Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד אוהב את הוארדרו. מעולם לא רכבתי עליו לא התיישבתי עליו אפילו. אבל אני מאוד מתרשם ממנו. יש בו משהו מאוד מאוד מרשים, ותמיד חשבתי מה מסתתר מאחורי המסכה הזו. האם זו הבחורה הכוסית שמצטלמת לאתר ההכירויות באינטרנט או זו הכונפה השכונתית ששמה המון איפור (במקרה שלנו פלסטיקים).

האזרח ומר פרדר הצליחו לגרום לי לשבת מבחן שלם בלי לעבור לאיזה משהו אחר באמצע (מעשה נדיר). דבר ראשון כל הכבוד, כתבה כתובה נכון , בלי קלישאות מעצבנות, עם שפה ברורה, בלי תפיסת תחת והכי חשוב עם הבנה לאן האופנוע הזה נועד. דבר שני ... נו מתי פול גז מזמינים אותי לבחון את ה- 998 או את הCBR1000 החדש ???

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
אני מאוד אוהב את הוארדרו. מעולם לא רכבתי עליו לא התיישבתי עליו אפילו. אבל אני מאוד מתרשם ממנו. יש בו משהו מאוד מאוד מרשים, ותמיד חשבתי מה מסתתר מאחורי המסכה הזו. האם זו הבחורה הכוסית שמצטלמת לאתר ההכירויות באינטרנט או זו הכונפה השכונתית ששמה המון איפור (במקרה שלנו פלסטיקים).

האזרח ומר פרדר הצליחו לגרום לי לשבת מבחן שלם בלי לעבור לאיזה משהו אחר באמצע (מעשה נדיר). דבר ראשון כל הכבוד, כתבה כתובה נכון , בלי קלישאות מעצבנות, עם שפה ברורה, בלי תפיסת תחת והכי חשוב עם הבנה לאן האופנוע הזה נועד. דבר שני ... נו מתי פול גז מזמינים אותי לבחון את ה- 998 או את הCBR1000 החדש ???

בדרך כלל נהוג לתת לינק...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יאלה יאלה..יא עצלן.....

הנה....קח...קח לינק....

http://www.fullgaz.co.il/tests/varadero.html

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

יאלה יאלה..יא עצלן.....

הנה....קח...קח לינק....

http://www.fullgaz.co.il/tests/varadero.html

טיגר לא עצלן.

הוא פשוט חוסך באנרגיה.

עבר סוף שבוע קשה ביותר על כוחותינו ועדיין לא תמה המלאכה לפנינו.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...