Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בטעות תתחתנו יהיה לך אחלה סיפור לספר לילדים על "איך הכרתי את אמא" :-D

דעתי לא צרה בנושא. בחורצ'יק שרק הוציא רשיון לא אמור לעלות על גולף GTI. זה רכב מסוכן שנדרשת רמת מיומנות קצת יותר ממינימלית כדי לנהוג בו כמו שצריך. ברור שעדיף לו להיות ברכב כזה מאשר בסובארו DL, אבל עם הרכב בא התיאבון והנה התוצאה במקרה הזה.

איתמר.

במקרה שלו עדיף לו להיות בסובארו DL (בלם היד נועל את הגלגלים הקדמיים :-D )

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם היה שם ילד אז מה שהיה מדאיג אותך זה השלילה שהיית מקבל? :screwy::loco::screwy::loco::screwy:

מה עם הילד הנכה/ פצוע או מת? :shock:

זה בדיוק מה שכתבתי לפני יומיים, ומשום מה קיבלתי על זה אזהרה :?

פורסם
כנראה שרק אותך- אם לאבא יש כסף הגיל לא משנה.

עידן

אם אבא שלי היה קונה לי רכב יקר הייתי שומר עליו.

בזמנו קיבלתי את האוטו המשפחתי, יקר חדש ונוצץ הוא לא היה, אבל עדיין פחדתי עליו :-)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
ורק אותי מעניין איך אדם בגיל 18-19(?) משיג כסף לGTI (חדשה?) ?:?

איך השגתי כסף ל GTI חדשה?

אבא אוהב אותי (מאוד) חח.

ועכשיו ברצינות, עבדתי כמה חודשים טובים בתחנת דלק, וגם שנה שעברה נכנסה בי מונית כשהייתי על האופנוע ופרקתי את הכתף, אז קיבלתי פיצויים וחלק מהם השקעתי על האוטו הנ"ל.

עוד מעט אני גם אמור ללכת לפגוש אותה, נראה מה יהיה חח. :oops:

הפסק לאלתר לכתוב "חח"!

פורסם
איך השגתי כסף ל GTI חדשה?

וגם שנה שעברה נכנסה בי מונית כשהייתי על האופנוע ופרקתי את הכתף, אז קיבלתי פיצויים וחלק מהם השקעתי על האוטו הנ"ל.

עוד מעט אני גם אמור ללכת לפגוש אותה, נראה מה יהיה חח. :oops:

מעניין מאוד שנה שעברה עם אופנוע זה לא מסוכן מידי רצף של תאונות.:roll:

בקשר לבחורה שיהיה בהצלחה לפחות תראה לה שאתה טוב בדברים אחרים.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מונית נכנסה בי מאחורה כיוון שהיא מיהרה לקחת את הנוסע לאנשהו.

אם היה לך רשיון לאופנוע (או שיש לך), אתה תדע שהדבר שרוב האופנוענים שונאים זה נהגי מוניות.

פורסם

כל עוד מדובר ברכוש שלו הוא יעשה מה שהוא רוצה איתו, גם אם בא לו להפיל את הרכב מהגג של בניין שלום. לא מבין מה אנשים דוחפים את האף לעיניינים שלא קשורים אליהם. מה אכפת לך אם הוא קנה את הרכב מכסף שהוא חסך מגיל בר מצווה או שאבא שלו קנה לו את הרכב?

איתמר, הגישה שלך פשוט שגויה ולפי דעתי ממש לא מתאימה לפורום שאחת המטרות שלו היא לקדם את הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה בארץ. תאמין לי שהתגובות של הקליאו הרבה יותר קטלניות מהגולף, למרות שהגולף חזקה יותר, הקליאו נטולת כל הבקרות האלקטרוניות שיש בגולף, זה לא עושה אותה רכב הרבה יותר מסוכן?

אני יכול להביא לך עוד מלא דוגמאות של נהגים חדשים שהתחילו עם Z4, בוקסטר וכו' ועדיין לא היו מעורבים בתאונות. לבוא ולשפוט לפי מקרה בודד זה דבילי.

זה בדיוק כמו כשמאיר שטרית נכנס לתפקיד כשר משרד התחבורה ישר הוא התחיל לחוקק מיליון חוקים שמטרתם לפגוע בנהגים החדשים. נכון שהם יותר מעורבים בתאונות אבל גם בגרמניה ובאנגליה יש נהגים חדשים, נראה לך ששמה גם מתנכלים להם יותר מנהגים מנוסים?

אני לא בא להצדיק את המעשה שפותח השרשור ביצע. אני בסך הכל מנסה להראות לך שעם חינוך נכון והתקדמות פרוגרסיבית נהג חדש יכול להשתלט גם על פורשה 911 GT3. אבל כאשר החינוך המוטורי שאותו נהג קיבל הוא לא טוב אז הוא יהרוג/יפגע בעצמו/באחרים גם עם פיאסטה שנת 80.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי אופנוע 500 בזמני הפנוי כשאני לא נוהג על המוסטנג אז אני רוכב על האופנוע,וכן אתה צודק אבל להיכנס בהם (נהגי מוניות)

לא ניראה לי.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מה שקרה קרה ולא ניתן לשנות זאת.. עשית טעות חמורה, יצאת בזול, כולם ירדו עליך והולך לך עם הבחורה. מישהו מלמעלה דואג לך ..

לפחות עכשיו קח אחריות ותעביר לכל החברים הצעירים והמתלהבים שלך את הסיפור, את השטות , את התוצאה ואת מה שיכול היה לקרות אם . אולי תציל את הנפש הבאה

אני שמח לראות שכולם באותה דעה מחמירה לגבי נהיגה זהירה. בכל שבוע משפחות מאבדות את יקיריהן בגלל טעויות שיכלו להמנע בקלות.

גם אני איבדתי חבר .

ואם הנושא חשוב לכם כמו שאתם כותבים, לכו עם זה הלאה ותשפיעו !

אני התנדבתי למתנ"א ומקווה למנוע את התאונה הבאה.

יישר כוח לכולכם

ISRAEL ISREAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...