Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אופנועים היו חשמליים ולא היו עושים רעש, גם אני הייתי קונה אחד.

כיום הם פשוט כלים סוציומאטיים מאוד שמשרתים את האדם שנוסע עליהם ומפריעים למי שנמצא ברכב "נורמלי".

אבל! יש סיבה לקנות אותם. הם מורידים את הלחץ על הכביש ואפשר להשתמש בהם כל יום. בטרקטורון אי אפשר.

לראות אופנוע שחונה על המדרכה לא ממש מפריע לי. לראות טרקטורון (שהגודל שלו הוא כפול) על המדרכה כן יפריע לי.

אתה לא יכול לקרוא לאופנוען סוציומט

סליחה שאני נמצא פה בצד המגן על האופנועים והטרקטורונים.

אני פשוט לא מבין את כל האנשים פה

בפורום הזה רוב האנשים שנמצאים חובבי מוטוריקה

ואני בתור ילד בן 18 וחצי לא מבין מה עובר על האנשים פה

אני גר בישוב קהילתי יש פה למלא אנשים מוטוקרוסים אופנועי כביש ( אבא שלי מחזיק R6 חדש) טרקטורונים כמו מים.

גם לי עד לפני חצי שנה היה כלי משלי בבית.

והייתי נוסע איתו בעיקר בלילה כי אז היינו יוצאים.

קיבלתי מהמשטרה אין ספור פעמים על הראש היו מזמינים משטרה ( ואני בחיים לא ברחתי לא מפחד מהם אני נוסע כחוק) שהם באו התלוננו על הרעש אמרתי להם מה הם רוצים הכל חוקי בדקו רישיונות באו והלכו ככה אולי 5 פעמים מאז הם לא באו אף פעם.

יש גם כאלה שנובעים בלי רישיון ובורחים. לא מצדיק אותם אבל גם לא נכנס להם לחיים

בן אדם שנוהג על אופנוע בלילה לא סוציומט , אולי אין לי רישיון ולרכב וזה הדרך היחידה שלי לנוע?

בכלל ממתי אתם הפכתם להיות כאלה מרובעים פעם גם אתם הייתם ילדים וגם לכם היה בחבר'ה את החוליגנים ( כבר רגיל מהשכנים) שנוסעים על כל הכלים האלה, זה הגיל זה תקופה וזה עובר, תנו לילדים לעשות חיים.

אלה שנוסעים בלי רישיון לא יוצאים ב4 אחה"צ כי הם מפחדים שיתפסו אותם או שיעשו תאונה אז הם בערב יוצאים פה לעשות דאווין בשכונה ( למי זה מפריע, אז עושים לכם קצת רעש, תהיו "סחים" גם הילד שלכם יגיע לגיל הזה, ותאמינו לי שתתעצבנו מאוד אם יזמינו לבן שלכם משטרה כי ה50 סמ"ק שלו עושה רעש)

בשעות הצהריים הם נוסעים עם הכלים בלי הרישיון בשטח, לדעתי זה דבילי מאוד אני גם אמרתי שזאת דעתי אבל אם להם זה נראה לגיטימי אני לא אבא שלהם שימנע מהם

כל עוד הם לא מסכנים אותי לא דוחף את האף שלי

אני לא מבין את האנטי של כל האנשים פה

למרות שהאמא התנהגה כמו בהמה אני מבי אותה ( במידה והם אכן מצלמים סרט לבר מצווה), לדעתי זאת התנהגות מגעילה ברמות מה שהלך שם

אבל רבאק הבן מצטלם שתי מטר נוסע על טרקטורון מה קרה?, גם אותי צילמו ככה בבר מצווה זה הפך אותי לעבריין תנועה? לא, הוא לא נסע על הכביש הוא נסע בשטח, סתם השוטרים מחפשים את המקומות הקטנים בשביל לצאת "מגייבר"

אני אישית מאוכזב מהמשטרה בארצינו, וגם מכמה אנשי פורום פה שלדעתי " צהובים" מדיי!

בסה"כ בני אדם קונים את הכלי האלה כדי לעשות חיים, הם יודעים מה הסכנות התלווים בכך, אז נכון יש אנשים שאוהבים את עצמם יותר ואת החיים שלהם פחות ובגלל זה הם מסתכנים, קבלו את זה זכותם!

להרבה מכאן הדעה הזאת תראה טיפשית, דעה של ילד בן 18, אבל אני יכול ייתן לכם דוגמא אתמול היתה לי בגרות ב 8 בבוקר שקבעה לי חלק נכבד בתעודת הבגרות ב 3 בלילה עשו לי פה רעש אימים מתחת לבית, לבגרות הגעתי חצי ישן, אבל לא התלוננתי, זה הכיף של הבני אדם למה לדחוף תאף כל אחד עושה מה שטוב לו, ירדתי למטה ביקשתי שיעברו למקום אחר ( תאמינו לי כל הערסים האלה תדברו איתם כמו בני אדם הם ילכו, הם אוהבים להתלכלך להראות גברים רק עם מי שתופס עליהם תחת)

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולאלה שמגנים על ההורים - הכנסתם את עצמכם בזה הרגע

לאותו סיווג של בהמות חסרות תרבות מארצות מאוד מסוימות.

"מוצא" זו מילה גזענית, לא?

העצה שלי לספרדים היא: תפסיקו לעשות את החתונות הכי המוניות בארץ

שנועדו רק לנקר עיניים ולהוכיח ששלי גדול יותר

לדעתי צריך להפסיק עם הגזענות בפורום. גם אם הם לא ערבים אלא סתם יהודים "מארצות מאוד מסויימות".

לענייננו:

א. זו סתם היטפלות לילד . אם הוא עולה על הכלי בזהירות, הוא לא יותר מסוכן ממבוגר עם רשיון נהיגה על רכב אוטומטי (שלו מותר לנהוג על הטרקטורון). עדיף שלא תדעו באיזה גיל ילדים במושבים מתחילים לנהוג על כלים, ולטעמי זה לא עושה אותם נהגים גרועים יותר אלא טובים יותר. כמובן שצריך גם איזה אבא נורמלי שיפקח על כך שלא ישתוללו.

גם אם האמא צעקה על השוטר, עדיין אני מבין אותה. גם אני לא הייתי מעוניין שהמשטרה תתקרב כך לילד שלי בן ה-13. יש לכם השגות וטענות - דברו איתי, אני המבוגר האחראי.

פורסם

אני גר בישוב קהילתי (ולפיכך אין לך ביניינים מסביבך שיגבירו את הרעש) יש פה למלא אנשים מוטוקרוסים אופנועי כביש ( אבא שלי מחזיק R6 חדש) טרקטורונים כמו מים.

גם לי עד לפני חצי שנה היה כלי משלי בבית.

והייתי נוסע איתו בעיקר בלילה כי אז היינו יוצאים.

קיבלתי מהמשטרה אין ספור פעמים על הראש היו מזמינים משטרה ( ואני בחיים לא ברחתי לא מפחד מהם אני נוסע כחוק) שהם באו התלוננו על הרעש אמרתי להם מה הם רוצים הכל חוקי בדקו רישיונות באו והלכו ככה אולי 5 פעמים מאז הם לא באו אף פעם.

יש גם כאלה שנובעים בלי רישיון ובורחים. לא מצדיק אותם אבל גם לא נכנס להם לחיים

אז אתה מודה שהיית עושה יותר מדי רעש, מספיק בשביל שיתקשרו למשטרה! זה די סוציומאטי.

בן אדם שנוהג על אופנוע בלילה לא סוציומט , אולי אין לי רישיון ולרכב וזה הדרך היחידה שלי לנוע?

בכלל ממתי אתם הפכתם להיות כאלה מרובעים פעם גם אתם הייתם ילדים וגם לכם היה בחבר'ה את החוליגנים ( כבר רגיל מהשכנים) שנוסעים על כל הכלים האלה, זה הגיל זה תקופה וזה עובר, תנו לילדים לעשות חיים. לא, אני תמיד דאגתי לא להפריע לאף אחד ואני עדיין עושה את זה. לרחוב שלי אני נכנס בלילה עם ההילוך הכי גבוה שאני יכול ולא שם גז כדי לא לעשות רעש לשכנים.

אלה שנוסעים בלי רישיון לא יוצאים ב4 אחה"צ כי הם מפחדים שיתפסו אותם או שיעשו תאונה אז הם בערב יוצאים פה לעשות דאווין בשכונה ( למי זה מפריע, אז עושים לכם קצת רעש, תהיו "סחים" גם הילד שלכם יגיע לגיל הזה, ותאמינו לי שתתעצבנו מאוד אם יזמינו לבן שלכם משטרה כי ה50 סמ"ק שלו עושה רעש) זין! אני לא אתן לילדים שלי לעצבן את השכנים. זה עניין של כבוד בסיסי לאנשים אחרים, שזה כנראה משהו שלך אין.

בשעות הצהריים הם נוסעים עם הכלים בלי הרישיון בשטח, לדעתי זה דבילי מאוד אני גם אמרתי שזאת דעתי אבל אם להם זה נראה לגיטימי אני לא אבא שלהם שימנע מהם

כל עוד הם לא מסכנים אותי לא דוחף את האף שלי

אני לא מבין את האנטי של כל האנשים פה

למרות שהאמא התנהגה כמו בהמה אני מבי אותה ( במידה והם אכן מצלמים סרט לבר מצווה), לדעתי זאת התנהגות מגעילה ברמות מה שהלך שם

אבל רבאק הבן מצטלם שתי מטר נוסע על טרקטורון מה קרה?, גם אותי צילמו ככה בבר מצווה זה הפך אותי לעבריין תנועה? לא, הוא לא נסע על הכביש הוא נסע בשטח, סתם השוטרים מחפשים את המקומות הקטנים בשביל לצאת "מגייבר"

אני אישית מאוכזב מהמשטרה בארצינו, וגם מכמה אנשי פורום פה שלדעתי " צהובים" מדיי!

כשאתה אומר "צהובים" אתה מתכוון לאנשים עם רף סבלנות נמוך לסוציומאטיות ועם נטייה לחיות לפי "חיה ותן לחיות". כשאני נוהג אני משתדל לא להפריע לאחרים. כשאני הולך לקניות בסופר אני משתדל שלא ישימו לב אלי. כשאני עומד בתור בבנק אני מתעסק בדברים שלי ולא רוצה שיעשו רעש.

זו צורת חשיבה חברתית ולא בהמתית כמו של האנשים האלו, וסביר להניח שגם שלך.

לצעוק ברחוב זה חוסר נימוס. לנסוע עם רכב עם אגזוז לחץ בלילה במקום שבו אנשים ישנים זה יותר גרוע.

בסה"כ בני אדם קונים את הכלי האלה כדי לעשות חיים, הם יודעים מה הסכנות התלווים בכך, אז נכון יש אנשים שאוהבים את עצמם יותר ואת החיים שלהם פחות ובגלל זה הם מסתכנים, קבלו את זה זכותם!

להרבה מכאן הדעה הזאת תראה טיפשית, דעה של ילד בן 18, אבל אני יכול ייתן לכם דוגמא אתמול היתה לי בגרות ב 8 בבוקר שקבעה לי חלק נכבד בתעודת הבגרות ב 3 בלילה עשו לי פה רעש אימים מתחת לבית, לבגרות הגעתי חצי ישן, אבל לא התלוננתי, זה הכיף של הבני אדם למה לדחוף תאף כל אחד עושה מה שטוב לו, ירדתי למטה ביקשתי שיעברו למקום אחר ( תאמינו לי כל הערסים האלה תדברו איתם כמו בני אדם הם ילכו, הם אוהבים להתלכלך להראות גברים רק עם מי שתופס עליהם תחת)

נראה אותך גר בשכונה שקודם גרתי בה.

כל המשפחה כבר פיתחה הפרעות שינה רציניות בגלל אידיוטים בגיל ההתבגרות שעשו רעש כל לילה.

האחיינית שלי כבר פחדה לבוא לישון אצלי בגלל הרעשים האלו.

אי אפשר לחיות יותר עם אנשים שמצפצפים על אחרים כל הזמן.

זה כולל את אלו שנוסעים עם מוזיקה בפול ווליום וחלון פתוח (מה, אין לכם מזגן?) ואת כל מי שמפריע לאחרים בגלל אידיאולוגיה מוזרה שיש לו וההרגשה שהוא יכול לעשות מה שבא לו.

קצת תרבות אזרחית לא תהרוג אתכם.

קרא לי צהוב, ממש לא אכפת לי. אבל כשאני ישן, אל תעז לעשות רעש.

פורסם

אורן קימחי - אני רק יכול להגיד לך, שחכה קצת, תגדל קצת וגם אתה תהיה "צהוב".

תזכור טוב את כל מה שאמרת עכשיו, עוד כמה שנים בזמן שתהיה על הקו עם המשטרה.

פורסם
נכון שמגיע לאמא של אותו הילד להיות במעצר ונכון שהם התנהגו כמו חיות אבל אני פשוט משתגע מההבדל העצום בין רובכם לבין אנשים כמוני שעלו לארץ ולא נולדו כאן.

אני פשוט לא מכיר בן אדם אחד שעלה מרוסיה שבגיל קטן הסבא/אבא לא לימד אותו נהיגה, לא הביא לו לנהוג מדי פעם באיזה שטח נטוש וכו'. אותי סבא לימד לנהוג בגיל 6 ובגיל 12 אבא שלי היה מביא לי לנהוג בכבישים המבודדים בים (מקסים בחיפה למי שמכיר-עד שתפסה אותנו ניידת אבל שיחררו אותנו בלי כלום).

תפיסת העולם שלנו (אלה שעלו לארץ) שונה לחלוטין. רובכם רק שומעים את הגיל הזה (12,13 וכו') והמילה "נהיגה" באותו משפט וזה ישר מעלה לכם אסוציאציות של מוות/תאונה/עבריין! כשאני רואה את זה ועוד רבים אחרים אז אנחנו באמת לא מבינים מה הbig deal כאן?! אז הילד עשה סיבוב ב5 קמ"ש בשדה ו?

כניראה כשאתה חי כל החיים במקום שבו כל התחום של המוטוריקה לא מפותח עד כדי כך אתה רואה דברים בצורה שונה לחלוטין:|.

חחח כול כך נכון! אני בגיל 14 יצא לי לנהוג על ניבה באיזה שדה נטוש ועל אופנוע מינסק באותו כפר(סילו).

יש לי בעיה מאוד גדולים עם הטרקטרונים שמשתוללים בכביש אותם צריך להוריד מהכביש ולתת קנסות על זה אין וויכוח.אבל ילד שנוסע במקום סגור עם טרקטורון חוץ מעצמו לא ממש מסכן אף אחד אז מצידי שיתהפך בעיה שלו שול ההורים שלו.

דבר שמאוד מקוממם אותי זה היחס של האמא וההוא ששבר את המצלמה,אבל במיוחד האמא הפסיכית,שוטרים התנהגו מאוד מנומס ומאוד טוב כלפיהם אין יל ביקורת אך האמא שקפצה על השוטר ,ואנחנו יודעים שהיא לא היחידה.יש עוד רבים כמוה בארץ וכתוצאה מכך עולה האלימות גדלים ערסים שמצפצים על החוק.האמא הזאת היא הבעיה של המדינה שלנו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אורן קימחי - אני רק יכול להגיד לך, שחכה קצת, תגדל קצת וגם אתה תהיה "צהוב".

תזכור טוב את כל מה שאמרת עכשיו, עוד כמה שנים בזמן שתהיה על הקו עם המשטרה.

יכול להבטיח לך שאני לא אביא משטרה לכמה ילדודס שעושים קצת חיים

בכל זאת כמה שנים אחרי זה יכול מאוד להיות שגם הילד שלי יעשה ככה רעש

• תוכן חדש...