Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב עומד על 10 אלף .

עכשיו הציעו לי מספר רכבים כמו רנו קליאו פג'ו 205

דייטסו אפלאוס , עכשיו מה באמת כדי שיתן אמינות ולא ישתה הרבה דלק .

אני גם חושב על סופר לנסר שנת 94 אוטומט יד 4 186 אלף קילומטר לדעתי שמורה וירדתי איתו למחיר של 11000 אלף שקל

האם כדי? (שמעתי שהוא שותה הרבה דלק)

כל דעה תתקבל בברכה תודה מראש.

פורסם

צריכת הדלק של הסופר לנסר השתפרה מהלסר הרגילה, למרות שזה אוטומת.

אבל בכל זאת צריכת הדלק של הסופר לנסר היא סבירה ולא מועטה.

אתה לא ציינת את התכונות של הרכב שאתה מחפש, מההודעה שלך אני מבין שאתה מחפש רכב חסכוני ומה עוד?

פורסם

שישרת אותי במהלך הדרך ללא תקלות רציניות כמו גיר מנוע מחשבים ואלקטרוניקה.

נוסף עוד אוטו מאזדה 323 שנת 93 ידנית יד 2 196 אלף קילומטר מחיר 10K +-

האם שווה ?

דרך אגב בשנים האלה זה הזרקה או קרבורטור?

פורסם
שישרת אותי במהלך הדרך ללא תקלות רציניות כמו גיר מנוע מחשבים ואלקטרוניקה.

נוסף עוד אוטו מאזדה 323 שנת 93 ידנית יד 2 196 אלף קילומטר מחיר 10K +-

האם שווה ?

דרך אגב בשנים האלה זה הזרקה או קרבורטור?

ממליץ על דייהטסו שרייד:) אוטו קטן חסכוני וזריז, וגם יפני:)

בכסף שישאר תעשה יישור קו

פורסם

בדרך כלל מהשנים 94 ומעלה כל הרכבים שהוכנסו לארץ הם מוזרקים.

וכל רכב שמשנת 93 ומטה הוא קרבורטור, ויש מעטים שמוזרקים.

אם מה שחשוב לך זה המצב המכני של הרכב אז זה כבר תלוי במצב של הרכב עצמו, יש לציין שיש רכבים שהם חובבי מוסך למשל פיאט טמפרה שהייתה לי, ודייהו סופר רייסר אוטמית (אם הייתה גיר רגיל הייתה יותר עדיפה ופחות תקלות).

הדייהו התאהבה בחשמלאי רכב שלי, כל שבוע תקלת חשמל, נזילות שמן גיר ובעיות בהעברת הילוכים, ולטמפרה היה כל סוגי התקלות כמעט, יש ויש.

פורסם

אני ממליץ ללכת על הפיזו 205 אתה יכול למצוא בקלות אחת שמורה שנת 99

אחזקה זולה, רכב נוח, חסכוני

מה צריך יותר מזה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כל רכב שמשנת 93 ומטה הוא קרבורטור, ויש מעטים שמוזרקים.

מתחילת שנות ה-90', לא כ"כ מאט מכוניות של אותם שנים היו מוזרקות. נכון הרוב עדיין היו קרבורטור, אבל בטח לא כל. דוגמאות למכוניות מוזרקות: רוב אם לא כל הדגמים של BMW, דגמים רבים של אלפא רומיאו, דגמים רבים של אודי, הונדה, טויוטה וכד'.

באמת שלא חסר.

מבחינת ס.לנסר אוט', אם לא מותקן קולר גיר, זה עלולות להיות לו בעיות - עדיף לקחת ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה בחור צעיר, למה אתה מתעקש לרכוש מכוניות של מבוגרים? :roll:

במקום לרכוש משפחתיות אטומטיות ממודל גבוה, שיעניקו לך יופי של מרווח פנים (שאין לך מה לעשות איתו כי אתה נוסע לרוב לבד או עם החברה), יופי של בגאז' (שאין לך מה לעשות איתו כי את הכיסא בטיחות של הילדים עדיין לא רכשת) ויופי של תצרוכת דלק (כי גיר אוטומטי מיושן כמו של האפלאהוז הוא באמת דוגמא ומופת לחיסכון בדלק) - חפש לך מכונית קטנה, חסכונית, מעוצבת ומדליקה ואת המשפחתיות תשאיר ליום חתונתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בסופו של דבר מצאתי מזדה 323 93 ידנית .

השאלה עם שווה להכניס את האוטו הזה לבדיקה?

יש לי גם אפשרות להכניס למוסך רגיל שיבדקו אותה פחות או יותר מה שאפשר.

כי שמעתי גם במכוניות החדשות יחסית 2000+ הם מוצאים תמיד תקלות

פורסם

חבל לך להתעלם מההודעות שלנו הם יודעים מה אומרים ואומרים דברים נכונים.

נכון שלכל אחד יש את הטעם שלו ועל זה אין מה להתווכח, אבל חבל שתצטער בעתיד.

בתקציב כזה אתה יכול לקנות אחלה של רכב, ואני מאוד ממליץ לך שתקנה מתחת לתקציב שלך כדי שתשאיר מספיק כסף לישור קו ובטוח אם צריך.

לגבי דבריו של צביקה, דבר שלא אהבתי לגיד לך אבל אם כבר אז אני מצדיק ומחזק את דבריו של צביקה.

• תוכן חדש...