Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין שבחו"ל מקובל שילדים בני 4 מתחילים את הקריירה המוטורית שלהם, ובגיל 14 ישנם כאלו שכבר מתחרים על מוטוקרוס 450. וכאן ילד בן 13 שנוסע עם קסדה בשדה ריק זה חומר לכותרת בעיתון. זו לא רק המדינה שדפוקה, זה קהל המעודדות (צפו בטוקבקים) שנותן לגיטימציה למשטרה להתחרות בטרנטינו במקום להועיל לחיי האזרח הפשוט.

הקטע העצוב הוא שאני מסכים עם הרדיפה שלהם אחרי הערסים שנוסעים עם הטרקטורונים על הכבישים, רק מה, את אלו הם לא תופסים. את הילד הרבה יותר קל לתפוס, לא?

די סיכמת את הנקודה המרכזית שלשמה פתחתי את השרשור + תוספת.

:mm_yeah:

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין שבחו"ל מקובל שילדים בני 4 מתחילים את הקריירה המוטורית שלהם, ובגיל 14 ישנם כאלו שכבר מתחרים על מוטוקרוס 450.

אוי, נו באמת, איזה דמגוגיה בגרוש.

בחו"ל ילדים בני 4 מתחילים קריירה מוטורית במסלול מסודר, עם מדריכי רכיבה, מרשלים והכל מאורגן, מאובטח ומבוטח על פי הצורך ולא "אחי...אחי...תן לילד סיבוב על הטרקטורון".

מעבר לזה, לא צפית בסרטון? ראית הרי שהם תפסו גם כן את המשתוללים אז למה סתם להגיד שאת אלא הם לא תופסים?

אם המשטרה מורידה מהכבישים את הטרקטורונוער המקוללים האלה, היא עושה שירות מעולה ומבורך לציבור ועל זה צריך רק להגיד תודה אבל כנראה שהשנאה שלכם כלפי המשטרה היא כזאת שכל מה שהיא לא תעשה, לכם תהיה ביקורת.

"למה להתפל לנהג פורשה שנוהג בדרך קבע 200 קמ"ש?"

"למה להתפל לילד בן 13 על טרקטורון?"

אתם יודעים למה?

אני אגיד לכם למה, כי הם עוברים על החוק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

2 דברים:

1.טוב מאוד שהמשטרה יצאה למבצע כזה ועוד יותר שמח על כך שהמבצע הזה באיזור בית שמש,אני זוכר כמה וכמה פעמים בנסיעות לנס הרים והסביבה שפתאום באים מולך עדר של טרקטורונים שלא מעניין אותם חוקי התנועה, הם פשוט עוצרים את התנועה כי הם נוסעים על 2 הנתיבים ופעם אחת הגדיל לעשות איזה מטומטם אחד שנסע בעדר וממש כשהגעתי מולו הוא פשוט סטה במכוון לנתיב שלי וגרם לי במהירות מעל 100 קמ"ש לשבור את ההגה ולרדת לשוליים.

אני עד עכשיו מקווה שהוא כבר התרסק שם על איזה עץ.

2.לגבי הילד,מסכים עם זה שלא היו חייבים להתפס דווקא על המקרה שלו,אבל מצד שני,אחרי שהם כבר החליטו בכל מקרה לתפוס אותו היו צריכים להמשיך עד הסוף, את האימה (השגיאה במכוון,היא פשוט משוגעת) לשלוח להסתכלות ואת האישה השנייה שתוקפת את הצלם לעצור.

אבל ככה זה, לגיטימי לתקוף שוטר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אוי, נו באמת, איזה דמגוגיה בגרוש.

בחו"ל ילדים בני 4 מתחילים קריירה מוטורית במסלול מסודר, עם מדריכי רכיבה, מרשלים והכל מאורגן, מאובטח ומבוטח על פי הצורך ולא "אחי...אחי...תן לילד סיבוב על הטרקטורון".

לא מדריכי רכיבה ולא נעליים, הם הולכים לדילר, קונים טרקטורון והולכים לטייל, או נותנים לילד לסוע בחצר. אשליית ה"ספורט מוטורי המאורגן" קיימת רק בארץ, איפה שהרגולוציה מדברת והציבור שותק. בארה"ב כמעט ואין רגולוציה כלפי מה שקורה שלא על כביש ציבורי. לפעמים זה טוב, לפעמים זה רע, אבל זה בטח לא אומר שילד בן 13 לא מסוגל לתפעל פולריס פרדטור בנסיעה במעגל בשדה ריק.

מעבר לזה, לא צפית בסרטון? ראית הרי שהם תפסו גם כן את המשתוללים אז למה סתם להגיד שאת אלא הם לא תופסים?

אם המשטרה מורידה מהכבישים את הטרקטורונוער המקוללים האלה, היא עושה שירות מעולה ומבורך לציבור ועל זה צריך רק להגיד תודה אבל כנראה שהשנאה שלכם כלפי המשטרה היא כזאת שכל מה שהיא לא תעשה, לכם תהיה ביקורת.

"למה להתפל לנהג פורשה שנוהג בדרך קבע 200 קמ"ש?"

"למה להתפל לילד בן 13 על טרקטורון?"

אתם יודעים למה?

אני אגיד לכם למה, כי הם עוברים על החוק!

בין לאכוף את החוק ולקיים מעקב של שבועות אחרי נהג פורשה שהרגיז כמה אח"מים במתנ"א המרחק גדול, גדול מאוד. אם, להבדיל, המשטרה הייתה מקיימת מעקב מצולם על פיצוציה במשך שבועות בגלל שבעל המקום מתלונן על גניבת במבה מהמדף ואז היו מעלים זאת לYNET, לא היית מרגיש שיש נושאים חשובים יותר להפנות אליהם את תשומת הלב? מה שקורה הוא שמשטרת ישראל, בשיתוף עם השריף אבי נאור, פתחו במסע יחסי ציבור בשביל לחפות על ההתנהלות האומללה שלהם ו\או דעת הקהל השלילית.

אני לא אומר שלתפוס את ההוא בפורשה זה לא התפקיד שלהם, פשוט יש להם עוד כמה תפקידים, ולא צריך להיות מקורב למשרד מבקר המדינה בשביל לדעת שהתפקידים האלו מבוצעים בצורה רשלנית, במקרה הטוב.

הקטע עם הילד בן ה13 זה סתם אופרטוניזם משטרתי. מצאו אז תפסו. לא אמרתי שיעזבו את זה בשקט - שימצו איתם את הדין. אבל להציג את זה כאילו שהילד לא כשיר לרכב על טרקטורון בגיל 13, או שהוא היווה סכנה למישהו, זו כבר רדיפת כותרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי,

מסכים איתך שבאמריקה יש סוג של פריצות בנוגע למה שקורה מחוץ לכביש הציבורי, אבל יודע מה ?

גם זה לא טוב.

לא צריך לקחת את הבעייה ה"ישראלית" של חוסר ספורט מוטורי לקיצון השני לגמרי של "כל אחד לעצמו".

לכל דבר צריכה להיות איזו מסגרת.

קשה לשפוט את הסרטון של התפיסה של הילדון הזה מכיוון שאף אחד מאיתנו לא יודע כמה נסיון יש לו על טרקטורונים, אולי הוא בכלל איזה מושבניק או קיבוצניק מהצפון שמגיל 4 באמת מפרק ומרכיב אופנועי שטח וטרקטורונים (אני מכיר אישית אחד כזה, אפילו קניתי לו בעצמי אופנוע מוטוקרוס 50 סמ"ק,הוא נוסע איתו רק בשטח מאחורי הבית) ואולי מצד שני מדובר בילד שזו היתה עבורו הפעם הראשונה שעלה על טרקטורון ואז זה באמת חוסר אחריות מצד ההורים.

ושוב, למרות שאני לא מסכים עם הדרך (מופע יח"צנות) אני בהחלט מסכים עם התוצאה (הורדת נערי הטרקטורונים מהכביש), לי אישית נמאס לראות אותם משתוללים על הכביש.

פורסם

אני מרגיש קצת סתירה בין 2 דברים שאתה אומר.

מצד אחד ילד שרוכב בחצר מאחורי הבית זה בסדר (כי נמצא קשר ישיר בין פירוק אופנועים מגיל 4 ליכולת רכיבה), מצד שני ילד בן 13 שרוכב באיזה שדה זה לא בסדר כי אולי זו הפעם הראשונה שלו.

אז אני מניח שלילד הראשון לא הייתה פעם ראשונה אלא הוא ישר נולד עם כמה שעות נסיון רכיבה.

פורסם
זה היה באיזה שדה..

מה הוא כבר יכל לדרוס שם?..

את הצלם/אימא/אבא/חבר/דוד וכו'.

השטח רחוק מלהיות סטרילי אם ניידת עברה שם וצילמה אותו. עם כל הכבוד ההורים של הילד הזה יותר גרועים מאחד שנוהג עםן הבן שלו על הברכיים.

חייבים להילחם בתופעות כאלה ואין שום מקום להפרדה בין מגרש חול שומם, חצר בית ספר, חוף הים או כביש ציבורי במיוחד שלנוהג אין רשיון נהיגה כלל ולא למד נהיגה בצורה מסודרת מעולם.

לגבי האימא היה צריך לעצור אותה ולאשפז אותה. זה היה יכול להיות אחלה סרט בר מצווה אם היו רואים את הילד רוכב על הטרקטורון אחרי הזינזאנה שמובילה את אימא שלו בכותונת משוגעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעניין מאוד שאף אחד בכתבה לא ציין את העובדה,

שבמדינות מסויימות, בגיל 9, אבא קונה לילד שלו MINI MOTOCROSS, והם רוכבים ביחד בשטח, עם ביטוח ורישוי.

זה לא חינוך תעבורתי מגיל צעיר? [ונתעלם לרגע מהפוסטמה שקפצה על השוטר]

----

פורסם
אני מרגיש קצת סתירה בין 2 דברים שאתה אומר.

מצד אחד ילד שרוכב בחצר מאחורי הבית זה בסדר (כי נמצא קשר ישיר בין פירוק אופנועים מגיל 4 ליכולת רכיבה), מצד שני ילד בן 13 שרוכב באיזה שדה זה לא בסדר כי אולי זו הפעם הראשונה שלו.

אז אני מניח שלילד הראשון לא הייתה פעם ראשונה אלא הוא ישר נולד עם כמה שעות נסיון רכיבה.

אין שום סתירה.

אותו ילד שאני מכיר למד לרכב כשאבא שלו צמוד אליו (אבא שלו רוכב מוטוקרוס מקצועי) ובהמשך ברכיבות משותפות בשטח מאחורי הבית שלהם בצפון,הרחק מכביש ראשי או מאיזורים שניתן לפגוע שם במישהו ועם מיגון מלא (צבי צב, מכניסי רכיבה,מיגונים לידיים,קסדה וה-כ-ל).

מה שאמרתי לגבי הילד בסרטון היה מאוד ברור:

אף אחד מאיתנו לא יודע איזה נסיון יש או אין לו ולכן קשה לשפוט,מה שכן,אם זה היה הבן שלי לא הייתי מוכן לתת לו ישר לרכב ככה על הטרקטורון ללא מיגון מלא כמו שצריך וגם זה רק בשטח מבודד (והשטח שבו נתפסו לא מבודד,עובדה שהניידת משטרה הגיעה לשם,ועל פי החלון האחורי של הניידת מדובר או בברלינגו של הבוחן תנועה או במסחרית של טויוטה, לא בדיוק רכבי שטח).

וכן, מאחורי הבית בשטח מבודד מבחינתי זה בסדר (בוא לא נצטדק,מי מאיתנו לא נהג ברכב כבר בגיל 15 כשאבא שלו ישב לידו באיזה מגרש נטוש).

פורסם

לרגע אני מתחיל לחשוש לתת לילד לרכב על זה:

49663.jpg

האמת, אין לי דבר וחצי דבר נגד פעילות המשטרה. הילד הזה רוכב בפעם הראשונה כמו שאני צוללת גרעינית.

רק שאלה אחת יש לי. בהנחה (הפרועה משהו) שאני אבא אחראי ודואג לבטיחות ילדיי, טכנית יש אפשרות להביא כלי רכב ממונעים (אמיתיים, לא על סוללות) קטנים המתאימים בגודלם לילדים, להתאמן במקום סגור (תאמינו לי שיש מספיק מקומות כאלה, אני לא מדבר על כבישים) ולפתח את המיומנות והקואורדינציה של הילד - כדי שיגדל להיות רוכב/נהג טוב יותר בעתיד.

אז למה לעזאזל אני הופך לעבריין במקרה כזה? ייבוא כלים כאלה לארץ אסור (עזבו עכשיו כסף וענייני מכס. לא זה העניין), נסיעה במקום סגור אסורה, ביטוח לפעילות כזו לא אפשרי.

בדיוק כמו בנושא שיפורים לרכב.

מדינת ישראל טוענת שאין באפשרותה לאכוף פעילות עבריינית (לצורך העניין, אתייחס לשיפור הרכב כפעילות עבריינית, כיוון שהיא אסורה בחוק, בלי קשר לרמתה), אז ככיסוי לאוזלת ידה - היא ממררת את החיים לכולם, לא משנה אם הוא חוליגן שמגיע לו, או סתם אבא שנתן לילד סיבוב במקום מבודד, או בחור צעיר ששם פילטר אוויר פתוח ברכב ולא מפריע לאף אחד.

בכל מה שקשור למוטוריקה, מדינת ישראל ושלוחיה מתייחסים למי שמעז להראות חיבה לנושא כאל עבריין מופרע ואלים.

יתכבדו נא ויעצרו את אלה שמפרים את שלום הציבור, אבל שיעזבו בשקט את הרוב הנורמטיבי שנושא המוטוריקה מעניין אותו.

חלם? הם היו מתביישים בהשוואה למדינת ישראל ומשטרתה...:?.

פורסם

הפעם אני מצדיק את המשטרה, ולא בגלל הילד, אלא בגלל ההורים, רק חבל שהסתירו את התמונה שלהם.

אנשים כאלה לא צריך להעניש, צריך פשוט לגרש מהארץ.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רק בישראל יכולים לראות את זה כבעיה. הילד לא גרם/עשה שום נזק לשום דבר/אף אחד, וחוץ מזה תהיו בטוחים שאותו ילד יודע לרכב על הטרקטורון ומסתדר איתו יופי. ואני מכיר ילדים בני 10 שנוהגים על כלים יותר גדולים ומסוכנים, ועושים דברים שאנשים מבוגרים מהם בכמה שנים לא עושים.

אני לא בא להצדיק פה אף אחד, לא את הילד או המפשחה או את המשטרה. אבל די, יש גבול לטימטום. אתם רוצים לעצור טרקטורונים? בסדר, תחפשו אותם בכבישים, במקומות הומי אדם, מקומות מסוכנים. אבל בשטח? מקום שאין סיכון כמעט לאף אחד?

ועוד דבר, אם היה בארץ הדר מוטורי וחוקים לגבי העניין, מגרשים ומסלולים סגורים, אז אנשים היו הרבה יותר ממושמעים(ברור שגם אז יהיו את המושפעים שיסעו על הכבישים בווילי) אבל התופעה תצטמצם ביותר מחצי. אתם צריכים לבקר בחו"ל כדי להבין מה ישראל רחוקה שנות אור ממדינות אחרות בכל הספורט המוטורי ובמיוחד בטרקטורונים. בחו"ל יש מדינות שעושות בשכל, ועל כל כלי שנקנה לוקחות מיסים. אבל ישראל זה משהו אחר לגמרי.

גם במיוחד בקטע הזה של הטרקטורונים יש משהו שמשגע אותי, יש ניידת בכביש, נהג אחר עוקף על פס לבן, והניידת מחליטה לרדוף אחרי רוכב הטרקטורון שנוסע בשטח שבצד הכביש. גם הסמויים חושבים שהם אלוהים בקטע הזה ויכולים לעשות מה בראש שלהם.

פורסם

לא יודע על סמך מה קבעתם איך הילד הקטן הזה רוכב (לא רואים אותו בכלל רוכב,זה שעושה ווילי בהתחלה זה אותו אחד שעצרו בתחנת דלק).

זה שיש לו קסדה של מוטוקרוס ? אולי זה טרקטורון של דוד שלו?

אם המשטרה הגיעה אליו השטח שהוא רכב בו לא היה מבודד ומספיק שתיתן בכלי כזה מכת גז לא במקום ואתה תגיע לאותו כביש שהניידת נסעה עליו.

לשטח מבודד השוטרים האלה לא היו מגיעים.

פורסם

סיפורים הזויים לגמרי ומעוררים רגשות מעורבים.

אני לא מבין למה בשביל הסרט הורים לא לקחו את הילד לאיזה מגרש/שדה מבודדים אלא שלחו אותו לעשות וויליים בכביש ציבורי די סואן....

אבל אחרי שראינו את ההורים בפעולה אפשר להניח שאי אפשר לצפות מהם הרבה.......

נראה לי ששאחרי הסרטון הזה מחיר מניות של חברות שמייצרות תרופות פסיכיאטריות צריך לעלות.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הורים אידיוטים :roll:

להלחם בתופעה הזו זה כמו לעשות כוסות רוח למת,בכל מושב ממוצע יש לפחות כמה עשרות "תופעות" כאלה וקשה לי להאמין שכתבה "צבעונית" כזו תגרום לשינוי.

• תוכן חדש...