Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבותו של ספר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

מצאתי את אשר חיפשתי (הרבה תודות לכם על המלצות חמות) -פונטו ספייס 2006 16V אוטו'- הרכב יד 1 פרטי, עשה 30 אלף ק"מ. עבר טיפול ב10K וגם ב20K במוסך מרכזי של פיאט-הוצאתי יחד עם המוכר פלט של הטיפולים שעבר הרכב (חוץ משני אלו לא היו עוד טיפולים). עבר בדיקת קנייה בדינומטר עם תוצאות טובות ונקיות. עד עכשיו הכל מושלם.

הבעיה היא-הבחור שמוכר את הרכב לא מוצא את הספר של האוטו, לטענתו הוא מעולם לא טרח להחתים אותו כי תמיד דאג לקחת את הקבלות של הטיפולים ולשמור אותן. איפשהו במהלך ה3 שנים נעלם לו הספר...

השאלה היא כזו, האם לאור כל הבדיקות והקבלות מהמוסך שיש בידי עדיין קריטי עניין הספר? האם הייתם מבטלים עסקה ספציפית כזו רק בגלל שאין ספר? או שבאמת, כיום בעידן המחשבים נושא ספר הרכב לא כזה חשוב לרכבים חדשים שמטופלים במוסכים מורשים? (אני מדבר על המקרה שלי-רכב יד 1 לא מסוחר ולא מליסינג/השכרה).

תודה מראש לכל העונים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

חותמות בספר קל לארגן.

רק הזמנת תיקון +תדפיסי מחשב חשבוניות מס עם מס' עוסק וכל פרטי המוסך הן ערובה שנעשה ומה בדיוק נעשה.(וגם קרה שאפילו את אלה זייפו).

פורסם

חסר משמעות. המוסכים היום לא מחתימים את ספר הרכב הכל שמור במחשב.

למרות זאת אם אין לבעל הרכב את כרטיס השכפול (כרטיס קוד) של מפתחות הרכב (מצריך קידוד מיוחד כי יש בהן אימובליזר פנימי) אתה יכול למצוא עצמך מוציא כ- 700 ש"ח לשכפול מפתח חדש במקרה והוא הלך לאיבוד. אם אין לו את כרטיס השכפול זו יכולה להיות סיבה להורדת כמה מאות שקלים ממחיר הרכב.

פורסם

אז אפשר לנשום לרווחה? יש לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב (הוצאתי בעצמי במוסך) וקבלות על הטיפולים.

אפשר להחליף את ספר הטיפולים החסר בתיקייה משלי שבה אניח את כל הקבלות של הטיפולים? הדבר שווה ערך לספר טיפולים?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני אענה לך בצורה הכי פשוטה,

אתה קונה ספר או רכב? כי אם אתה קונה ספר, יש בסטימצקי המון במחירים ממש זולים....

רכב נבדק? נבדק. המוכר נראה לך אמין? נראה. הוציא לך היסטוריה מלאה כולל קבלות? הוציא. יותר טוב מזה לא יכול להיות.

אני שהייתי שיא הפדנטיות עם הפוקוס שלי והכל במורשה , לא החתמתי פעם אחת אפילו, אחרי שלוש שנים החתימו לי לבקשתי בכל עמוד ועמוד , פשוט ראו שהכל בוצע באותו מורשה בצורה מסודרת.

בקיצור, זכית ושיהיה במזל.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...