Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא היה מספיק אידיוט כדי לעשות כזה מעשה מטופש מגיע לו שירדו עליו.

שוב נחזור לקטע של "אם היה שם אדם כלשהו" או אפילו "אם היה שם את הכלב של השכן" או "הוא רצה להרשים תחברה שלו אז הוא שתה ועישן סמים כי זה קול ואז נכנס לצומת ב170 קמ"ש ולקח איתו 6 אנשים"

לא בן אדם ממש לא, ונכון שהוא לא הוציא את עצמו הכי חכם בקטע של השאלה הזאת, זאת עדיין לא סיבה לעשות לו את המוות. כולה הרים בלם יד, לא שתה עישן סמים ועבר רמזור אדום ב170 קמ"ש עם 6 אנשים.

ובקשר לתמונה של הבחורה, אני מסכים ב100% עם הרעיון [=

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בן 19 ומבין את הראש של פותח השרשור, אבל אני בחיים לא יעשה דבר שיסכן משהו ואפילו הכי קטן, (אפילו אם זה בלאי קטן קטן בצמיגים עקב הרמת בלם-יד) כדי להרשים בחורה. (מזל שהתבגרתי)

אני רוצה ללכת איתך למקום יותר רחוק קצת...

נגיד והיית נכנס יפה בין 2 המכוניות (כמובן שהבחורה לא הייתה מתייחסת וחושבת שאתה ילד קטן ואידיוט, אבל לא, בוא נזרום), והבחורה מסתכלת עלייך ומחייכת...

יש לנו כמה אפשרויות:

1. לחייך\ לקרוץ אלייה. (פה יצאת ילד ואני מבטיח לך מתוך הרבה נסיון, לא כזה אבל עדיין, שהיא תחשוב שאתה ילד אדיוט וקטן)

2. להגיד לה: 'ראיתתת?!?!' ואז כאילו היא תהיה בערך: :shock::brickwall:

3. לחשוב שהיא כולה רוטטת מהחנייה המופלאה שלך ולא מפסיקה לחשוב עלייה, (:?) ואז יום אחרי שתיתקל בה... ? איך הייתה החנייה? :screwy:

4. לא משנה מה, אם לא קורה לה שירן לוי והיא לא לובשת טייץ' ונעלי בית וכל מילה שנייה שלה זה כפרע ונשמה שלי, אז היא לא תסתכל עלייך, אם קוראים לה באמת שירן כמו שאמרנו, היא תסתכל, ומה שהיא תראה זה ילד קטן אידיוט שנואש לבחורה.

5. יוצא מהרכב בפוזה, מפעיל את האזעקה ואז... 'מה קורהה כפרה?' בעע, לא הולך, בכלל לא הולך...

מגיע לך, הלוואי ותלמד את הלקח שלך, כל פליצה היה מת לרכב כמו שלך ותראה מה אתה עושה איתו, מנסה להרשים איזה כוסית מהשכונה שלך...

זה לא מה שיעזור לך לז***, אתה יודע, יש פה, והוא יכול להרשים בחורות הרבה יותר מאשר GTI מתחלקת.

בהצלחה בחיים, שתגיע לגיל 18 אתה תבין את הטעות שלך ואת הטמטום שלך... (בתקווה)

ד"א, מצטער על כל העקיצות למיניהים, הייתי חייב, זה מזכיר לי את כל ההונדות שרצות אצלנו באשקלון וזה מעצבן אותי!

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אני מסכים עם כל מילה ומילה של עומר , הבן אדם עשה טעות למד את הלקח גם בלי העזרה המשפילה שלכם.

הקיצר מה שאני מנסה להגיד , אחי אם הוא אחיך, דברו בבית תעשה את זה בצורה יותר מבוקרת אם כבר ותתייעץ עם מישהו שמבין בזה אל תנסה אל סמך הידע שלך שאני מאמין שהוא לא בשמיים..

חג שמח לכולם ותנהגו בזהירות.

אם אתה באמת רוצה להרשים אותה תן לה לשמוע את מנוע תמיד עובד =]

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

עשית טעות,כנראה שאתה מודע לזה כבר.

תלמד להבא,אני לא אתחיל להטיף לך כמו שאר החברים פה כי זה התפקיד של ההורים שלך,עניין הרכב לא משחק פה תפקיד וזה לא משנה אם יש לך GTI או פיאט אונו(יסלחו לי בעלי האונו על ההשוואה).

יש ה-מ-ו-ן בחורות שאוהבות את השטויות האלו,אני בחיים לא אצא עם אחת כזאת!

הוא כנראה לא קיבל כלום מזה,הוא דואג לאישתו עכשיו :)

בן.

Got To love It

פורסם

דווקא העובדה שעשית תאונה יכולה לעזור לך עם הבחורה ...

אם את הרכב הפסדת , לפחות את הבחורה תרוויח .

תתקשר אליה, תגיד שהיית אהבל ויצאת קטן , אתה מתנצל , ומבקש להזמין אותה באיזה ערב , כדי לתקן את הרושם הגרוע שהשארת .

עלה והצלח ...(והמבין יבין)

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
כן כן רוני, אנחנו יודעים מה עומד מאחורי כל כל הסיפורים שמתחילים ב- "יש לי חבר, שכן, מישהו שאני מכיר" וכו'... בדרך כלל אחרי זה מגיע ה"יש לו בעיה, קרה לו משהו, הוא רוצה לדעת"...

:biglaugh:

דני G.

כמעט - זה באמת היה חבר שלי. את הפשלות שלי אני משתדל לעשות כשיש כמה שפחות אנשים בסביבה :wink:

האמת - שעכשיו הזכרת לי שבערך באותה תקופה, כששיחקנו תופסת מכוניות (עזוב, אתה לא רוצה לדעת. ואם כן אז כתבתי על זה איפה שהוא בפורום) הייתי עם אותו חבר באוטו של אבא שלי, נכנסתי מהר מדי לפניית 90 מעלות עירונית וכתם השמן שעל הכביש שיגר אותי ישירות על אי התנועה (פנצ'ר + ג'אנט שבור). אחחח, אני מתגעגע :wink:

ומה מוסר ההשכל שלנו מהסיפור, ילדים?

לא כדאי לאבד את הראש בשביל משולש שחור!

אתה צריך להתאים את זה לשנות ה-2000. היום זה לפחות brazilian, אם לא יותר... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וואללה, אתם לא מבינים הרבה.

להיכנס עם בלם יד לחנייה זה מאוד מרשים בנות. העיקר שתעשה את זה טוב :D

אולי זה מרשים את הבחורות שמדברות איתך ב- ICQ.

כדאי שתדע ששירן-19-בלונדינית היא בעצם בת 45 וקוראים לה משה.

וכן, משה מאוד מתפעל כשאתה מספר לו שאתה נכנס עם בלם יד לחנייה. מאוד מאוד מתפעל.

פורסם
תסלח לי על הבוטות אבל:

חוץ מזה שאתה טיפש מוחלט, ההורים שלך אפילו יותר טיפשים. לתת לילד שרק הוציא רשיון גולף GTI זה פשוט טמטום לא מהעולם הזה, שווה ערך לאותם הורים שנותנים לילד בן ה 10 שלהם (במקרה הטוב) קורקינט ממונע שנוסעים איתו כמו מטורפים על הכבישים, מסכנים את עצמם ואת כולם.

אני ממש לא מסכים אתך. לא כל הנהגים החדשים ככה ומה שאתה עושה זו הכללה שמראה עד כמה דעתך צרה בנושא. זה כמו שאני אגיד שכל מי שנוהג בהונדה הוא ערס.

כמו שיש את המקרה הזה אני יכול לתת לך את המקרה של אחי שהרכב הראשון שנהג עליו היה קליאו ספורט והוא עדיין חי בשביל לספר על זה. נהג כמו פותח השרשור יעשה שטויות עם גולף GTI או עם מאזדה 3. נכון שעם הגולף הסכנה גדולה יותר אבל בשני המקרים הוא יכול לגרום בדיוק אותו נזק לעצמו ולסביבה.

במקום לתקוף את סוג הרכב תתקוף את המחנכים שלו שלא דאגו להסביר לו את התוצאות של המעשים שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני בן 19 ומבין את הראש של פותח השרשור, אבל אני בחיים לא יעשה דבר שיסכן משהו ואפילו הכי קטן, (אפילו אם זה בלאי קטן קטן בצמיגים עקב הרמת בלם-יד) כדי להרשים בחורה. (מזל שהתבגרתי)

אני רוצה ללכת איתך למקום יותר רחוק קצת...

נגיד והיית נכנס יפה בין 2 המכוניות (כמובן שהבחורה לא הייתה מתייחסת וחושבת שאתה ילד קטן ואידיוט, אבל לא, בוא נזרום), והבחורה מסתכלת עלייך ומחייכת...

יש לנו כמה אפשרויות:

1. לחייך\ לקרוץ אלייה. (פה יצאת ילד ואני מבטיח לך מתוך הרבה נסיון, לא כזה אבל עדיין, שהיא תחשוב שאתה ילד אדיוט וקטן)

2. להגיד לה: 'ראיתתת?!?!' ואז כאילו היא תהיה בערך: :shock::brickwall:

3. לחשוב שהיא כולה רוטטת מהחנייה המופלאה שלך ולא מפסיקה לחשוב עלייה, (:?) ואז יום אחרי שתיתקל בה... ? איך הייתה החנייה? :screwy:

4. לא משנה מה, אם לא קורה לה שירן לוי והיא לא לובשת טייץ' ונעלי בית וכל מילה שנייה שלה זה כפרע ונשמה שלי, אז היא לא תסתכל עלייך, אם קוראים לה באמת שירן כמו שאמרנו, היא תסתכל, ומה שהיא תראה זה ילד קטן אידיוט שנואש לבחורה.

5. יוצא מהרכב בפוזה, מפעיל את האזעקה ואז... 'מה קורהה כפרה?' בעע, לא הולך, בכלל לא הולך...

מגיע לך, הלוואי ותלמד את הלקח שלך, כל פליצה היה מת לרכב כמו שלך ותראה מה אתה עושה איתו, מנסה להרשים איזה כוסית מהשכונה שלך...

זה לא מה שיעזור לך לז***, אתה יודע, יש פה, והוא יכול להרשים בחורות הרבה יותר מאשר GTI מתחלקת.

בהצלחה בחיים, שתגיע לגיל 18 אתה תבין את הטעות שלך ואת הטמטום שלך... (בתקווה)

ד"א, מצטער על כל העקיצות למיניהים, הייתי חייב, זה מזכיר לי את כל ההונדות שרצות אצלנו באשקלון וזה מעצבן אותי!

תשמע, ממש אהבתי את התגובה שלך:lol::lol::lol: אשריך:wink:

זה מזכיר לי את התאונה הראשונה שלי. כביש הירקון בת"א, שומע מוש בן ארי בכיף ובעיקר מבסוט מהחיים

עובר בהילטון ותופס מבט ממישהי שניראית מיליון דולר. מסתכל עליה מחזיר את הראש לכביש והופ אני מגלה את עצמי בתוך

התחת של הפג'ו שהייתה לפני:oops:

תמיר.

פורסם

מישהו שאני מכיר שרק לבחורה ברחוב ואז עלה על מדרכה והוריד תמרור :lol:

הדבר הכי גרוע שקרה לי (טפו טפו טפו) זה שהתחלף לירוק ולא שמתי לב. צריך להיזהר עם מה שהולך היום ברחובות, זה לא בטיחותי!

יש מצב שזה מחמיא לבחורה שעושים בגללה תאונה :) אולי זה לא אבוד, תגיד לה באתי לחנות ואז ראיתי אותך כולי התבלבלתי בין הגז לברקס לקלאץ' לאמברקס*.

*אני יודע שקוראים לזה בלם יד, אל תתנפלו עליי, אם הוא יגיד לה ככה היא תחשוב שהוא מוזר.

פורסם

יוני עדין אני יהיה קטנוני:

כמו שציינת,בעיברית:בלם יד.

בלועזית:הנד ברקס.

ערסית מדוברת:אמברקס.

ואילו הי 3 שניות של השכלה על תיכונית.:twisted:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
יוני עדין אני יהיה קטנוני:

כמו שציינת,בעיברית:בלם יד.

בלועזית:הנד ברקס.

ערסית מדוברת:אמברקס.

ואילו הי 3 שניות של השכלה על תיכונית.:twisted:

אם כבר קטנוניות, אז בלם יד = ארמברקס בלשון חלק מהעם.

שנאמר, ביד חזקה ובזרוע נטויה. :roll:

פורסם

אני לא מבין איך אנשים בפורום הזה מגיעים למסקנות כל כך מהר ובלי שום ביסוס.

דבר ראשון, אם זה היה אוטו ש"אבא קנה לי", אז לא היה אכפת לי לרסק אותו, אבל זה אוטו שאני שילמתי עליו ממיטב כספי ועד עכשיו הושקעו בסך הכל כ-60,000 שקלים עליו, אז זה עוד יותר כואב בלב כל מכה וכל שריטה וכל דבר קטן שקורה לו (כל זה לא כולל המחיר של הביטוח).

דבר שני, יכול להיות שהמשפט הזה נכון - צרת רבים חצי נחמה - התקשרתי לחבר טוב לספר לו על מה שקרה ואז הוא אמר לי "אם אתה מדבר אמת אז זה באמת יום נאחס כי גם אני וגם ליאור עשינו תאונה היום", הוא ועוד חבר טוב גם עשו תאונה עם עוד 2 מכוניות. האחד קנה אוטו חדש והתלהב מזה שההגה ישר ולא נוטה לצד אז הוא נסע ל10 שניות בלי ידיים והפיל מראה של מישהו וגם את המראה שלו, והשני יש לו אוטו כבר הרבה זמן אבל הוא לא שם לב ושרט איזה ג'יפ.

אחרי ששמעתי את הסיפורים שלהם אמרתי לעצמי שזה באמת היה יום נאחס קצת.

דבר שלישי, אני מבין כל מה שאתם אומרים, שאני מפגר ומטומטם ואתם צודקים, אבל אף אחד לא מושלם, וכולכם הייתם ילדים פעם ואני בטוח שעשיתם שטויות ומטעויות לומדים, זו דרכו של עולם.

דבר רביעי, תקראו לי מניאק, זבל, וכו', אבל בדבר אחד אני יכול להתנחם וזה העלה לי קצת חיוך על הפנים:

אני חוזר אתמול ב1 בלילה כולי מבואס מהיום הזה ואני רואה אותה יושבת במדרגות ליד הבית שלי עם 2 חברות שלה חח רק מהבושה כבר הורדתי את הראש הלכתי לבית ופתאום אני רואה שהיא באה אחריי שאלה אם אני בסדר ומה קרה לאוטו ודאגה לראות אם קרה לי משהו, היא אמרה שאהבה את האוטו ואפילו היא אמרה לי לשמור עליו חח.

בקיצור מפה לשם קבעתי איתה להיום בערב. :)

כנראה שהכל מתאזן בחיים בסופו של דבר. (שלא תבינו מהפסקה האחרונה שאני מצדיק את מה שעשיתי, כי אם הייתי מצדיק את מה שעשיתי לא הייתי רושם את כל זה וגם כדי להרשים בחורה הייתי מתחיל להתנגש בקיר כל פעם).

פורסם
אני חוזר אתמול ב1 בלילה כולי מבואס מהיום הזה ואני רואה אותה יושבת במדרגות ליד הבית שלי עם 2 חברות שלה חח רק מהבושה כבר הורדתי את הראש הלכתי לבית ופתאום אני רואה שהיא באה אחריי שאלה אם אני בסדר ומה קרה לאוטו ודאגה לראות אם קרה לי משהו, היא אמרה שאהבה את האוטו ואפילו היא אמרה לי לשמור עליו חח.

בקיצור מפה לשם קבעתי איתה להיום בערב. :)

מצא מין את מינו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...