Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חג שבועות גם לטייגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מקסים:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אני זוכר את הטייגרים נסעתי איתם הרבה לטיוליי בית ספר כמו גם בתחבורה ציבורית הרעש של מנוע 8 צילינדרים מסוג ליילנד היה ייחודי והגיר שהוחלף ללא מצמד,בעלה של דודה שלי היה מחנה טייגר כזה בבית זיית והינו עוים איתו ירושליימה

עופר בן צבי

פורסם
אני זוכר את הטייגרים נסעתי איתם הרבה לטיוליי בית ספר כמו גם בתחבורה ציבורית הרעש של מנוע 8 צילינדרים מסוג ליילנד היה ייחודי והגיר שהוחלף ללא מצמד,בעלה של דודה שלי היה מחנה טייגר כזה בבית זיית והינו עוים איתו ירושליימה

מי הנהג טוקר??

פורסם

האוטובוס המופיע בפרומו הוא טייגר תיירותי תוצרת "הארגז" שנבנה במיוחד לשנת העשור למדינה.

הרכבים האלה נקנו על ידי הקואופרטיבים לתחבורה ואחד מהם שנקנה בזמנו על ידי "המקשר" (חברה שפעלה בירושלים והתאחדה עם "אגד") הגיע לבסוף למוזיאון של אגד.

הבודי המיוחד הזה תוכנן בארץ והיה התיירותי הראשון האמיתי בארץ. מרכבים דומים נבנו גם על שלדות "דיימלר"-בריטניה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הכל נכון, אבל המנוע לא 8, אלא 6 צילינדרים, מנוע "שוכב", שזהה, פחות או יותר למנוע של המשאיות, רק שבמשאיות הוא "עומד". מוכר לי המנוע באוטובוס הזה משום-מה!:lol::wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...