Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,זה הפורום הכי רציני שאני מכיר בנושא מכוניות. אז קודם כם כל הכבוד!

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי שיעשה קילומטרז' של 25-30K בשנה, מרווח ואמין ובתקציב של עד 15K !

מצאתי קיה מנטור מודל 1999,יד 2, 165000 ק"מ נקיה,שמורה ויפה!(אוטומאטית)

מישהו יכול להאיר את עיניי בנוגע לרכב הזה? אני לא כ"כ מכיר אותו ומתחשב מאוד בדעה שלכם!

תודה!

פורסם

אני מתקשה להאמין שיש רבים שיוכלו לתת חוות דעת מפורטת על המנטור ומידיעה אישית היות ומדובר ברכב נדיר למדי.

ככלל,דגמי קיה נהנו מאמינות טובה,לא מעט בגלל פשטותם והיותם למעשה ורסיות של דגמים יפניים אמינים. הבעיה הייתה בעיקר עם איכות החומרים,נוחות הנסיעה ותכנון ובטיחות מיושנים.

בתקציב שציינת קשה מאד למצוא רכבים עם קלומטרז' נמוך ושתוחזקו נכון לכל אורך חייהם, מה שבאמת חשוב זה הרכב הספיציפי שאותו אתה הולך לרכוש,באיזה מצב הוא,כיצד הוחזק ומה עברו.

קח בחשבון שכל רכב שתרכוש עם קלומטרז דומה יעבור את ה-200,000 ק"מ תוך כשנתיים והגם שיאמרו שזה לא נורא,קח בחשבון שזה גם לא מעט...

אם המנטור שמורה היטב,טופלה נכון,נראית טוב (צבע עולה כשליש מערך הרכב,החלפת דשבורד יקרה ומסובכת וכיו"ב) ואתה מודע לכך שלא מדובר ביצירה מוטורית מפוארת ומפנקת,אין סיבה שלא לשקול אותה כאופציה,עדיף מנטור שמורה על דגם אחר "קרוע" ולא מתוחזק.

בדוק גם מסביב-צמיגים-מצבר-מזגן וטיפול אחרון,הכל עולה כסף..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...