגים שהושגו בעבר ולפי מה שאני קראתי בפורום לא היה קל להשיגם."

אולי היינו מתיחסים לכך אחרת. אבל כותרת שהיא "בכמה קנה רני רהב את מועדון ה-5" צריכה להדליק אור אדום גם במי שחופש הביטוי קדוש לו. הנוסח שלך הוא היפוטתי ומהווה מצע לדיון. הנוסח של דימה הוא עובדתי ובכך מסתיים כל ויכוח איתו.

המועדון טיפל בדברי הדיבה האלה ברגישות כפי שכתבתי מקודם.

ושוב תודה על הפוסט שלך ותודה כפולה על השבח האישי. כמעט שכחתי שאני אספן רכב בעצמי והיה לי סופ"ש נחמד שכלל: ארוע הטנדרים (ומשם קפיצה קלה למפגש של IVC כי היה לי דיבור ידידותי מתוכנן עם זאב טנדט), משם למפגש ברופין ובין לבין הנאה בהנעה של המוסטנג...)

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יוסי ידידי,

אם במילותיך המודגשות אתה מתכוון לפורום של IVC, הרי ששם, למיטב ידיעתי, לא המקום ללכלך על אף אחד גם לא על מועדון החמש. הדיונים המתנהלים שם הינם עיניניים לאספנות.

כידוע לך, שהרי אתה מבקר לא מעט במפגשי IVC, אין במפגשי IVC ובפורום כל לכלוך על מועדון החמש, ראשיו או חבריו.

מועדון החמש אינו אוייב ושמו אינה מילה גסה. כבודו במקומו מונח.

מי שברצונו להביע ביקורת כזו או אחרת שימצא לעצמו את המקום בו הוא בוחר לעשות זאת. אל לך, לשלוח אותו למחוזות אחרים.

אני מניח כי הביקורת (לדבריך לכלוך), ניתנת במקום זה, מכיוון שכאן התפתח הדיון על הנושא.

אין זה מן העיניין שדיון יפוצל בין פורומים שונים כך שבאחד יתנהל דיון ובאחר תינתן הביקורת.

אינני חושב כי ביקורת היא לכלוך. כמובן שקשה ככל שתהיה צריכה להנתן לגופו של עיניין (ולא של אדם) ולשמור על תרבות הדיבור וניקיון השפה.

רן.

לא, לא התכוונתי לפורום של IVC באופן ספציפי, אלא אני משער שיש עוד פורומים באתרים אחרים.

אולי הIVC כקבוצה של אנשים לא מלכלכים, אבל יש כמה אנשים בקרבם שפשוט לא מפסיקים לעשות את זה ולא מפסיקים להמציא תיאוריות קונספירציה. את זה אתה יודע טוב מאוד.

יש כמה אנשים שאין אפשרות לדבר איתם כי הם לא מאמינים לכלום וכל המטרה שלהם היא לשמור על מועדון החמש כפי שהוא, כמועדון אספנות, אבל בלי כוח אמיתי.

כל פעם שאני הולך לשם אני צריך לסבול ביקורות נגד מועדון החמש וגם לפעמים תשאולים על מה שקורה בו.

כל מה שאני רוצה זה להנות מרכבי אספנות ומחברים שמתאגדים מסביב לנושא מיוחד בלי מועדונים ובלי קבוצות עוינות. במקום זה אני מקבל סטירה ללחי כל פעם.

בגלל זה התחלתי להגיע פחות פעמים, אם לא שמת לב.

נשבר לי ממלחמות אגו ומאנשים שלא יודעים לתקשר אחד עם השני אז הם שולחים את החיילים שלהם (שהם חברים שלי ואני מגן עליהם כמה שאפשר) לחשוף את עצמם לנזק ולתביעות פוטנציאליות.

פורסם

כל מה שאני רוצה זה להנות מרכבי אספנות ומחברים שמתאגדים מסביב לנושא מיוחד בלי מועדונים ובלי קבוצות עוינות.

בדיוקיסימו !

All cars, no bullshit !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יוסי, חיילים יש בצבא ובמשפחות פשע.

וצבא כידוע לך, לא עשיתי.

קונספירציות היו קיימות מהרגע שהאדם למד לדבר, ואפשר למצוא אותן בכל מקום.

מספיק שא' ילך עם ב' למכולת לקנות במבה בלי לקרוא ל-ג', ו-ג' ירוץ ל-ד' ויספר לו שא' ו-ב' לא קראו לו, מבחינת ג' ו-ד' זאת קונספירציה.

בני, הניסוח בהודעה הראשונה אולי היה קיצוני ומוגזם, אבל על כך התנצלתי, והסיפור מבחינתינו נסגר.

אגב, אתה יכול בבקשה לשלוח לי את הכתבה שבה RR רר, מודיע כי הוא יורד מסיפור היבוא של רכבי אספנות למטרות השכרה?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...