Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

New Kid On The Block...

Ranster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי...ומה עם המיני :?:

בעקרון אני משתדל לעדכן את הגלרייה על כל שינוי שמתבצע, בתקופה האחרונה לא עדכנתי מ-2 סיבות - עצלות ובעיקר חוסר התקדמות השיפוץ.

מעבר לתמונות בגלריה, גורדה כל הזפת המקורית מרצפת הרכב (סיוט!!!) מה שגילה רצפה חדשה דנדשה בצבע יסוד שחור :)

"קיר האש" זכה לטיפול אינטנסיבי - גירוד, שיוף, הורדת "הבוסטיק" המקורי, החלקה, ריסוס צבע יסוד ומריחת "בוסטיק" חדש הן מהחלק הפנימי והן מהחיצוני.

יום שישי שעבר החלה העבודה על החזית.

חיבור הפאנלים, כנפיים, חזית ומכסה מנוע.

למרות שכל החלקים מקוריים מבית רובר, נדרשות התאמות רבות לצערי הרב... :(

יום שישי הקרוב ממשיכים במלאכת ההתאמות בתקווה לסיים את החזית ולעבור לחלק האחורי.

הרבה עבודה, זמן וכסף - לי אישית נמאס ואני מצפה ליום ש-"הסיוט" יגמר... :roll:

עריכה - צ"ל : בגלל שכל החלקים מקוריים מבית רובר, נדרשות התאמות רבות ... :wink:

פורסם
מה עם המיני :?:

הפוקוס היא של אבא, אחרי ששוכנע שחבל לקנות מאזדה 3 חדשה

ואחרי שהתיאשנו ממציאת גולף 2.0 ליטר שמורה, נמצאה הפוקוס - סוף טוב וכולם מ-א-ד מרוצים :D

לא מדוייק.

רן- אם נעזוב לרגע את דעותיו הליטארגיות של אחיך....

אתה חייב להודות שלאסוף בחורה עם גולף 2000 זה אחרת מלאסוף אותה עם פוקוס.

לך תסביר לה שזה מנוע 2000 ושזה לא ה1600 של הליסינג....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ואחרי שהתיאשנו ממציאת גולף 2.0 ליטר שמורה, נמצאה הפוקוס - סוף טוב וכולם מ-א-ד מרוצים :D

לא מדוייק.

מה שנכון........ נכון :hihi: משום מה הגולף משאירה יותר רושם.. אולי בגלל הגרמניות אולי בגלל הסטיגמה אבל ככה זה... עכשיו לא הבנתי למה לא מזדה 3? [לא שאני אוהד של מזדה או משהו אפילו ההפך אבל בכל זאת] וגולף שמורה יש כל כך הרבה אני באמת לא מבין איך אתה אומר את זה 90 אחוז מהגולפים זה מכוניות של אנשים רגילים שלא עשו שום תאונה ואפילו עם קילומטרז' נורמלי... ממש מוזר :roll:

למה? ככה!

פורסם

לא מדוייק.

ב-200 קמ"ש היא תבין.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

לא מדוייק.

מה שנכון........ נכון :hihi: משום מה הגולף משאירה יותר רושם.. אולי בגלל הגרמניות אולי בגלל הסטיגמה אבל ככה זה... עכשיו לא הבנתי למה לא מזדה 3? [לא שאני אוהד של מזדה או משהו אפילו ההפך אבל בכל זאת] וגולף שמורה יש כל כך הרבה אני באמת לא מבין איך אתה אומר את זה 90 אחוז מהגולפים זה מכוניות של אנשים רגילים שלא עשו שום תאונה ואפילו עם קילומטרז' נורמלי... ממש מוזר :roll:

אתה חייב להבין משהו...

ה"שמורה" שלך ושלי, זה לא ה"שמורה" של דויד ורן 8)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה מוזר ? ניסית למצוא גולף מודל 2000 מנוע 2.0 ליטר ?

אפילו רמת הגימור לא הייתה חשובה לנו, האקזמפלרים שמצאנו היו עם נסועה גבוהה ורובן לא היו שמורות. יתכן והסטנדרטים שלנו למכונית שמורה שונים משלך.

אלו שהיו עם נסועה נמוכה ושמורות התבקשנו לשלם מעל המחירון, ה-ר-ב-ה מעל המחירון.

כנראה שקשה לבעלי גולף להשלים עם העובדה שהרכב שקנו לפני 4 שנים ב-130K ~ שווה היום כ-80K ~

בכל מקרה כמו שאמרתי זה יצא רק לטובה, הפוקוס לטעמי מכונית טובה יותר, רק בעיצוב הפנים היא נחותה מהגולף ואין לאבא שלי בעיה עם זה - בכל שאר הפרמטרים היא פשוט הרבה יותר טובה.

הפוקוס ממודל 2002 בת שנה וחודשיים בלבד , במצב של רכב חדש מהסוכנות וכל זה במחיר 93K , תבדוק כמה עולה גולף 2.0 ליטר ממודל כזה :idea:

וכסוכריה המחירון שלה עלה ב-2K כמה ימים לאחר הרכישה :D

פורסם

לי היתה בבית גולף 1.8 125HP שהוחלפה בפוקוס. חוץ מהפנים העדיף של הגולף, הפוקוס עדיפה בהכל, ובהפרש גדול. בגרסת ה2.0 של הפוקוס גם הפנים נראה טוב יותר מאשר ב1.6. (גרסה ג'יה).

תתחדשו! קניה מעולה.

גיא.

פורסם

כנראה שקשה לבעלי גולף להשלים עם העובדה שהרכב שקנו לפני 4 שנים ב-130K ~ שווה היום כ-80K ~

דויד, גם לי נשמע מוזר שאנשים דורשים מעל המחירון על גולף, כנראה רכב נדיר, כזה שלא רואים כל יום :twisted:

אגב לפני ארבע שנים גולף GTI וגולף V5 נמכרו בסביבות ה,130K ה2.0 ליטר נמכרה במחיר זול בהרבה.

ולגבי הפוקוס, החלטה מעולה, תתחדשו

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

דויד, גם לי נשמע מוזר שאנשים דורשים מעל המחירון על גולף, כנראה רכב נדיר, כזה שלא רואים כל יום :twisted:

אגב לפני ארבע שנים גולף GTI וגולף V5 נמכרו בסביבות ה,130K ה2.0 ליטר נמכרה במחיר זול בהרבה.

ולגבי הפוקוס, החלטה מעולה, תתחדשו

תודה :D

שי, גולף ג'נריישן כולל צבע מטאלי על הכביש לא עלתה הרבה פחות מהמחיר שציינתי

גולף 1.6 קומפורט ליין על הכביש עלתה 117K מודל 2000 - יש לי את החשבונית מולי

מוזר ? קבל מקרה פרטי:

גולף 2.0 ליטר קומפורטליין

יד I

30K ק"מ

צבע בדיוק כמו שלך אגב

מחירון 78K

המוכר דרש מחירון משוקלל - 86K ולא היה מוכן להתגמש בשקל !

היה עוד מקרה של רכב עם 50K כנ"ל - הרבה מעל המחירון

אקזמפלרים אחרים שראינו (2.0 ליטר בלבד) לא היו שמורים או לא מיד ראשונה - אני מדבר על שנתון 2000.

בדיעבד מכרנו את הגולף שהייתה לנו במחיר מציאה :roll:

יד ראשונה 1.6 קומפורטליין מודל 2000 - 30K ק"מ במחיר מחירון אין פלא שהמכירה הייתה זריזה מאד.

אקזמפלרים כאלו מסתבר שנמכרים מעל המחירון בלי שום בעיה.

פורסם

באמת מוזר :shock: ...

אגב את הגולף 1.6 שלי מכרתי מתחת למחירון, אבל לא הייתי מחשיב אותה כאקזמפלר טוב, ק"מ גבוהה ויד שניה בפחות משלוש שנים על הכביש.

הכל לטובה בסופו של דבר, בסך הכל הפוקוס עדיפה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לא מדוייק.

אני זה שדחפתי לקניית הפוקוס, אבל אני חייב להסכים איתך, יש משהו "מרטיב" בגולף... :wink:

שטויות, מגיעים ברוורס - גם מחוסרת תחת וגם יש סיכוי שהיא תקלוט "2.0"

בכל מקרה, לא זה ולא זה...להזכיר לך במה אני נוהג ביומיום? :(

ו...כן שמר...כוס א** הבריטים האלה! :mad:

motorica.net

• תוכן חדש...