Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה, אבל אני לא לגמרי מסכימה איתכם לגבי האמא.

נכון, ההתנהגות שלה ברברית ושלוחת רסן, אבל תראו לי אמא אחת שתעמוד בשקט בצד בזמן ששני בריונים (משטרה או לא) קופצים על הילד שלה ומונעים ממנה להגיע אליו.

בינתיים ה"ביריונים" היחידים שראיתי שמה זה האמא והשנייה שמרביצה לצלם.

בנוסף, אף אחד לא איים על הילד, ולא מנע מהאם הפסיכית הזאת לעבור.

וגם אבא של הילד יושב שמה לידו.

מה השוטרים עשו? לא נגעו באף אחד, לא הרימו קול, הם עושים 1001 מבצעים כאלו רק על מנת לא להשתמש בכוח. הם משקיעים כל כך הרבה מאמצים בשביל לבצע תפיסות ומעצרים סטרילים והם נהיו ללעג עקב כך.

ואני מבטיח לכם, שאם אני הייתי שמה השוטר 2 שניות אחר כך ההיא שהרימה יד על הצלם הייתה כבר אזוקה וממתינה בניידת.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, צודקים.

כשראיתי את הסרט הייתי בטוחה, בגלל הטישטוש של המסך, שהשוטר תפס לאמא את היד ומנע ממנה לגשת אל הילד.

בהסתכלות שניה, לא נראה שמישהו מונע ממנה להגיע אליו.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
בוא ננסה להוציא משהו מועיל מהכתבה - עם איזה רכבים הם מסתובבים שם באיזור בית שמש?:wink:

מישהו יודע?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לפי הסרטון מסחריות של טויוטה ומשהו שנראה כמו חלון אחורי של סיטרואן ברלינגו (די הגיוני גם,יש כאלה לבוחני תנועה) או מסחרית אחרת כלשהי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אותי פחות מעניינת העובדה שהם נתפסו בכבישים מהירים או באיזה שדה נטוש, יותר חשוב שיתפסו אותפם לפני שהם נכנסים לישובים ומרביצים שם השתולליות.

מבחינתי כל אחד מהם יכול להתהפך 500 פעם ולמות כמו הדביל מצומת פ"ת - עם קסדה בלי קסדה לא ממש משנה - העיקר שימות.

אני לא מתחסד - גם אני נוהג מהר ועושה "ספורט מוטורי" לא חוקי - אבל אף פעם לא בזלזול מוחלט כזה מהעוברים ושבים שאיכשהו נדבק לכל רוכבי הטרקטורונים שאני רואה - אולי חוץ מה-05 שבאמת משתמשים בו ככלי שטח או מתחרים באמת עם כל הציוד הנדרש-לאלה יש לי רק כבוד.

בישראל כרגיל מתפנים למה שאפשר לתפוס כשאפשר לעשות כותרת ולא לבעייה האמיתית..אין כמו כותרת: "טרקטורון התהפך בכביש מהיר ....110קמ"ש...ללא מגינים וקסדה..."

לעומת זאת את זה עוד לא שמענו: " נאסר ייבוא טרקטורונים מעל 100 ס"מק " או "רוכב טרקטורון נכנס בטרמפיאדה של ילדים שחיכו לאוטובוס ביישוב...10 הרוגים רובם מתחת לגיל 10 ועוד 20 פצועים קשה"

זה כבר ממש פיגוע-כותרת כזו תעלה ממש לכותרות החדשות וממשרד האוצר יגיבו " בעקבות האירועים האחרונים ייבוא טרקטורונים או רשיון לטרקטורון יישקל מחדש ע"י משרד התחבורה"

רק ככה אנחנו מבינים - באלימות -שדוחפים לנו לפנים דם של אנשים וגוויות מרוטשות - רק ככה אנחנו מזיזים כאן עניינים....

העם היחיד בעולם שהצליח אשכרה להזדהות עם עבריין באמפטיה כזו רק אחרי שראו את הגופה שלו מוטלת באמצע תל אביב אחרי פיצוץ.

אני בעד לשנות את הסיסמא שלנו ל: "אין אקשן אין תורה" או "אין דם אין תורה" עם סגולה עאלק...

סליחה על הבוטות אבל יש גבול לזלזול בחיי אדם והכתבה הזו פשוט הבליטה את כל מה שאני סולד ממנו במדינה הזו.

פורסם
רק בישראל יכולים לראות את זה כבעיה. הילד לא גרם/עשה שום נזק לשום דבר/אף אחד, וחוץ מזה תהיו בטוחים שאותו ילד יודע לרכב על הטרקטורון ומסתדר איתו יופי. ואני מכיר ילדים בני 10 שנוהגים על כלים יותר גדולים ומסוכנים, ועושים דברים שאנשים מבוגרים מהם בכמה שנים לא עושים.

מה לדעתך יקרה במידה והילד שאינו מובטח יפגע? על מי יפול הנטל לשלם עלויות הטיפולים, תמיכה וכיו"ב ומה יהיה הנזק למשפחה ולסובבים?

פורסם

מה יקרה אם הילד לא יפגע, יראה שיש לגיטימציה לעבור על החוק לשם השעשוע, וינהג בהתאם על כבישים ציבוריים?

(כנראה שהוא ישתלב יפה בנוף המקומי)

פורסם

אם חינוך כזה מבית לא פלא שהנוער מדרדר משנה לשנה. פשוט מגעיל, אני מאוד מקווה שיוגאיזשהו כתב אישום נגד הדודה (או מה שהיא לא תיהיה) שמעיפה את המצלמה.

פורסם

כל הכבוד למשטרה.

כמו כל מבצע מצולם, יכול להיות שמתקבלת תחושה של "ניפוח"

או יציאה מפרופורציות, אבל זה נורמלי. בסך הכול הם עשו שם

בדיוק מה שאנו כציבור מצפים מהמשטרה - ל-פ-ע-ו-ל.

ולאלה שמגנים על ההורים - הכנסתם את עצמכם בזה הרגע

לאותו סיווג של בהמות חסרות תרבות מארצות מאוד מסוימות.

"מוצא" זו מילה גזענית, לא?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ממש. יש קבוצות שבתרבות שלהן יש נטייה לקחת יותר סיכונים אישיים ולצפצף על החוק בשל חוסר תרבות פוליטית וחוסר הבנה של תפקיד המדינה.

וכן, מאחורי הבית בשטח מבודד מבחינתי זה בסדר (בוא לא נצטדק,מי מאיתנו לא נהג ברכב כבר בגיל 15 כשאבא שלו ישב לידו באיזה מגרש נטוש).

אני לא...

הפעם אני מצדיק את המשטרה, ולא בגלל הילד, אלא בגלל ההורים, רק חבל שהסתירו את התמונה שלהם.

אנשים כאלה לא צריך להעניש, צריך פשוט לגרש מהארץ.

אולי גם להגלות אותם לאי בודד באמצע האוקיינוס?

מספיק לתת להם קנס של כמה אלפי שקלים וקורס כפוי של אזרחות למבוגרים שיסביר להם מה הייתה הבעיה עם כל העניין, כי סתם קנס לא יסביר להם את זה. הם טיפשים מדי. (חבל שאין כזה קורס).

פורסם
אני לא חושב שאם הוא לא היה יודע לרכב הוא היה עולה עליו מההתחלה.

אם מחשבותייך היו נכונות אז כנראה שהמשפט "קפץ מעל לפופיק" לא היה מומצא מעולם... :roll:

לא נורא, לדארווין יש כבר פיתרון עבור כל אדם שבוחר להוציא עת עצמו ממאגר הגנים העולמי,

הבעייה היחידה של שאר העולם (ואני ביניהם) שאותם טיפשים מוציאים "על הדרך"

עוד כמה עוברי אורח תמימים איתם, ופה מתחילה הבעייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
עריכה 2: אם הייתי האבא, הייתי מבקש את הקלטת הזאת בשביל לצחוק כל פעם מחדש.

לצחוק? אולי לבכות שאשתו כזו בהמה. אבל מי יודע אולי גם הוא בהמה?

• תוכן חדש...