Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פשוט חייב להביא איזה בוקס לאמא המחורפנת של הילד הזה,

עם הורים כאלה אין פלא שלא חסר ערסים במדינה שלנו , איזה התנהגות ,

עד כמה שהמעשה של השוטרים בנוגע לילדון הזה מוצדקים או לא , זה רק מראה איזה יחס

יש לאזרחים במדינה כלפי גורמי אכיפת החוק .

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Croc - הבחור שעושה "ווילי" אינו אותו ילד בן 13. העובדה שאתה מתבלבל היא עבודת התקשורת הטובה בעניין זה.

הילד נראה "מתגלגל" בשדה, יותר מ"רוכב", במהירות אפסית (יש להניח ללא לחיצה על הגז כלל) עם כיפה ויש להניח שגם שפם בר מצווה (אם היו רואים את פניו).

פורסם

הילד האמת היה מספיק אזהרה וזהו כי אכן הוא נסע בשדה ריק ולצורך צילומים לבר מצווה.

בקשר לחמורים על הטרקטורון, אכן צריך לעצור אותם. הם משתוללים ועושים מה שבא להם. פעם אחת האמת המשטרה עשתה משהו כמו שצריך!

פורסם

אהההההה, זה יצא לי לא ברור.

אם הוא באמת רק התגלגל במהירות אפס בשדה ריק - רק הייתי נותן להם הזהרה ולא מנפח את הסיפור.

יש מספיק עוברים על החוק בסביבה.

ד"א - לעשות ווילי זה נוגד חוקי התנועה?

איפשהו כתוב שבזמן תנועה כלי רכב חייב להיות עם כל גלגליו על הכביש?

אני יודע שזו שאלה הזויה - אבל אם אנו בקטע של חוקים אז צריך לראות מהי לשון החוק ולא הרגשה של שוטר שזנדמה לו שזה מסוכן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לגבי חוקיות הווילי זאת יכולה להיות שאלה משפטית מענינת (אני יכול לשאול את אהרן ברק הוא מרצה 2 מטר מולי בזמן כתיבת שורות אלה :-))

בכל מקרה יש איסור על נסיעה לא זהירה\נהיגה בפרעות ועל זה יכול שוטר להפעיל שיקול דעת ולתת דוח.

בנוסף, יש לציין כי לטרקטורון מותר לנסוע על הכבישים העירוניים אך הטרקטורונים שצולמו היו ללא קשת התהפכות ולוחיות רישוי (ולעיתים ללא קסדות) כנדרש.

פורסם
אם היה בארץ הדר מוטורי וחוקים לגבי העניין, מגרשים ומסלולים סגורים, אז אנשים היו הרבה יותר ממושמעים

לא רק ספורט מוטורי מקצועי, סטטיסטית הוכח שבמקומות שיש בהם מסלול דראג או מסלול מירוצים מסודר אחר פתוח לחובבים, תופעת מירוצי רחוב מצטמצמת דראסטית.

אבל מה אפשר לצפות ממדינה באורך 600 ק"מ שאין בה אפילו רכבת לאילת (אבל כל אדם שני מתיימר להיות שחקן בבורסה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מבין למה בשביל הסרט הורים לא לקחו את הילד לאיזה מגרש/שדה מבודדים אלא שלחו אותו לעשות וויליים בכביש ציבורי די סואן....

אתה מערבב בין 2 סיפורים שונים.

הילד שעשה ווילי בתחילת הסרט זה אותו אחד שתפסו אותו מאוחר יותר בתחנת דלק.

את הילד בן ה-13 לא רואים בכלל רוכב למעט בערך חצי שנייה שעל סמך אותה חצי שנייה אנשים פה מיהרו לקבוע שהוא רוכב טוב מאוד (למרות שאין לו שום מיגון כמובן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הילד ה וא רק ילד, אבל ההתנהגות של האמא איך שהנפלה על השוטרים, זה מגעיל אם כל התיעוב שלי למשטרת התנועה ההתנהגות של האמא היתה מגעילה וגם אותה צריך להעניש, זה החינוך שהילד מקבל, השוטר לא הספיק לפתוח את הפה אפילו,הפעם השוטרים צודקים, הילד ללא ביטוח אין לו עדיין יכולת לשלוט על כלי כזה,בלי קסדה,

פורסם

כמה שטויות.

לא בכל דבר צריך "לחפש" את המשטרה, אפילו הכתבה הייתה אוביקטיבית יחסית ולא התמקדה בילד עם הוריו המשוגעים.

חסר לכם ילדים ש"רק עשו סיבוב קטן" על הטרקטורון ונהרגו או נפצעו?

מתוך העמוד הראשון שקפץ בגוגל, אני בטוח שיש עוד:

-מעריב-

איבד שליטה על הטרקטורון - ונהרג

אתמול נהרג קובי אסולין, בן 14, לאחר שרכב על טרקטורון במושב טרומן הסמוך לנתב"ג. בדיקה ראשונית העלתה שאסולין לא החזיק ברישיון נהיגה. התאונה נגרמה לאחר שהנער ככל הנראה איבד שליטה על הטרקטורון בתום נסיעה קצרה, התהפך עם כלי הרכב ונחבט קשות בראשו.

צוות של מד"א שהוזעק למקום ביצע בו פעולות החייאה אך ללא הועיל, ומותו נקבע זמן קצר לאחר מכן. אסולין הוא תושב רמת-גן, וקרובי משפחתו קיבלו אמש את ההודעה על מותו.

קלטת הבר מיצווה יכלה להגמר באופן מצער לא פחות, מה אז, היו שולחים אותה לפספוסים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בוא ננסה להוציא משהו מועיל מהכתבה - עם איזה רכבים הם מסתובבים שם באיזור בית שמש?:wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סליחה, אבל אני לא לגמרי מסכימה איתכם לגבי האמא.

נכון, ההתנהגות שלה ברברית ושלוחת רסן, אבל תראו לי אמא אחת שתעמוד בשקט בצד בזמן ששני בריונים (משטרה או לא) קופצים על הילד שלה ומונעים ממנה להגיע אליו.

לגבי הנסיון העלוב להגיע למצלמה ולתת לילד בן 13 לעלות על טרקטורון, זו כבר טיפשות גמורה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
אני חש את אותו תיעוב כמוך, רבאק, האם לא כל אחד מאיתנו אי פעם נכח בבר מצווה שבה הוצג קליפ של ילד הבר מצווה נוסע על טרקטורון?, אולי כעת על המשטרה לשלוח סמויים לבר מצוות של ילדים על מנת להשיג ראיות מצולמות של "העבריינים הכבדים"?

.

ומי מאיתנו לא היה בחתונה שקצת ירו בה באוויר

ומי מאיתנו לא שוחט איזה כבש כשהבת שלו מאבדת את הבתולים...

ואללה צודק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לא יודע על סמך מה קבעתם איך הילד הקטן הזה רוכב (לא רואים אותו בכלל רוכב,זה שעושה ווילי בהתחלה זה אותו אחד שעצרו בתחנת דלק).

זה שיש לו קסדה של מוטוקרוס ? אולי זה טרקטורון של דוד שלו?

אם המשטרה הגיעה אליו השטח שהוא רכב בו לא היה מבודד ומספיק שתיתן בכלי כזה מכת גז לא במקום ואתה תגיע לאותו כביש שהניידת נסעה עליו.

לשטח מבודד השוטרים האלה לא היו מגיעים.

הכלי שהילד רכב עליו הוא יחסית רציני, ואני לא חושב שאם הוא לא היה יודע לרכב הוא היה עולה עליו מההתחלה.

פורסם
סליחה, אבל אני לא לגמרי מסכימה איתכם לגבי האמא.

נכון, ההתנהגות שלה ברברית ושלוחת רסן, אבל תראו לי אמא אחת שתעמוד בשקט בצד בזמן ששני בריונים (משטרה או לא) קופצים על הילד שלה ומונעים ממנה להגיע אליו.

.

אם תשימי לב טוב בסרט השוטר בכלל לא נוגע באמא או מונע ממנה להגיע לילד, עוד לפני שהיא נכנסה לפריים של המצלמה היא כבר צעקה,השוטר לא עשה כלום וגם לא התנפל על הילד, הוא דווקא דיבר בצורה מאוד יפה וכל הכבוד לו.

לזה שכתב מעל ההודעה שלי שהילד בטח יודע לרכב אחרת לא היה עושה את זה על כלי כזה רציני.

אתה רוצה שאני אחפש לך כתבות על תאונות דרכים שבוצעו על ידי ילדים בני 18 שנהגו ברכב שהוא 10 רמות מעל מה שהם יכולים להתמודד ?

כשאני טס לתאילנד,בכל חופשה, אני שוכר אופנועי ים של סידו מהדגמים "הכי הכי", זה עושה אותי איזה מקצוען ? לא, זה עושה אותי אחד שמוכן לשלם כדי לקבל את "הכי הכי".

ושוב, מי בכלל אמר שזה הטרקטורון שלו ולא של איזה קרוב משפחה ?

אם הוא מקצועי שיהיה לבריאות,לוקח את המילים שלי בחזרה,אבל משום מה לא נראה לי,כי אם זה סרטון הבר מיצווה שלו וזה באמת טרקטורון שלו אז מה יותר פוזה מאשר לשים את כל הביגוד והציוד של רכיבה נכונה ובטוחה ?

הילד רכב רק עם קסדה לראשו,חולצת T קצרה וזהו,אפילו הנער המתלהב שעשה ווילי לבש מעיל ומגנים.

אז לא, לא נראה לי שזה הטרקטורון שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...