Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב סובארו B4 בן 9 חודשים, אחרי כ-5 חודשים מהקנייה השלט רחוק שבמפתח ההתנעה פותח/סוגר רק כשהוא ממש צמוד לרכב בנקודה מסויימת קרוב למכסה המנוע.

זה קורה רק בחנייה הקבועה ליד הבית ועם שני המפתחות המקוריים. במקומות אחרים - תקין.

בטריה הוחלפה בשני המפתחות - ועדיין יש בעייה.

חשד סביר - משדר בסביבה שגורם להפרעה.

איך אפשר לעלות על המקור לבעיה (עם או בלי תשלום)?

אם אין אני לי - ג'ימני לי :-)

פורסם

המקור לבעיה נמצא איפשהו באוויר ( משדרים , מזלט"ים , מכשירים אלקטרוניים חזקים שנועדו לשבש תדרים מסויימים ) ואי אפשר לעלות על זה .

או לבטל את זה - קשור בד"כ לנושאים בטחוניים .

פורסם

לפי התאור שלך ברור שיש גורם משדר בתדר דומה או קרוב לתדר השלט (433Mhz) בעוצמה מספיקה כדי לבטל את השפעתו.

עם הזמן תופעות אלו הולכות ומתרבות עקב ריבוי תדרי RF באויר, יצרני רכב מודעים לנושא מגבירים את עוצמת המשדרים והאנטנות של מערכות השלטים, בטח שמת לב כי ברכבים חדשים עצמת השלטים מאוד גבוהה וניתן לפתוח או לסגור את דלתות הרכב ממרחק רב ועדיין נרשמות בעיות כפי שפותח השרשור תאר.

אל תנסה להחליף דבר כי אין כאן בעיה טכנית ברכב.

• תוכן חדש...