Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! מחר אני וחבר שלי הולכים לראות פיאסטה שנת 97.על איזה נקודות יש לשים דגש? מה לחפש? האם לרכב הנ"ל היו מחלות כול שהן?

באופן עקרוני מה ממולץ לבדוק חוץ מה הבדיקות השגרתיות? האם יש לבדוק שאכן השתמשמו במי קירור יעודיים ברדיאטור או שזה לא כול כך קריטי כמו בדגמי פיאט השונים?

יש עודמ שהוא ספיציפי שהייתם ממליצים לשים עליו דגש ברכב ספציפי הנ"ל?

מראש תודה רבה אלכס.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

רשמת בכותרת שהפיאסטה מודל 96 ובנושא עצמו רשמת 97 , למרות שזה לא משנה .

קבל אתר שיש בו מדריך מפורט לקניית רכב משומש .

וזה כן חשוב באיזה נוזל קירור הם השתמשו ומשתמשים.

CLICK HERE

בברכה

שוקי,

HONDA CIVIC LS

פורסם

בגדול זהו רכב אמין(זה היה הרכב הראשון שלי-דגם יוט 1300)יש להקפיד לעשות כיוון שסתומים כל 40K ולראות שזה התבצע.אפשר לבדוק לפי הרעש של השסתומים,אם דופקים או לא.יש לבדוק בתדירות גבוהה מהרגיל שמן, כי מנועים אלו אוהבים לאכול שמן.האלטרנטור נוטה לסיים את תפקידו גם מהר מהרגיל.ישנה שרשרת טיימינג ואפשר לשים לב אם היא תקינה אם אין רעש של שרשרת שעומדת להתפרק.מומלץ להשתמש בחלפים של MOTOCRAFT .

מבחינת ביצועים הרכב סביר כל עוד שאתה לא מטפס יותר מידי לטורים גבוהים מידי,זהו מנוע אסמטי. יחסי העברה מחפים על העניין.

בהצלחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

כל מה שאמרת לגבי רעש מהשסתומים , אכילת שמן , אלטרנטור , הכל נכון.

אני בעל פיאסטה יוט 96 , האוטו אמין מאוד , פשוט מאוד , חסכוני בצורה נפלאה ,

לא סוס מרוצים , אבל בהחלט עושה את העבודה ולוקח אותי מנקודה א' לנקודה ב' במינימום הוצאות.

220 שח בחודש ביטוחים + דלק 13 ק"מ לליטר בעיר + כל 7500 טיפול .

סע על האוטו , תבדוק שהוא לא מתחמם , שהמזגן עובד והאוטו סוחב , תראה שהוא לא מעשן וכו' וכו'.

אני רכשתי את הרכב שלי בכ4000 שח לפני כחצי שנה , גם אתה צריך לשלם סכום דומה.

פורסם

לצערי הרב,המוכר לא ענה לי בטלפון בשישי(היינו אמורים לקבוע אתמול בבוקר על פגישה).אבל נכון לעכשיו הוא רוצה עליה 9 אלף,והרכב שנת 97.

תודה רבה על העצות:)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...