Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר שלישי, אני מבין כל מה שאתם אומרים, שאני מפגר ומטומטם ואתם צודקים, אבל אף אחד לא מושלם, וכולכם הייתם ילדים פעם ואני בטוח שעשיתם שטויות ומטעויות לומדים, זו דרכו של עולם.

לא, לא, לא, כולם פה הינם מאוד שקולים ואין כאן אחד שדפק את הרכב כי האיבר שלו שאב לו את הדם מהמוח או האדרנלין דילל לו את כושר השיפוט באופן זמני.

אני אומר, מודה ועוזב ירוחם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא, לא, לא, כולם פה הינם מאוד שקולים ואין כאן אחד שדפק את הרכב כי האיבר שלו שאב לו את הדם מהמוח או האדרנלין דילל לו את כושר השיפוט באופן זמני.

אני אומר, מודה ועוזב ירוחם.

+ 1,000,000

פורסם
אני לא מבין איך אנשים בפורום הזה מגיעים למסקנות כל כך מהר ובלי שום ביסוס.

דבר ראשון, אם זה היה אוטו ש"אבא קנה לי", אז לא היה אכפת לי לרסק אותו, אבל זה אוטו שאני שילמתי עליו ממיטב כספי ועד עכשיו הושקעו בסך הכל כ-60,000 שקלים עליו, אז זה עוד יותר כואב בלב כל מכה וכל שריטה וכל דבר קטן שקורה לו (כל זה לא כולל המחיר של הביטוח).

דבר שני, יכול להיות שהמשפט הזה נכון - צרת רבים חצי נחמה - התקשרתי לחבר טוב לספר לו על מה שקרה ואז הוא אמר לי "אם אתה מדבר אמת אז זה באמת יום נאחס כי גם אני וגם ליאור עשינו תאונה היום", הוא ועוד חבר טוב גם עשו תאונה עם עוד 2 מכוניות. האחד קנה אוטו חדש והתלהב מזה שההגה ישר ולא נוטה לצד אז הוא נסע ל10 שניות בלי ידיים והפיל מראה של מישהו וגם את המראה שלו, והשני יש לו אוטו כבר הרבה זמן אבל הוא לא שם לב ושרט איזה ג'יפ.

אחרי ששמעתי את הסיפורים שלהם אמרתי לעצמי שזה באמת היה יום נאחס קצת.

דבר שלישי, אני מבין כל מה שאתם אומרים, שאני מפגר ומטומטם ואתם צודקים, אבל אף אחד לא מושלם, וכולכם הייתם ילדים פעם ואני בטוח שעשיתם שטויות ומטעויות לומדים, זו דרכו של עולם.

דבר רביעי, תקראו לי מניאק, זבל, וכו', אבל בדבר אחד אני יכול להתנחם וזה העלה לי קצת חיוך על הפנים:

אני חוזר אתמול ב1 בלילה כולי מבואס מהיום הזה ואני רואה אותה יושבת במדרגות ליד הבית שלי עם 2 חברות שלה חח רק מהבושה כבר הורדתי את הראש הלכתי לבית ופתאום אני רואה שהיא באה אחריי שאלה אם אני בסדר ומה קרה לאוטו ודאגה לראות אם קרה לי משהו, היא אמרה שאהבה את האוטו ואפילו היא אמרה לי לשמור עליו חח.

בקיצור מפה לשם קבעתי איתה להיום בערב. :)

כנראה שהכל מתאזן בחיים בסופו של דבר. (שלא תבינו מהפסקה האחרונה שאני מצדיק את מה שעשיתי, כי אם הייתי מצדיק את מה שעשיתי לא הייתי רושם את כל זה וגם כדי להרשים בחורה הייתי מתחיל להתנגש בקיר כל פעם).

כמו בסרט הא....בהצלחה היום:mm_yeah:

פורסם

איזה סרט איזה?

אני בסרט עכשיו כמה אני צריך לשלם כדי לסדר את האוטו.

בערב אעלה תמונה של האוטו, וגם של הבחורה.

פורסם
אני ממש לא מסכים אתך. לא כל הנהגים החדשים ככה ומה שאתה עושה זו הכללה שמראה עד כמה דעתך צרה בנושא. זה כמו שאני אגיד שכל מי שנוהג בהונדה הוא ערס.

כמו שיש את המקרה הזה אני יכול לתת לך את המקרה של אחי שהרכב הראשון שנהג עליו היה קליאו ספורט והוא עדיין חי בשביל לספר על זה. נהג כמו פותח השרשור יעשה שטויות עם גולף GTI או עם מאזדה 3. נכון שעם הגולף הסכנה גדולה יותר אבל בשני המקרים הוא יכול לגרום בדיוק אותו נזק לעצמו ולסביבה.

במקום לתקוף את סוג הרכב תתקוף את המחנכים שלו שלא דאגו להסביר לו את התוצאות של המעשים שלו.

דעתי לא צרה בנושא. בחורצ'יק שרק הוציא רשיון לא אמור לעלות על גולף GTI. זה רכב מסוכן שנדרשת רמת מיומנות קצת יותר ממינימלית כדי לנהוג בו כמו שצריך. ברור שעדיף לו להיות ברכב כזה מאשר בסובארו DL, אבל עם הרכב בא התיאבון והנה התוצאה במקרה הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחורות יתלהבו הרבה יותר מבחור שהוא רציני ואינטליגנט מאשר ערס שעושה שטות. לתת קצת גז, לזנק מהמקום(במקרה ואפשרי) עוד מילא, אבל להרים בלם יד בחנייה? אתה רציני?

אתה בעצמך אמרת שאתה קנית את האוטו ואכפת לך מכל שריטה. ככה פעלת אם כל כך אכפת לך מהאוטו? כניראה שלא כל כך אכפת לך מהאוטו פשוט באסה שדפקת אותו.

בקשר לבחורה - תאמין לי שאם היית רציני בלי פוזות מתעסק בעניינים שלך אז היא היה לך הרבה יותר סיכוי איתה. כמו שכבר כתבו פה, גם אם זה היה מצליח מה כבר היה קורה? אתה חושב שהיא הייתה באה בריצה ונמרחת עלייך?

תקווה שלמדת את הלקח ואם באמת אכפת לך מהאוטו(ומהבאים אחריו) אתה תשמור עליו ולא תעשה שטויות.

אם בא לך להתפרע לך לקורס נהיגה מתקדמת, או למקום גדול ללא אנשים ותעשה שם ת'חרקות שלך.

פורסם

סוף-טוב-הכול-טוב?

ממש סיפור לחג (חג המולד?)

לפותח השרשור: תהיה בריא, בהצלחה בחיים וכו'.

כולם עשו שטויות, העיקר זה לא לחזור עליהן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פשוט עצוב , אבל יש לך מזל גדול מאוד , שאכן זה קרה בחניה ועל מהירות נמוכה יחסית

פשוט אל תעשה את השטויות האלו שוב

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
לא, לא, לא, כולם פה הינם מאוד שקולים ואין כאן אחד שדפק את הרכב כי האיבר שלו שאב לו את הדם מהמוח

אני מבולבל.

• בפורום נכתב לא פעם שנהגים עם איבר קטן מפצים באמצעות נהיגה פרועה ומסוכנת.
  • עכשיו אני למד שגם זיקפה מסוכנת, שכן הדם "נשאב" מהמוח לאיבר.
  • אם לנהג ה"זקוף" יש איבר גדול, הרי שהוא ישאב יותר דם מהמוח יחסית לנהג "זקוף" עם איבר קטנטן.
  • אז אולי בעצם נהג עם איבר גדול מהווה סכנה פוטנציאלית גדולה יותר ביחס לנהג עם איבר קטנטן?

מי יכול לעזור?

(תגובה הזוייה לשירשור הזוי, אגב - אחלה כותרת!)

106GTI - Deus ex machina

פורסם
אני מבולבל.

• בפורום נכתב לא פעם שנהגים עם איבר קטן מפצים באמצעות נהיגה פרועה ומסוכנת.
  • עכשיו אני למד שגם זיקפה מסוכנת, שכן הדם "נשאב" מהמוח לאיבר.
  • אם לנהג ה"זקוף" יש איבר גדול, הרי שהוא ישאב יותר דם מהמוח יחסית לנהג "זקוף" עם איבר קטנטן.
  • אז אולי בעצם נהג עם איבר גדול מהווה סכנה פוטנציאלית גדולה יותר ביחס לנהג עם איבר קטנטן?

מי יכול לעזור?

(תגובה הזוייה לשירשור הזוי, אגב - אחלה כותרת!)

עשית לי את היום !

פותח הפוסט , רק דבר אחד יש לי להגיד לך ,

מטעויות לומדים , תהנה עם GTI בחורצ"יק .

פורסם
ורק אותי מעניין איך אדם בגיל 18-19(?) משיג כסף לGTI (חדשה?) ?:?

כנראה שרק אותך- אם לאבא יש כסף הגיל לא משנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבל התיאוריה שלך מתנגשת עם השורה הזו:

דבר ראשון, אם זה היה אוטו ש"אבא קנה לי", אז לא היה אכפת לי לרסק אותו, אבל זה אוטו שאני שילמתי עליו ממיטב כספי ועד עכשיו הושקעו בסך הכל כ-60,000 שקלים עליו, אז זה עוד יותר כואב בלב כל מכה וכל שריטה וכל דבר קטן שקורה לו (כל זה לא כולל המחיר של הביטוח).
:-o
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...