Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית המשפט אינו "בעד העבריינים" כיוון שזהו אינו עבריין אלא חשוד.

בית המשפט שוקל בכובד ראש וחושב פעמים לפני שהוא מפעיל את הנשק המנהלי (שלילה מנהלית=שלילה ללא משפט=עשית דין באדם ללא משפט צדק). מכאן, כאשר אין מדובר בעבירה הרת גורל (יש שיחשובו שעבירה זאת הרת גורל אך בהשוואה לעבירות חמורות אחרות עבירה זאת קלה) ולא במקרה קיצוני (עם כל הכבוד למכובדי הפורום, ביד השופטים להחליט מהו מקרה קיצוני) מבטלים השופטים את האקט המנהלי שאינו נחוץ בשלב זה ומחכים לגזור את עונש העבריין, אם ימצא כעבריין לאחר משפט צדק, כיאה למדינה דמוקרטית ונאורה.

אם עניין זה לא מסתדר לכם, נסו לחשוב על מצב שבו היה לשוטר\קצין סמכות להחזיק אתכם במעצר ללא משפט ל30 יום או יותר (זה קורה רק במקרים קיצוניים של רצח\אונס וכו כאשר החשוד מסוכן לציבור, לא עלינו)

עכשיו תוכלו להסתכל בצורה רחבה יותר על מערכת המשפט ולהבין את השיקולים שעומדים בפני השופט.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בעייה עם הטרקטורונים בארץ ואת הבעיה הזאת צריך לפתור מהשורש

אתם יודעים שהמדינה שלנו היא המדינה היחידה בעולם (!!!) שבה צריך לשים קשת בטיחות?

יש לכם מושג כמה זה מסוכן, לטרקטורון ולרוכב? רק במדינה שלנו החליטו לעשות עוד כמה שקלים

על קשת בטיחות, כניראה שיש להם איזה מקורב מסגר, כי אחרת אני לא מבין את החוק הטיפשי הזה .

דבר נוסף. טרקטורון הוא לא טרקטור. אין מה לעשות טרקטורון לא נוסע במהירות של טרקטור, לא ניראה כמו טרקטור

צריך להרשאות לו ליסוע על הכביש באופן חופשי, עם מספר רישוי, שוב, רק בארץ שלנו הטרקטורון הגיע לארץ וישר

הוא הלך לקטגורייה של טרקטור, של חקלאות . יש גם טרקטורוני ספורט היום שלא מתאימים בכלל להגדרה.

אני רוכב ובבעלותי טרקטורון, מה לעשות כדי להגיע לשטח אני צריך ליסוע על הכביש. אני עושה את זה בעדינות

נוסע לפי חוקי התנועה ובטח שלא משתולל בכביש הפתוח, בישביל זה יש את השטח . אני לא אסכן את עצמי או את השילדה

של הטרקטורון שלי בהרכבת קשת מטומטמת שברגע של התהפכות תפגע לי בגב ותשבור לי את השילדה של הטרקטורון .

להוציא את הקשת מהחוק, ליצור בכל איזור בארץ רצועת חוף מוטורית עם מסלולים (שיעשו כסף עם המיסים שהם לוקחים על הטרקטורונים), להרשאות ליסוע על טרקטורון בכבישים עירוניים בלבד ולפי חוקי התנועה.

ואני מבטיח לכם שאף אחד לא ישתולל, אלא אם כן הוא ערס מטומטם ואז צריך לקחת לו את הרישיון בלי קשר לסוג הרכב שבו הוא נוהג .

פורסם

לא הבנת את הבעיה שיש כאן.

יש תופעה רחבה של ערסים שקונים לילדים הערסים-לא-פחות שלהם טרקטורונים, ואז הילדים עושים שטויות בלי שאף אחד ייכנס בהם.

מה שהם לומדים זה שהם יכולים לעשות מה שבא להם כי למעשה אין אחריות והם "לא פוגעים" באף אחד.

אחר כך הם מקבלים אוטו ומעתיקים את אותה גישה שהייתה להם, לכביש שבו הם נוסעים כל יום.

נכון, זה גורם עקיף לתאונות, אבל זה מעיד על גישה מסוימת שיש להורים לגבי חינוך הילדים שלהם והכבוד לחוק. אני די בטוח שהילד עם הטרקטורון שדפקו לו את בר המצווה, או שיפחד מהשוטרים כל החיים שלו, או שיצפצף עליהם תמיד.

אחת הבעיות היא, שכמו שראינו בסרטון, ההורים האלו אפילו לא מבינים מה לא בסדר בשטות שהם עשו.

בלי קשר לטרקטורונים, אתה באמת חושב שאם אתה נותן לילד בן 16 טרקטורון ואומר לו לנסוע בו לפי החוק, הוא באמת יקשיב לך? מה הסיכויים לכך?

טרקטורונים צריכים להיות אסורים בתוך העיר, אלא אם לאדם שנוהג בהם אין בכלל עבירות תנועה. ברגע שיש לו אפילו משהו קטן, שיקבל שלילה במקום.

טרקטורונים הם כלים רועשים, מסוכנים וכמעט "דורשים" לנסוע בפראות בגלל האופי של המנוע שלהם. בשכונה הקודמת שלי סבלתי מילדים על טרקטורונים כל היום וכל הלילה, כשהם היו יוצאים ב2 בבוקר לעשות "חראקות" בכיכר ליד הבית שלי. השוטרים לא היו יכולים לעשות כלום כי הם היו נעלמים תוך שניות.

פורסם

גם אופנועים הם כלים רועשים, מסוכנים, ומועדים לפורענות בגלל כוח המנוע שלהם, עדיין הם בתוך החוק ואפשר לנסוע עליהם בכביש.

פורסם

אם אופנועים היו חשמליים ולא היו עושים רעש, גם אני הייתי קונה אחד.

כיום הם פשוט כלים סוציומאטיים מאוד שמשרתים את האדם שנוסע עליהם ומפריעים למי שנמצא ברכב "נורמלי".

אבל! יש סיבה לקנות אותם. הם מורידים את הלחץ על הכביש ואפשר להשתמש בהם כל יום. בטרקטורון אי אפשר.

לראות אופנוע שחונה על המדרכה לא ממש מפריע לי. לראות טרקטורון (שהגודל שלו הוא כפול) על המדרכה כן יפריע לי.

פורסם

אני רוכב ובבעלותי טרקטורון, מה לעשות כדי להגיע לשטח אני צריך ליסוע על הכביש. .

אם היה לך אופנוע ים היית שט איתו מהבית לחוף הים ?

כנראה שלא.

תקנה עגלה,בדיוק בשביל זה היא נועדה, כדי לגשר על הפערים בין הבית שלך לבין השטח.

אתה מייצג את הבעייה בצורה מדוייקת, אתם פשוט עושים מה שבא לכם עם הטרקטורונים, לא בא לך על עגלה אז אתה לא קונה אחת,אתה פשוט עולה על הכביש וזהו.

על הקשת התהפכות אני לא מדבר כי יודע מה ? זה דבילי (למרות שעדיין,זה מה שהחוק קבע).

יכול להיות שאתה באמת נוהג על הכביש הציבורי על פי חוקי התנועה ובלי פרובוקציות מיותרות,אבל יודע מה ?

אף אחד לא ימציא חוק מיוחד עבורך בגלל שאתה צדיק בסדום.

רוב בעלי הטרקטורונים משתוללים על הכביש הציבורי, קסדה מבחינתם זו אופציה,הם גורמים לא פעם לתאונות (וכמובן אחרי שגרמו לתאונה הם דואגים להעלם מהמקום,אלא אם איבדו את ההכרה לפני שהספיקו) ומהווים מטרד בכביש.

על בעלי רכבים ספורטיביים אומרים שיש בתוכם קבוצה קטנה שמוציאה שם רע לכולם, על בעלי טרקטורונים אפשר לומר בדיוק ההיפך:

בהנחה ואתה באמת נוהג על פי החוק, תזהר, אתה עוד עלול להוציא להם שם טוב...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שכל, לא הייתי אומר. מצד שני היא לא משוגעת כמו שמנסים לתאר אותה בפוסט הזה. היא סה"כ אשה בהמתית שזו צורת הביטוי שלה כאשר דוחקים אותה אל הקיר - אגב יש כאלו הרבה. אני מניח שצורת ההתבטאות הזו מקובלת אצלה ושכמותה בכל מיני הזדמנויות כגון: סכסוכי שכנים, תאונת דרכים בה לדעתה הצד השני אשם, ויכוח על מקום חניה וכד'.

הכוונה היתה לאבא,שלפחות השכיל לא להתנפל על השוטרים כמו אשתו הפוסטמה :roll:

פורסם
בית המשפט אינו "בעד העבריינים" כיוון שזהו אינו עבריין אלא חשוד.

בית המשפט שוקל בכובד ראש וחושב פעמים לפני שהוא מפעיל את הנשק המנהלי (שלילה מנהלית=שלילה ללא משפט=עשית דין באדם ללא משפט צדק). מכאן, כאשר אין מדובר בעבירה הרת גורל (יש שיחשובו שעבירה זאת הרת גורל אך בהשוואה לעבירות חמורות אחרות עבירה זאת קלה) ולא במקרה קיצוני (עם כל הכבוד למכובדי הפורום, ביד השופטים להחליט מהו מקרה קיצוני) מבטלים השופטים את האקט המנהלי שאינו נחוץ בשלב זה ומחכים לגזור את עונש העבריין, אם ימצא כעבריין לאחר משפט צדק, כיאה למדינה דמוקרטית ונאורה.

אם עניין זה לא מסתדר לכם, נסו לחשוב על מצב שבו היה לשוטר\קצין סמכות להחזיק אתכם במעצר ללא משפט ל30 יום או יותר (זה קורה רק במקרים קיצוניים של רצח\אונס וכו כאשר החשוד מסוכן לציבור, לא עלינו)

עכשיו תוכלו להסתכל בצורה רחבה יותר על מערכת המשפט ולהבין את השיקולים שעומדים בפני השופט.

מעניין מאוד. בדוק בכמה מקרים ממהר בית המשפט להחזיר רשיון נהיגה לאנשים שנתפסו על מהירות בכביש פתוח בלא שסיכנו אף אחד (רמז, לא הרבה). אבל כאן, כאשר העבריין מודה בעבירות שעבר (שים לב, לא אחת, אלא כמה: נסיעה בחוף בו אסור בכלל לנסוע, ללא קסדה, ללא מספר רישוי, ללא בלמים תקינים (:shock:) וככל הנראה גם השתולל (עם היד על הלב, ללא פלפולים משפטיים, אתה יודע הרי שמי שנוסע על חוף הים לא מגיע כדי לראות את השקיעה :?) - זה לא סיכון הציבור?

תעשה לי טובה. זה אחד המקרים הבודדים בהם כן מגיעה למשטרה מילה טובה על פעילות לטובת הציבור ובטחונו. הנה מגיעה שופטת כזו ופשוט עוזרת לעבריין לצחוק למשטרה בפנים, אבל , כמו שכתבתי קודם - זו גם תוצאה של זילות השימוש בעונש המינהלי כלפי כל נהג שני שנתפס נוהג במהירות מעל הקבוע בחוק. אם הסנקציה הזו הייתה נשמרת כנגד עבריינים אמיתיים - היה לה גם את היחס הראוי.

פורסם

הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

זהו החינוך שקיבלו ההורים של הנער הזה מהורייהם, ובעקבותיו הם למדו להתנהג באופן שבו התנהגו. למרבה הצער זה כנראה גם החינוך שהם מעניקים לבן שלהם שלומד מהם מה מותר ומה אסור (או שאולי הכל מותר). למשל :

לנהוג בלי רישון ובניגוד לחוק - מותר.

להתנגד לשוטרים - מותר.

לתקוף שוטרים - מותר.

להתנהג בצורה ברברית ואלימה - מותר.

ועכשיו נשאלת השאלה - איך לדעתכם יתנהג הנער הזה כשיגדל ויהיה לאדם בוגר ? איך לדעתכם יחנך את ילדיו ?

אני רוצה לשבח את פעולת המשטרה העוסקת באכיפה מהסוג הזה !

הבעיה היא שלצערי במשטרה לא ממש יודעים להבדיל בין עבריינים מבחירה אמיתיים כאלו, לבין העוסקים בספורט מוטורי שהם לא יותר מאשר עבריינים בעל כורחם בגלל כמה אנשים בממסד המסרבים להוציא את האצבע מהתחת.

דני G.

פורסם

רוב בעלי הטרקטורונים משתוללים על הכביש הציבורי, קסדה מבחינתם זו אופציה,הם גורמים לא פעם לתאונות (וכמובן אחרי שגרמו לתאונה הם דואגים להעלם מהמקום,אלא אם איבדו את ההכרה לפני שהספיקו) ומהווים מטרד בכביש.

יש לך טעות. הרוכבים שאתה מדבר עליהם זה בני נוער שמשתוללים על הכלי שקיבלו מההורים והם לא מבינים בכלל את

מהות הטרקטורון והשימוש בו, אם היינו מדברים ליפני שבוע הייתי ממליץ לך להגיע לתחרות טרקטורונים שנערכה באילניה,

הפנינג מדהים לכל המשפחה, תחרויות טרקטורונים לכל הגילאים, סדר וארגון מופתי ממש כמו באמריקה, פשוט מדהים .

השם הרע שיוצא לנו רוכבי הטרקטורונים הוא בידיוק בגלל אותם אנשים שמשתוללים בכביש וזה כבר ניהיה הרגל,

משטרה רואה טרקטורון היא רודפת אחריו והטרקטורון בורח, ההבדל מאופנוע ים לטרקטורון שאי אפשר לנוע איתו על הכביש.

מה ימנע מימני ליסוע עם טרקטורון על הכביש? הוא יכול ליסוע שם, טוב יותר מרכבים אחרים, וכל עוד זה לא כביש בין עירוני,

וזה נעשה בזהירות ובעירנות ובדרך לשטח, אני לא מוצא בזה כל פסול .

פורסם

ידידי,

טרקטורון זה כלי מועד לפורענות,בדיוק כמו שאף אחד לא קונה אופנוע ים של סידו בשביל לעשות טיול מחוף לחוף עם בת זוגתו אלא יותר כדי לקרוע את הים בסופ"ש,כך גם עם טרקטורונים, כך גם עם רכבים ספורטיביים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רוצה לשבח את פעולת המשטרה העוסקת באכיפה מהסוג הזה !

הבעיה היא שלצערי במשטרה לא ממש יודעים להבדיל בין עבריינים מבחירה אמיתיים כאלו, לבין העוסקים בספורט מוטורי שהם לא יותר מאשר עבריינים בעל כורחם בגלל כמה אנשים בממסד המסרבים להוציא את האצבע מהתחת.

דני G.

אז זהו, שפה הטעות (הקטנה אבל חשובה).

זה לא שיש להם אצבע בתחת, אלא פשוט שזה לא מקדם את האינטרס הפוליטי שלהם.

אני די בטוח שאין כמעט חברי כנסת שיש להם התנגדות (או אפילו דעה בנושא) לספורט מוטורי.

פשוט אין להם שום דבר שידחוף אותם לזה.

אם הייתה התארגנות יותר גדולה שתלחץ על הכנסת טיפה, אולי זה היה משתנה.

אני יודע שיש התאחדויות, אבל בינתיים זה לא מספיק.

עם כל שאר הדברים שאתה כותב, אני מסכים לחלוטין.

פורסם

הייתי בצפון. ולקחנו טיול טרקטורונים.

היה איתנו ילק בן 11!! מהמקום! ונוהג על טרקטורון של 500 (משהוא בהמה)

והוא נהג יותר טוב מהמבוגרים, בני 30-40 ו50 שהיו איתנו!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...