Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות בהמה עם קמצוץ של שכל :roll:

שכל, לא הייתי אומר. מצד שני היא לא משוגעת כמו שמנסים לתאר אותה בפוסט הזה. היא סה"כ אשה בהמתית שזו צורת הביטוי שלה כאשר דוחקים אותה אל הקיר - אגב יש כאלו הרבה. אני מניח שצורת ההתבטאות הזו מקובלת אצלה ושכמותה בכל מיני הזדמנויות כגון: סכסוכי שכנים, תאונת דרכים בה לדעתה הצד השני אשם, ויכוח על מקום חניה וכד'.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מקרה שגורם לי להיות גאה במשטרה!

אני בעל ראשון סה"כ קצת יותר משנה, ויצא לי כמעט לדרוס כמה נהגי טרקטורונים כאלו.

מתפרצים לכביש כשיש ל ירוק, נכנסים לצומת באמצע נסיעה, בלי או עם קסדות זה לא ממש משנה. מצפצפים על כל העולם ולא אכפת להם בכלל שהם מסכנים את עצמם ועוד כמה אנשים בדרך...

הילד בן ה-13? כל כך שמחתי שתפסו אותו. והאמא החולירע שלו שצריכה להישלך לכלא על איך שהיא מתבטאת לשוטר. הילד שלה חו"ח יגדל ויהיה כמוהה, חיית אדם.

פורסם

זה אסור?

אני לפני 6 שנים בצילומים של הבת מצווה גם נסעתי על טרקטורון בשטח, לצורך הצילומים

לא חשבתי שזה אסור כלומר הטרקטורון הושכר במיוחד והכל

למרות ההתנהגו תהדבילית של האמא זה היה מיותר

בן אדם חוגג זה הרי ברור שהוא לא אחד מאלה שהשתוללו הוא ילד בן 13 שלנהוג עוד לא יודע ( ככה הרוב) סתם השביתו שמחה

בקשר לאדם שנתפס בתחנת דלק, מסכן אבל מגיע לו בן אדם שככה משתולל)

פורסם

בקשר לאדם שנתפס בתחנת דלק, מסכן אבל מגיע לו בן אדם שככה משתולל

לא מסכן ולא נעליים. פשוט ערס שצריך להוריד מהכביש.

האמת היא שהציעו במדינה כלשהי, לא זוכר אם אוסטרליה או מקום אחר, לקחת את הרכבים המוחרמים ולהכריח את הבעלים לראות איך גורסים את הרכב ומשאירים אותו כקוביית ברזלים ופלסטיק.

תאמינו לי שזה ירתיע אנשים הרבה יותר אם הם יודעים שישנו סיכוי שאם הם נוהגים שיכורים או מסכנים אנשים אחרים, הם יכולים לאבד את האוטו לתמיד.

פורסם
לא מסכן ולא נעליים. פשוט ערס שצריך להוריד מהכביש.

האמת היא שהציעו במדינה כלשהי, לא זוכר אם אוסטרליה או מקום אחר, לקחת את הרכבים המוחרמים ולהכריח את הבעלים לראות איך גורסים את הרכב ומשאירים אותו כקוביית ברזלים ופלסטיק.

תאמינו לי שזה ירתיע אנשים הרבה יותר אם הם יודעים שישנו סיכוי שאם הם נוהגים שיכורים או מסכנים אנשים אחרים, הם יכולים לאבד את האוטו לתמיד.

שמע אם הוא ערס או לא זה לא אומר כלום

אז הוא חושב שמגיע לו הכל.. אז?

עדיין מישהו עבד קשה מאוד בשביל להשיג כסף לכלי שהוא רוכב עליו ( שלמיטב ידיעתי הלא קטן בטרקטורונים, שווה לפחות 40K)

צריך להענש אני מסכים ואפילו בחומרה

אבל לקחת דבר כזה ולמחוק אותו מהכביש, בן אדם אנשים עבדו בשביל זה, תדחפו לו שלילה של 3 שנים שיחפש תחברים שלו, את הכלי הוא כבר ימכור, ואם הוא לא ימכור שייכנס לכלא כשיתפסו אותו בשנית

פורסם
שכל, לא הייתי אומר. מצד שני היא לא משוגעת כמו שמנסים לתאר אותה בפוסט הזה. היא סה"כ אשה בהמתית שזו צורת הביטוי שלה כאשר דוחקים אותה אל הקיר - אגב יש כאלו הרבה. אני מניח שצורת ההתבטאות הזו מקובלת אצלה ושכמותה בכל מיני הזדמנויות כגון: סכסוכי שכנים, תאונת דרכים בה לדעתה הצד השני אשם, ויכוח על מקום חניה וכד'.

אתה כל כך צודק וזה כל כך עצוב. לענין הילד, דומה שכל ההתחכמויות לא יעזרו, המעשה שהוריו עשו, בר מצווה או לא הוא מעשה מיותר ומסוכן והעובדה שהמעשה תועד, צולם ופורסם הוא רק לברכה. אולי עכשיו יחשבו אנשים קצרי הראות כאלו פעם נוספת לפני שהם שולחים את הילד למין "מבחן בגרות" אוילי שכזה.

פורסם

נכון שמגיע לאמא של אותו הילד להיות במעצר ונכון שהם התנהגו כמו חיות אבל אני פשוט משתגע מההבדל העצום בין רובכם לבין אנשים כמוני שעלו לארץ ולא נולדו כאן.

אני פשוט לא מכיר בן אדם אחד שעלה מרוסיה שבגיל קטן הסבא/אבא לא לימד אותו נהיגה, לא הביא לו לנהוג מדי פעם באיזה שטח נטוש וכו'. אותי סבא לימד לנהוג בגיל 6 ובגיל 12 אבא שלי היה מביא לי לנהוג בכבישים המבודדים בים (מקסים בחיפה למי שמכיר-עד שתפסה אותנו ניידת אבל שיחררו אותנו בלי כלום).

תפיסת העולם שלנו (אלה שעלו לארץ) שונה לחלוטין. רובכם רק שומעים את הגיל הזה (12,13 וכו') והמילה "נהיגה" באותו משפט וזה ישר מעלה לכם אסוציאציות של מוות/תאונה/עבריין! כשאני רואה את זה ועוד רבים אחרים אז אנחנו באמת לא מבינים מה הbig deal כאן?! אז הילד עשה סיבוב ב5 קמ"ש בשדה ו?

כניראה כשאתה חי כל החיים במקום שבו כל התחום של המוטוריקה לא מפותח עד כדי כך אתה רואה דברים בצורה שונה לחלוטין:|.

פורסם
זה אסור?

אני לפני 6 שנים בצילומים של הבת מצווה גם נסעתי על טרקטורון בשטח, לצורך הצילומים

לא חשבתי שזה אסור כלומר הטרקטורון הושכר במיוחד והכל

למרות ההתנהגו תהדבילית של האמא זה היה מיותר

בן אדם חוגג זה הרי ברור שהוא לא אחד מאלה שהשתוללו הוא ילד בן 13 שלנהוג עוד לא יודע ( ככה הרוב) סתם השביתו שמחה

בקשר לאדם שנתפס בתחנת דלק, מסכן אבל מגיע לו בן אדם שככה משתולל)

כשהיית בת 12 לא היית אמורה לחשוב על האם זה מותר או אסור ואת לא אמורה לדעת בגיל הזה אם צריך רשיון או לא.

אבל זה שאת פתורה מאחריות פלילית לא פותר את ההורים שלך,הם היו צריכים לדעת בדיוק כמו שההורים של הילד בסרטון היו צריכים לדעת.

לגבי המשפט האחרון שלך שהדגשתי,ראשית, לא נראה לך קצת סותר מה שכתבת ?

"ברור שהוא לא אחד מאלה שהשתוללו,הוא ילד בן 13 שלנהוג עוד לא יודע".

אם הוא לא יודע לנהוג אז מאיפה הוא יודע כמה גז לתת ? כמה ברקס לתת ? יש לו איזשהו רגש ? אולי הדבר הראשון שהוא יעשה זה לתת לחיצה בריאה על הגז ומשם לסיים את הסיפור ? הרי הוא לא יודע לנהוג.

ולגבי זה שהשוטרים השביתו שמחה, לכי תדעי, אולי בדיעבד הם השביתו הלוויה ? או בדיעבד הם חסכו מהילד ביקור ושיקום במחלקת הצמחים המטפסים בבית לוינשטיין ?

הרי לא את ולא אני יודעים את המשך אותה "שמחה" וצילומי בר מצווה אילולא המשטרה הגיעה.

גילוי נאות, גם אני פריק של מוטוריקה עוד כשהייתי בש"ש,גם אני עשיתי צילומים מוטוריים לבר מצווה שלי:

צילמו אותי מסיע את המכונית על שלט שלי,אמנם מכונית מקצועית שסגרה מעל 100 קמ"ש, אבל עם שלט.

גם זה מוטוריקה,ואפילו במדינות מפותחות נחשב לספורט מוטורי עם ליגה רשמית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל הכבוד למשטרה!

רק למען הפרוטוקול, יש לציין שמבצעי הורדה מהכביש לטרקטורונים היו כבר בעבר, אולם למיטב ידיעתי זוהי הפעם הראשונה שגם טורחים לתעד את זה.

כמו רוי, גם לי אין כל סנטימנטים לאותם רוכבי טרקטורון שמצפצפים על כולם ועושים בכביש כבשלהם - אפילו אם הדבר הוביל למותם.

טרקטורון הוא כלי שנועד לשטח, ושם הוא צריך להישאר. אין לו מה לחפש על כביש, קל וחומר כאשר הוא נע ללא ביטוח וללא כבוד מינימלי לחוקי התנועה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דעתי על הנושא ,

קודם כל - האמא והמשפחה של הבחור מתנהגים כמו חיות. מה זאת ההתנהגות הזאת? הם הציגו את עצמם כשוטרים ולפחות אנחנו - דרך הוידיאו לא ראינו שהם עוצרים את הילד ו/או מונעים מהאמא להגיע לילד....

דבר שני, אני חושב שהשוטרים קצת הגזימו במעקבים ושטויות כאלה... מדובר סה"כ בילד שעשה צילום לבר-מצווה.

אולי זה באמת מוגזם וכל ילד שני עושה את זה כבר - אבל אני חושב שלא צריך להגזים במעקבים, מצלמות ובזבוז כוח של המשטרה על שטויות.

פורסם

אני מאמין שהשוטרים לא באמת היו מחרימים את הטרקטורון או משהו בסגנון אם האמא לא הייתה מתפרצת כמו איזה בהמה , הם ראו ילד בן 13 רוכב והם עשו את העבודה שלהם אם הדבר הזה לא היה צועק וצורח כמו איזה בעל חיים אני מאמין שהם היו נותנים להורים אזהרה..

פורסם

גם כשהמשטרה כבר עושה משהו מועיל נגד עברייני ה-ATV הללו, בא בית המשפט ומקרקס את המשטרה.

ביצה ותרנגולת. המשטרה חכמה על חלשים, בתי המשפט לא אוהבים מישהו שחכם על חלשים, הציבור רואה את זה ושם זין על המשטרה, המשטרה מתעצבנת ותופסת עוד כמה חלשים, אבל הפעם בטעות נלכד גם עבריין אמיתי, אבל בית המשפט כבר מזלזל בעבודת המשטרה, כמוהו גם הציבור, וכן הלאה... :?

פורסם

היום התקשרו אלי ממכון גיאוקרטוגרפיה.

הם רצו לדעת את דעתי על התפקוד של המוקד הטלפוני והתפקוד הכללי של המשטרה לדעתי.

נתתי להם את דעתי בנושא. הבחורה לא הייתה מופתעת אפילו.

• תוכן חדש...