Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלח לי על הבוטות אבל:

חוץ מזה שאתה טיפש מוחלט, ההורים שלך אפילו יותר טיפשים. לתת לילד שרק הוציא רשיון גולף GTI זה פשוט טמטום לא מהעולם הזה, שווה ערך לאותם הורים שנותנים לילד בן ה 10 שלהם (במקרה הטוב) קורקינט ממונע שנוסעים איתו כמו מטורפים על הכבישים, מסכנים את עצמם ואת כולם.

תרגיע את סגנון הנהיגה שלך וכנס לפרופורציות. לדעתי לך מה לתבוע את הביטוח כי הפרמייה תזנק לשמיים ונשמע שהנזק לא רציני. קבל הצעת מחיר מפחח ותחשוב מה לעשות.

איתמר.

נ.ב - את ההמלצות שלך לשלוח אנשים לחברון כדי לקנות משם חלקים גנובים - תשמור לעצמך או לפורום אחר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מחייב, אבל עוד פעם אני לא שמאי ואני לא ראיתי את מצב הטמבון.

אני יודע שגם אם הטמבון שבור, יש אפשרות לתקן אותו. (עשו לי את זה ב106XSI).

אתה יכול לנסות בפירוקיות רכב, אולי יש אחד שמתאים.

איזה שנה הרכב?

אם אני לא טועה ברכבים עד גיל שנתיים או שלוש מחליפים למקורי חדש. (במקרה שמערבים ביטוח).

ואז העלות גבוהה יותר וביחס לזה גם הפרמיה.

אני חוזר, מה שאני אומר הוא בגדר המלצה. אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתחום הפחחות או בביטוחים. אני מדבר מנסיון אישי ושל חברים..

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

תעלה תמונות שיהיה קל יותר להבין על מה מדובר ולקבל קצת פרופורציות האם תצטרך להחליף או רק תיקון פחחות קל

וחבל שעשית שטות כזו.. גולף GTI.. כמה חבל. מקבל כזה אוטו שרק הוצאת רישיון וככה אתה מעריך.

מקווה שתלמד מהטעות ולא תעשה את זה יותר - אין בזה שום דבר טוב. פוזות מיותרות רק יזיקו לך.

פורסם

וואו,ואני ברוב תומי האמנתי שהוא בן 29 ע"פ הפרופיל,עד שראיתי את זה :roll:

סחטיין,חודשיים אחרי המלווה וכבר מרים בלם יד בשביל "להכנס לחניה בין 2 מכוניות",ועוד עם מכונית חדשה,אני מת לדעת מה לעזאזל חשבת,אולי עוד שבוע תנסה לשחזר סצינות ממהיר ועצבני? :roll:

סלח לי,אבל אתה פשוט אידיוט,ועוד כמה תיאורים שעדיף שיישארו מחוץ לפורום. :roll:

עריכה:

ח"ח על הכותרת :roflmao:

פורסם
רק מזל חרא יש לי בחיים תאמינו לי :cry:

סלח לי, אבל במקרה שלך זה לא מזל, זה שכל.

וראיתי איזה כוסית שאני מכיר

א. מה שבחורות עושות לאנשים בגיל שלך...

ב. היא תאהב אותך יותר אם תנהג באופן רגוע ובטוח.

ג. ניסית להשיג משהו מזה, אבל השגת רק את ההיפך.

איך אני אוכל לסלוח לעצמי? זה האוטו שאני הכי אוהב, זה הצד השני שלי :(

התיקון זה דבר שולי. סתם חתיכת פח שאפשר לתקן. נסה לחשוב איך אתה מתקן את צורת החשיבה שלך ולא מנסה לעשות פוזות על הכביש (גם אם זה רחוב הולנדי בכניסה לחנייה - ד"א, בשונה ממה שמקובל לחשוב, שם ישנה סבירות מאוד גדולה לעשות תאונה קלה, אבל תאונה).

Xbox12341

פורסם
עריכה:

:lol:

(מצטערת לא יכלתי להתאפק).

אתה באמת חושב שמה שירשים בחורה זה רעש הצמיגים שאתה עושה מולה ברכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הסיפור הזה מזכיר לי סיפור ששמעתי פעם:

שפן קטן קם יום אחד בבוקר וגילה לתהדמתו משולש שחור קטן באמצע המצח שלו. מבולבל מהממצא המרעיש, הוא החל לחשוב על דרכים להיפטר מהמשולש השחור שצץ לו לפתע.

רץ השפן אל הנהר, הכניס את ראשו למים ושפשף את המצח עם כפות ידיו. אפס - המשולש עדיין נותר במקומו.

חזר השפן ליער, מצא גזע של עץ והחל לגרד עליו את מצחו, אולם הכתם השחור ממש לא עשה רושם שזה מזיז לו.

בצר לו, פנה השפן אל מסילת הברזל הקרובה והניח את ראשו על הפסים.

"אם המים והגזע לא עזרו, בוודאי המכה שהרכבת תתן לכתם השחור תעיף אותו לכל הרוחות".

ואכן, כעבור כמה דקות הרכבת הגיעה, פגעה בראשו של השפן והעיפה אותו הרחק הרחק מגופו. כשמצאו אותו, הוא היה ללא רוח חיים, אולם הכתם עדיין היה במרכז המצח.

ומה מוסר ההשכל שלנו מהסיפור, ילדים?

לא כדאי לאבד את הראש בשביל משולש שחור!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
וואו,ואני ברוב תומי האמנתי שהוא בן 29 ע"פ הפרופיל,עד שראיתי את זה :roll:

עריכה:

אתה לא היחיד שהאמין לזה:|

אומרים שהגבול בין אומץ לטמטום הוא מאוד דק...

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

ילדים ילדים אף פעם לא לומדים לקח.

מקווה שהפעם למדת לקח גדול מאוד ותפסיק כבר לעשות שטויות,מניסיון זה לא מרשים אף אחת תאמין לי עשיתי הרבה כאלה

בגילך(למזלי לא עשיתי שום תאונה) אבל גולף gti בגילך תאמין לי שלא היה לי.

נ.ב:הכותרת פשוט גדולה!!:lol::lol:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
:lol:

(מצטערת לא יכלתי להתאפק).

אתה באמת חושב שמה שירשים בחורה זה רעש הצמיגים שאתה עושה מולה ברכב?

ל'

כבן המין הגברי, אני אישית חושב שזה רק משגע את השכל של בחורות, יהודיות בפרט שמישהו מנסה לעשות עליהן פוזות עם רעש מחריש אוזניים של צמיגים.

פותח האשכול - בדבר אחד הצלחת, בטוח גרמת לבחורה לצחוק, ניסית להרשים אותה ובסופו של דבר אישפזת את הרכב בקיר אל מול עיניה, אני בטוח שהיא כרגע על הרצפה ומחכה רק לראות אותך שוב, אולי תצליח בכלל להכנס מתחת לסמי טריילר כי רצית לעשות דריפט לשם הרושם ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני כבר רואה את הבחורה כותבת בבלוג שלה את שהתרחש היום:

"היום ילד מתבגר קטן ומטומטם נסע בחנייה ליד הבית שלי וכנראה שהבחין איזה כוסית אני, אז נתן בגז בחנייה והרים אמברקס כדי להיכנס יפה בין 2 מכוניות שחנו כדי שאני אתלהב.

הוא הצליח להכנס יפה בין 2 המכוניות, אבל הוריד כנראה מוקדם מדי את האמברקס ואז עדיין הייתה תאוצה באוטו וקיר היה מולו, ובלם הרגל לא עזר הכי הרבה, והוא נכנס בקיר.

כל הקדימה של האוטו נשרט לו וחלק נפל.

איך אני אוכל לסלוח לעצמי?

היופי שלי פשוט מסנוור אנשים וגורם להם לעשות שטויות ולהכנס בקיר".

:roflmao:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

:lol::lol::lol::lol: אין לי מילים.

תבין ילד עשית טעות תלמד לקח ותפנים אותו,לגבי התיקון של הפגוש תעלה תמונות ניראה אם כדאי לערב את הביטוח.

נ.ב:מה אתם רוצים ממנו הוא חיפש כלה משעמם לו.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לפחות במקרה של הבחורה, האבטיח באמת יכול להיות שימושי... :-P

האמת שדבר בדיוק כזה קרה לחבר שלי לפני כמעט עשור. עוד כשהיינו צעירים וטיפשים (היום אנחנו סתם טיפשים) - הוא הגיע לאיזה משחק כדורסל עם כל החבר'ה, ובגלל שהוא איחר במעט כולם כבר היו שם. הוא נכנס לחנייה ודפק יופי של החלקת בלם-יד בין המכונית בשביל לחנות במקביל - רק שהוא לחץ על הגז ונתקע בעמוד ש"חנה" מולו. הנזק לרכב היה מינורי יחסית, אבל האגו שלו נפגע באופן רציני...

מוסר ההשכל? שטויות כאלו לא שוות את כאב הלב שמגיע אחריהן. מי שידע להשכיל ולהבין זאת עוד לפני שהוא עושה את השטות - לא יצטרך לבוא לפורום ולבכות על זה לנו אחרי זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוכחת שאין לך שיקול דעת שנדרש ממי שנוהג בכלי רכב.

רק תספר איפה אתה מסתובב, שנדע להתרחק ממך.

אנשים כמוך צריכים לנסוע באוטובוס, ומקסימום במושב האחורי של מונית, בוודאי לא על ההגה.

אני מצנזר את הדברים האמיתיים שאני חושב עליך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כמו ילד קטן ומטומטם נסעתי בחנייה ליד הבית שלי וראיתי איזה כוסית שאני מכיר, אז נתתי גז בחנייה והרמתי אמברקס כדי להיכנס יפה בין 2 מכוניות שחנו כדי שהיא תתלהב...

אם אתה באמת רוצה לדעת איך להרשים כוסית אמיתית, אני מציע לך להאזין ליצירת המופת הבאה:

http://www.youtube.com/watch?v=hKYRPiQokXE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...