Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני גם אוסיף קצת, אם ככה: אתה רוצה לשמוע משהו "מזעזע"- אני גם די מחבב את הדיהטסו אפלאוז, שלטעמי הייתה אוטו די סביר, אפילו מעבר לזה (שוב- אני לא אתחיל להשוות אותו למזדה 626 של סוף ה-90, למשל, שגם הייתה לי!)- אז, זהו, שהייתה לי בין היתר בעבודה דיהטסו אפלאוז ירוקה וגמורה (כן, תמיד קיבלתי את הגרוטאות, שאף אחד לא רצה כבר בחברה:? ), שלא עבד בה מזגן, לא היה בה כבר כפתור של כיוון מראה החשמלית, פנים שלה היה הרוס- ועשיתי איתה המון נסיעות וקילומטרים, ואהבתי אותה בכ"ז- וכשהלך לה מנוע וזרקו אותה- ממש הצטערתי, והצטערתי עוד יותר, כשקיבלתי במקומה את ה-323 גמורה, שהמושבים שלה באמת היו גרועים! ואתה יודע מה- גם בה לא היו לי יותר מדי תקלות מיוחדות! -ושוב- אני ממש לא נהג רגוע, והאוטו נסע המון, שלא לדבר על כך, שגם ככה היה כבר חצי-גמור וכל החברה נהגו בו גם-כן!

ואגב- ממה, שכתבת מקודם- ניתן היה בהחלט להבין, וזה מה שכולם הבינו- שאתה מדבר דווקא על הסוברו! לא ניסחת את עמצך מספיק טוב...:roll: אני מצטער- אם אני הייתי בא לפורום כלשהו, שאתה כותב על משהו, שקרוב ללבך, ולא חשוב מה הסיבה לכך- והייתי מתחיל להסביר לך, שזה פשוט חרא, ואתה מה"עדר", ולא מבין כלום בכלל מהחיים שלך, וכ"ד- לא היית נעלב?:roll: הרי זה בדיוק, מה שניסו לעשות כאן כמה אנשים! ואחרי זה אתם אומרים, שאנשים כאן חסרי סבלנות לדעות של אחר? למה אני צריך להיות סבלני למישהו, שמסביר לי, שמשהו, שאני אוהב- זה חרא, ואני בעצם חסר אינטליגנציה ושייך ל"עדר" של כמוני, אם אני אוהב את מה, שאני אוהב? ולמה- כי הוא חושב ככה! מילה- הייתה הוכחה אובייקטיבית כלשהיא לכך- אבל לא, הכל מבוסס על הניסיון האישי! נו, אז יש כאן מלא אנשים, שאומרים לכם, שניסיון אישי שלהם היה רק טוב- הם כולם טועים? משקרים? לא אובייקטיביים? -או, שנבין כבר, שראין דבר כזה- דעה "אובייקטיבית" בדיוק, כמו שאין דבר כזה- "חדשות אובייקטיביים", או "עיתומאי אובייקטיבי"- לכ"א יש את הדעות שלו, ואם לא- אז משהו לא בסדר איתו.

ועוד: לפני, שנהגתי בסוברו- הייתה לי בדיוק אותה דעה הקדומה לגביה, ששמעתי מלא- מעט אנשים- "פחית שימורים", "חרא", "אוטו חלש ומשעמם"- אז זהו, שדווקא טנדר סוברו שינה לי הכל! וכן- לאונה משנות ה-80 חיצונית עדיין משעממת אותי. אז מה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מולי עיתון "טורבו" מיוני 1982 ולהלן רשימה של מכוניות מהעיתון שאני חושב שהיו מקבילות או קרובות לסוברו מבחינת שימוש ומחיר. מי שמכיר את הדגמים ומוכן להשוות מוזמן לרשום את דעתו

אודי 80 CL 1297סמ"ק 352000 שקל

אודי GL 80 סמ"ק 1588 511000 שקל

אוסטין מיני מטרו 998 סמ"ק 245000 שקל

אופל קדט 1.2 1196סמ"ק 281000 שקל

אופל קדט 1.3 1297סמ"ק 296000 שקל

אופל אסקונה 1.3 1297סמ"ק 325000 שקל

אופל אסקונה 1.3S סמ"ק1297 362000 שקל

אופ ל רקורד 1698 סמ"ק 428000 שקל

אלפא סוד 1.2 242000 שקל

אלפא סוד 1.3 291000

אלפא ספרינט ולוצה 1474 סמ"ק 388000 שקל

גולייטה 1570סמ"ק 415000 שקל

אלפתא 1570סמ"ק 406000 שקל

315BMW סמ"ק1573 454000 שקל

316BMW סמ"ק1766 529000 שקל

וולבו GL345 סמ"ק1395 454000שקל

טלבו הורייזן LS סמ"ק954 206000 שקל

הורייזן GL סמ"ק1294 262000 שקל

הורייזן SX סמ"ק1442 335000 שקל

טלבו 1510 1294סמ"ק 283000 שקל

טלבו סולרה LS סמ"ק1294 283000סמ"ק

לנציה דלתא 1301סמ"ק 300000שקל

לנציה טרווי 1858סמ"ק 427000שקל

סוברו DL 1300 שקל267000

סוברו DL 1600 שקל332000

סוברו 1800 סטיישן 4X4 נמכרה גם, 382000שקל

סיטרואן ויזה II סופר E סמ"ק1124 215000שקל

סיטרואן GSA פאלאס 1299סמ"ק 282000 שקל

VW חיפושית 1192סמ"ק 214000 שקל

VW פולו 1093סמ"ק 280000 שקל

VW גולף 1100 290000שקל

VW גולף 1300 321000שקל

VW גולף 1500 424000שקל

VW ג'טה 1300 315000שקל

VW פאסאט 1300 352000ש"ח

VW פאסאט 1600 467000שקל

VWשירוקו 1300L שקל429000

VWשירוקו 1500 אוט' 583000שקל

פורד פיאסטהL סמ"ק1117 260000שקל

פורד אסקורט 1.3 321000שקל

פורד קורטינה 1593סמ"ק 367000שקל

פיאט ריטמו 60 1116סמ"ק 213000שקל

פיאט ריטמו 65 1301סמ"ק 276000שקל

פיאט ריטמו 75 1495סמ"ק 341000שקל

פיאט ריטמו 75 סופר 1301 סמ"ק 291000שקל

פיאט 131 1365סמ"ק 350000שקל

פיאט 131 CL סמ"ק1585 354000שקל

פיאט 131 סופרמירפיורי 1585סמ"ק 398000שקל

פיג'ו GL305 סמ"ק1290 280000שקל

פיגו 305SR סמ"ק1472 291000שקל

רנו 5TL סמ"ק1108 240000שקל

רנו 9 GTC סמ"ק1108 255000שקל

רנו 9 TSE סמ"ק1397 335000שקל

רנו 14TL סמ"ק1397 334000שקל

רנו 18 TL סמ"ק1397 334000שקל

רנו 18 TS סמ"ק1647 378000שקל

רנו פואגו TL סמ"ק1397 382000שקל

רנו פואגו GTS 470000 שקל

פורסם

ולמי ששאל איזה מכונית קרעה לי את הכיס - פיזרתי מספיק רמזים, אבל בכל זאת: דייהטסו אפלאוז, שהוא באמת הרכב הכי עלוב בהסטוריה של תעשית הרכב. מצד שני זה בכלל לא מפליא - בהתחשב בעובדת היותה של דייהטסו חטיבה בטויוטה... עוד מותג-אליל עם אלפי חסידים שוטים כאן בארץ.

השניה היא סוזוקי באלנו, שעצבנה אותי הרבה-הרבה פחות מהאפלאוז, אולי כי לא אני שילמתי את החשבונות.... בכל מקרה, אם מישהו חושב בכיוון של משומשות כאלה (מי יודע, אחרי שקוראים את ההשתפכויות שלכם כאן אולי הוא עוד עלול לחשוב שגם הן יהיו "קלאסיות" בעוד 20 שנה...) אז שיכין את חשבון הבנק שלו, וישנן את מפת קוי האוטובוסים סביב מקום מגוריו...

אוקי, הבנתי את הלך המחשבה שלך. יצרת לך חמין בשם "שנאתי למכוניות יפניות". זרקת לתוכו 3 יפניות שהיו די עלובות גם כחדשות(ליאונה 85', אפלאוז, בלנו), קל וחומר כמשומשות. ערבבת טוב טוב עד שיצאה לך עיסה דביקה ומסריחה כמו שמן מנוע משומש.

התוצאה: כל יפנית הנקרית בדרכך מושלכת אחר כבוד לקדירה...

אתה יודע, קוראים לזה חשיבה דוגמטית - והיא אחד הסממנים המובהקים של תרבות עדר. עדר שלא שואל יותר מדי שאלות, שלא מאתגר את עצמו, שמעדיף לאהוב רק את מה שהוא כבר אוהב ומכיר.

אתה יודע, דרור, DS, אלפא ג'וניור וחיפושית הן 3 מהקלסיות המוכרות והפופולריות שבנמצא. רבים חולמים על DS, מעטים יכולים להרשות לעצמם את אחזקתה, מה גם שלא נותרו הרבה בארץ - אך ג'וניורים וחיפושיות ממשיכים להחליף ידיים במרץ.

אז מה לעשות, כנראה שגם אתה חלק מעדר, לייק איט אור נוט :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני לא יודע מה כ"כ לא מוצלח באפלאוז.

היתה לנו אחת, מודל 1992 אוטומטית. היא נסעה 12 חודשים בשנה, 5 ימים בשבוע חיפה - ירושלים וחזרה.

לא היתה שום בעיה. החלפנו לה משאבת מים פעם ב-5 שנים.:?

עריכה:

גם שתי ליאונה, קודם לכן. האחת 1.3 והשניה 1.6, שנת 83 ושנת 86 בהתאמה. שתיהן ידניות.

לאחת החלפנו קלאצ' ולשניה מצבר - לאורך כל התקופה! (שירתו אותנו 5 שנים פחות או יותר).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

הדייהטסו אפלאוז היתה אחת המישפחתיות היפניות היותר מוצלחות שנימכרו כאן בתחילת שנות ה 90', וב 92' היא היתה המכונית הנמכרת ביותר בארץ.

האפלאוז והלאנסר הדיחו את סובארו ממרום מעמדה כמכונית הנימכרת ביותר בארץ, וב 3 שנים האחרונות לשיווקה היא נימכרה יותר ויותר לציי רכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ואני דווקא אכלתי הרבה קש עם הליאונה שלי וכל חלק בה הוחלף. אלטרנטור וציריות נגמרו כמו פיצוחים במגרש כדורגל.

אבל אני בטוח שהוא לא היה כזה מעפן כשהוא היה חדש, לפני שהוא עבר התעללות בדמות הנהג הישראלי הממוצע.

מה עוד - שהליאונה COUPE היא אחד מהדגמים מסובבי הראש הבודדים שיש בארץ.

אגב - למי שדיבר על מושבים גרועים - אני אישית חושב שהמושבים של הליאונה (דור 85) הם דווקא די נוחים, בטח ובטח יחסית ליפאניות אחרות, גם מודרניות ממנה (כמו סוזוקי באלנו, אוטו מחריד).

פורסם
ולמי ששאל איזה מכונית קרעה לי את הכיס - פיזרתי מספיק רמזים, אבל בכל זאת: דייהטסו אפלאוז, שהוא באמת הרכב הכי עלוב בהסטוריה של תעשית הרכב

...

השניה היא סוזוקי באלנו, שעצבנה אותי הרבה-הרבה פחות מהאפלאוז, אולי כי לא אני שילמתי את החשבונות....

אותה גברת החליפה את היפנית הלא מוצלחת ההיא ביפנית אחרת, חדשה בשש שנים, ממשפחה טובה יותר, אמינה ומוצלחת הרבה יותר. לזכותו של הרכב הזה ייאמר שהוא באמת כמעט ולא מתקלקל, כלומר אם לא נתייחס לבלאי היסטרי של בולמי זעזועים ובלמים, לקרטועים מדי פעם, לרעשים וקרקושים מכל עבר, לדיפונים נושרים, לבעיות חשמל, לתצרוכת דלק לא נמוכה, ובעיקר לעלויות טיפולים וחלפים מפחידות (כל כניסה לטיפול תקופתי נגמרת בסכומים של ארבע ספרות ומדובר במוסך הגון שלא מרמה)

על דייהטסו אפלאוז אין לי ידע ממקור ראשון.

במשפחה המורחבת היה ויש סוזוקי בלנו. בד"כ יש טענות (מוצדקות) להתנהגות של הרכב , למשל קפיצים קשים ורעש, אבל האמינות מוזכרת לטובה, גם בעיתונות הרכב וגם לפי נסיוני האישי. לא ידוע על בעיות של בולמי זעזועים, דיפונים נושרים, בעיות חשמל. כן ידוע שמחירי החלפים לא מהזולים.

יהודה

פורסם

תסמכו על צה"ל שאם הוא קנה את האפלאוז בזמנו היתה סיבה טובה (ולא בגלל כספי הסיוע מארה"ב ואפילו לא בגלל הדלת בחמישית...)

,ממבט חטוף ברשימה למעלה של הרכבים החדשים מ1982 (הנחמדה מאוד דרך אגב), מראה שבמחיר של הלאונה הזולה היה אפשר לקנות בעיקר מכוניות קטנות(מטרו ,פיאסטה...) או עגלות סרוחות/מיושנות/מנועים קטנים מדי... (אולי חוץ מהסוד שגם היא לא ממש התאימה למשפחה...)

פורסם
תסמכו על צה"ל שאם הוא קנה את האפלאוז בזמנו היתה סיבה טובה (ולא בגלל כספי הסיוע מארה"ב ואפילו לא בגלל הדלת בחמישית...)

,ממבט חטוף ברשימה למעלה של הרכבים החדשים מ1982 (הנחמדה מאוד דרך אגב), מראה שבמחיר של הלאונה הזולה היה אפשר לקנות בעיקר מכוניות קטנות(מטרו ,פיאסטה...) או עגלות סרוחות/מיושנות/מנועים קטנים מדי... (אולי חוץ מהסוד שגם היא לא ממש התאימה למשפחה...)

אין ספק, ידידי הנאיבי. כל המכוניות ה"לבנות" שצה"ל רכש לקציניו היו בונבוניירות, מאסטרפיסים מוטוריים. שלא לדבר על סמלי אמינות מובהקים כמו הדור הראשון של פיאט פונטו(ואפרופו אמינות, אפלאוז היא אחת היפניות הפחות אמינות ואיכותיות שבנמצא). אבל זה בסדר. אנחנו סומכים על צה"ל.

אנחנו גם סומכים על המשטרה, שהיתה מספיק חכמה בבחירת מכוניותיה לאורך השנים, כאשר לימונים אופייניים לעשור זה הם הפאסאט טורבו-דיזל והפיאט טמפרה. אבל זה בסדר. אנחנו סומכים גם על המשטרה.

וגם על משרד התחבורה והמשרד לבטחון פנים ומשרד הספורט אנחנו סומכים שכנראה יש להם סיבה טובה להמשיך למרר את חיי חובב הרכב הישראלי ולמנוע ממנו התיחסות בטיחותית בוגרת, ספורט מוטורי וכו'.

תתעורר מותק. הטיפות שמרטיבות את ראשך אינן גשם :lol:

אה, ומדוע אלפאסוד לא ממש התאימה למשפחה? בגלל שתא הנוסעים שלה היה בין המרווחים בקטגוריה? בגלל שתא המטען היה נאה בנפחו ובדגמי 1983 אף קיבל דלת חמישית שימושית?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אה, ומדוע אלפאסוד לא ממש התאימה למשפחה? בגלל שתא הנוסעים שלה היה בין המרווחים בקטגוריה? בגלל שתא המטען היה נאה בנפחו ובדגמי 1983 אף קיבל דלת חמישית שימושית?

בטוח לא בגלל שהיא התפוררה יומיים אחרי שנקנתה. :oops:

גם אני אוהב מאוד אלפא, ובעיקר את הדגמים שמבוססים על סוד; אלפאסוד וספרינט.

אבל לא במחיר האמת. הוא היה ספורטיבי, מקסים ומתקדם - אבל בהחלט לא איכותי ואמין.

דייהטסו אפלאוז היתה מכונית מכוערת, לא נוחה ומשעממת - אבל אמינה מאוד ואיכותית. זה הנסיון שלי איתה!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אין ספק - סובארו עשתה את שלה פה בדיון הזה - שחבל שיש בו הרבה דקירות בנימה אישית. אבל עצם הדיון הקרוב, הנוגע ללב וההתייחסות של אנשים בקנאות לנושא - משני העברים - בהחלט מחמיאה לדגם. אגב, כמו כל דבר שהוא בקונצנזוס. מה שנפלא הוא - שהדיון הזה היה נראה בדיוק לפני 25 שנה - כשלרוכשי המכוניות האלה - לא היה שום ניסיון איתן... זה לדעתי בא להראות שעצם העיסוק באפשרות אז לרכוש את המכוניות הבינוניות האלה (כפי שכתבתי והותקפתי פה) נבע מעיסוק בפרסטיז'ה ובתמחור - ולאו דווקא משום עיון מוטורי.

לאלה ששאלו - למדתי נהיגה ב 1600 מודל 83 , היתה לנו בבית 1300 83 - אוטומטית עם מזגן - שלא עמדה בשום סטנדרט של מכונית למרות שהיתה במצב נדיר - היא החליפה ווקסהול ויוה 77 - שלא היתה זריזה יותר או חזקה יותר - אבל לאין ערוך יותר איכותית ונעימה - והתחלפה ב BX 87 -שהיו לה את הבעיות שלה- אבל בהחלט נתנה תחושה טובה בהרבה בנהיגה.

היתה לי גם אפלאוז 90 X 1600 - שלמרבה המזל לא לקתה במחלת המנוע החם שהיתה לאלה - ואי אפשר לציין שום בעיה ספציפית - למעט כאבי הגב שהעניקה אחרי נסיעות ארוכות(והיו). לא מהנה, לא מצוין, שמיש ותו לא.

אה ובין לבין גם היו לי כמה שריידים - 84, 86, ו 90 - שבסדר הזה הלכו והתדרדרו מבחינת איכות - ולא היה בהם שום דבר ראוי לציון (בערך בתקופה שהם היו "מכונית הקטנה מספר 1")אה - חוץ מזלילת הדלק המתמיהה של השתיים האחרונות ו... שהיה חסר להם צילינדר אחד...

אה... ואיך שכחתי את הכריזמה הנבלה שהיתה במשפחה לגיחה של חודשיים - התנגשה במהירות אפס במעקה בטיחות - והלכה לעזאזל ...

אז למי ששאל - היו לי ונהגתי ביפניות - תמיד בגלל אילוצים שקשורים לכלכלה - ותמיד תמיד היה כיף לחזור לחיק השוודי החם, הגדול, והנוח - גם אם הוא לא מביא אותך מאפס למאה בעשירית השניה - וגם אם (מישהו כתב כאן... לי אין מושג ולא נתקלתי...) יש לו "אחיזת כביש גרועה"...

אבל איך כתבו כאן - עניין של טעם....

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
...(כפי שכתבתי והותקפתי פה) נבע מעיסוק בפרסטיז'ה ובתמחור - ולאו דווקא משום עיון מוטורי.

לאלה ששאלו - למדתי נהיגה ב 1600 מודל 83 , היתה לנו בבית 1300 83 - אוטומטית עם מזגן - שלא עמדה בשום סטנדרט של מכונית למרות שהיתה במצב נדיר - היא החליפה ווקסהול ויוה 77 - שלא היתה זריזה יותר או חזקה יותר - אבל לאין ערוך יותר איכותית ונעימה - והתחלפה ב BX 87 -שהיו לה את הבעיות שלה- אבל בהחלט נתנה תחושה טובה בהרבה בנהיגה.

היתה לי גם אפלאוז 90 X 1600 - שלמרבה המזל לא לקתה במחלת המנוע החם שהיתה לאלה - ואי אפשר לציין שום בעיה ספציפית - למעט כאבי הגב שהעניקה אחרי נסיעות ארוכות(והיו). לא מהנה, לא מצוין, שמיש ותו לא.

אה ובין לבין גם היו לי כמה שריידים - 84, 86, ו 90 - שבסדר הזה הלכו והתדרדרו מבחינת איכות - ולא היה בהם שום דבר ראוי לציון (בערך בתקופה שהם היו "מכונית הקטנה מספר 1")אה - חוץ מזלילת הדלק המתמיהה של השתיים האחרונות ו... שהיה חסר להם צילינדר אחד...

אה... ואיך שכחתי את הכריזמה הנבלה שהיתה במשפחה לגיחה של חודשיים - התנגשה במהירות אפס במעקה בטיחות - והלכה לעזאזל ...

אז למי ששאל - היו לי ונהגתי ביפניות - תמיד בגלל אילוצים שקשורים לכלכלה - ותמיד תמיד היה כיף לחזור לחיק השוודי החם, הגדול, והנוח - גם אם הוא לא מביא אותך מאפס למאה בעשירית השניה - וגם אם (מישהו כתב כאן... לי אין מושג ולא נתקלתי...) יש לו "אחיזת כביש גרועה"...

אבל איך כתבו כאן - עניין של טעם....

אל תחמאי לעצמך, לא הותקפת בשום תגובה, ההבחנה שנאמרה עליך: ("אתה שייך לדור ישן שלא באמת הבין ברכבים והנדסה אלא סתם מסתכל על המשקל של הרכב ולפי זה אומר עד כמה הוא טוב") פשוט מתארת במילים אחרות את מה שאתה אומר על עצמך.

למה אתה מתכוון "אילוצים הקשורים לכלכלה"? הרי בעצמך תמהת על זלילת הדלק של שני רכבים בנפח 1 ליטר (אולי 1.3).

האם סיכנת את חייך וחיי משפחתך בנסיעה בפח-נוע רק בגלל שלא יכולת לרכוש רכב בטוח ואמין יותר? (אפילו אם ישן יותר)

דע לך (ואני מתפלא שאתה עדיין לא יודע), שוולוו שנות 80-90, למרות ובגלל מסת המשקל הרב שלה, הוותה מלכודת מוות לנוסעים בתוכה. בתוכנית טופ-גיר ערכו ניסוי התנגשות חזיתית בין וולוו 940GLE סטיישן לבין רנו מודוס ואתה מבין מאיזה רכב "יצאו" הבובות בהליכה ומאיזה רכב סחבו אותם בארון מתים.

יש לי הרגשה שאחרי שתראה את הקטע המצורף תשנה את החתימה שלך.

ארז רונן

פורסם

אני לא אכנס איתך להתנצחות... משקל .... שמישקל... ממש אל תחמיא לעצמך...

אבל 940 - ויש לי כזה - זה כבר סיפור קצת שונה. עדיין עדיף עשרת מונים על הרבה מכוניות שמסתובבות היום גם במודלים החדשים - אבל שונה מה240 . אני עשיתי מבחן ריסוק... אני ישבתי ב244 שנת 79 וחטפתי על הדלת שלי איזה אידיוט במיצובישי.. יצאתי מהאוטו - אמרתי תודה לאבא ואימא שהביאוני עד הלום - וניגשתי להגיש עזרה.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
אני לא אכנס איתך להתנצחות... משקל .... שמישקל... ממש אל תחמיא לעצמך...

אבל 940 - ויש לי כזה - זה כבר סיפור קצת שונה. עדיין עדיף עשרת מונים על הרבה מכוניות שמסתובבות היום גם במודלים החדשים - אבל שונה מה240 . אני עשיתי מבחן ריסוק... אני ישבתי ב244 שנת 79 וחטפתי על הדלת שלי איזה אידיוט במיצובישי.. יצאתי מהאוטו - אמרתי תודה לאבא ואימא שהביאוני עד הלום - וניגשתי להגיש עזרה.

אני מניח שעדיין לא ראית את הסרטון...

ארז רונן

• תוכן חדש...