Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה אני לא מבין בשביל מה צריך לעשות דאוינים, עם האוטו פשוט תבוא עם אוטו ששווה הרבה, נוצץ ושים מוזיקה שאתה אוהב במקרה שלי זה מזרחית, ותיראה איך הבחורות באות ושואלות הרבה דברים.

שהבחורה תעלה על האוטו כבר תראה לה מה אתה מסוגל לעשות, עם האוטו ומה האוטו מסוגל לעשות עוד יותר.

פשוט רק טמבל מסוגל להיכנס לקיר שהוא מרים אמברקס וחושב שהוא פעלולן רכב יש לומר לך דבר אחד תהיה בריא.

יניב

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הסיפור הזה נשמע כמו סצינה מסרט פארודיה אמריקאי.

תגיד, אחרי שהחנת, צעקת: Like a glove...? :wink:

אני לא אכתוב "מקווה שלמדת את הלקח" כי זה ברור לי שלא.

אני די בטוח שפעם הבאה שתהיה ב-GTI החדשה והנוצצת שלך ותיתקל בעלמת חן יפהפיה שוב יעלו המחשבות

על גודלו של החבריקו שלך ומיד תצטרך לחשוב על דרכים אחרות להרשים אותה שיכללו משחקי גז וקלאץ'...

מקווה שבמקרה הגרוע הבא זה יעלה רק בכסף ולא בחיים שלך או של אחרים.

פורסם
וואלה אני לא מבין בשביל מה צריך לעשות דאוינים

שהבחורה תעלה על האוטו כבר תראה לה מה אתה מסוגל לעשות, עם האוטו ומה האוטו מסוגל לעשות עוד יותר.

אתה לא קצת סותר את עצמך ?

וואלה לא יודע מה נסגר עם אנשים...

פורסם

חברה, תרגעו, הרגתם אותו.

אני כלל לא מסכים עם מעשיו ודרך חשיבתו, או אי חשיבתו, אבל לא נראה לי שזו דרך לחנך אותו. לא נראה לי שיש בכלל דרך לעשות זאת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כולם עשו שטויות ולרוב זה היה בתחילת דרכינו. כך שסיפור עצמו הוא די שגרתי. לא חוכמה להיות בן 40 ולהבין שאלה שטויות.

גם לי קרה משהוא דומה. אפילו לא ניסיתי להרשים. סתם ראיתי כוסית ולא שמתי לב שמערבל בטון לפניי עצר. האוטו היה פחות מ24 שעות על הכביש.

אני מחכה לראות את התמונות. יש לי הרגשה שמדובר בקורולה 93 של אבא ולא בGTI דור 5, לפי ממצאים עד כה.

פורסם
:lol:

(מצטערת לא יכלתי להתאפק).

אתה באמת חושב שמה שירשים בחורה זה רעש הצמיגים שאתה עושה מולה ברכב?

ל'

מזל שיש פה בחורה אולי ככה הוא יבין כמה שהוא טמבל.

ד"א האדם הזה מצחיק אבל לא יותר מחברינו Pyroteck שהוזכר כאן.

הוא ממש גדול! הוא מאלו שנכנסים באין כניסה ברחוב דק! והחניה קטנה עליו!!!

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

אתה מהווה עוד דוגמא לחוסר הבנה...

נשים לא ממש מתלהבות מזה, מה שבטוח שהחברים שלך כן, והם לצערך (או שלא?) גברים...

פורסם

וואו... ממש העלתם אותו על המוקד....

נכון, אין ספק שהוא טיפש, אפילו יותר מהממוצע, אבל בחייכם, כולם היו פעם ילדים, חלקנו עדיין (אני למשל) ואני בטוח שאיפשהו כל אחד עשה פעם שטות עם האוטו של ההורים, בין אם זה חבר של רוני לפני עשר שנים, או אני שנכנסתי בחנייה ברוורס באוטו של מישהו שעבד איתי לפני משהו כמו 5 שנים כשרק עליתי על ההגה. הקטע הוא ללמוד ולהפיק מסקנות.

לדעתי אותו בחור, אותו ילד טיפש, צריך לשבת ולחשוב על מה שקרה ולהגיד תודה שנשבר רק הפגוש וייעלה רק אלפתלים שקל לתקן אותו ושבאמת לא היה שם איזה ילד קטן, ופעם הבאה שאתה רואה כוסית, תזכר במה שקרה לך ופשוט תצפור, תשרוק, תצער משהו במבטא מזרחי עמוק וכבד, זה גם יסב לך את תשומת ליבה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לפחות במקרה של הבחורה, האבטיח באמת יכול להיות שימושי... :-P

האמת שדבר בדיוק כזה קרה לחבר שלי לפני כמעט עשור. עוד כשהיינו צעירים וטיפשים (היום אנחנו סתם טיפשים) - הוא הגיע לאיזה משחק כדורסל עם כל החבר'ה, ובגלל שהוא איחר במעט כולם כבר היו שם. הוא נכנס לחנייה ודפק יופי של החלקת בלם-יד בין המכונית בשביל לחנות במקביל - רק שהוא לחץ על הגז ונתקע בעמוד ש"חנה" מולו. הנזק לרכב היה מינורי יחסית, אבל האגו שלו נפגע באופן רציני...

מוסר ההשכל? שטויות כאלו לא שוות את כאב הלב שמגיע אחריהן. מי שידע להשכיל ולהבין זאת עוד לפני שהוא עושה את השטות - לא יצטרך לבוא לפורום ולבכות על זה לנו אחרי זה...

רוני

כן כן רוני, אנחנו יודעים מה עומד מאחורי כל כל הסיפורים שמתחילים ב- "יש לי חבר, שכן, מישהו שאני מכיר" וכו'... בדרך כלל אחרי זה מגיע ה"יש לו בעיה, קרה לו משהו, הוא רוצה לדעת"...

:biglaugh:

דני G.

פורסם
וואו... ממש העלתם אותו על המוקד....

נכון, אין ספק שהוא טיפש, אפילו יותר מהממוצע, אבל בחייכם, כולם היו פעם ילדים, חלקנו עדיין (אני למשל) ואני בטוח שאיפשהו כל אחד עשה פעם שטות עם האוטו של ההורים, בין אם זה חבר של רוני לפני עשר שנים, או אני שנכנסתי בחנייה ברוורס באוטו של מישהו שעבד איתי לפני משהו כמו 5 שנים כשרק עליתי על ההגה. הקטע הוא ללמוד ולהפיק מסקנות.

לדעתי אותו בחור, אותו ילד טיפש, צריך לשבת ולחשוב על מה שקרה ולהגיד תודה שנשבר רק הפגוש וייעלה רק אלפתלים שקל לתקן אותו ושבאמת לא היה שם איזה ילד קטן, ופעם הבאה שאתה רואה כוסית, תזכר במה שקרה לך ופשוט תצפור, תשרוק, תצער משהו במבטא מזרחי עמוק וכבד, זה גם יסב לך את תשומת ליבה

ברור, כולנו היינו ועדיין טיפשים, אבל אף פעם לא עלה במוחי לעשות דבר עד כדי כך מטומטמם! ..בטח לא כשהרגע סיימתי מלווה :| :| :|

..איזה שרשור הזוי, אני שעה לא מפסיק לצחוק..

פותח השרשור - שירבו כמוך, רק לא בכביש!

פורסם

ממש, אבל ממש לא לעניין מה שעשיתם פה.

הבחור עשה טעות, הוא מודה בה ומבקש עזרה, ואתם? במקום לעזור אתם יורדים עליו, משפילים אותו ונהנים מכל רגע. כי פשוט אתם אנשים מושלמים, שבחיים לא טעיתם בגלל החלטה חפוזה של רגע. ההבדל היחיד ביניכם אליו זה שלו יש את האומץ להודות. קל ליהיות קבוצה שנטפלת לילד חסר נסיון ולהוריד לו בכוונה את הביטחון העצמי... כאילו שחסר לו צרות עכשיו.

זאת בהחלט התנהגות בוגרת וראוייה לפורום שכזה.

פורסם

העזרה שהא ביקש היא כמו שצוטטתי בהתחלת השירשור

הוא רוצה לדעת איך הוא יוכל לסלוח לעצמו אז החברה פה עוזרים לו

הם מטיפים בו מוסר והאשמות ככה שהוא בסוך יסלח לעצמו

זה הפוך על הפוך, עובד, בדוק !!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

על מה אתה מדבר? עזרה? השפלה?

כן, אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה אם ילד היה עומד שם במקרה, כנראה שהייתי מסיים את הקרירה שלי בנהיגה לשנים הקרובות.

כשאני קורא משפט כזה, אז כן - להוריד לבחור פה את הבטחון בכביש זהו דבר לגיטימי ורצוי לעשות.

אף אחד לא משפיל אותו, מנסים להכניס אותו לפרופורציות.

פורסם

הוא היה מספיק אידיוט כדי לעשות כזה מעשה מטופש מגיע לו שירדו עליו.

שוב נחזור לקטע של "אם היה שם אדם כלשהו" או אפילו "אם היה שם את הכלב של השכן" או "הוא רצה להרשים תחברה שלו אז הוא שתה ועישן סמים כי זה קול ואז נכנס לצומת ב170 קמ"ש ולקח איתו 6 אנשים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...