Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעת נורות PHILIPS XTREME +80% + תמונות והתקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני, הזמנתי עבור שני חברים טובים מנורות כאלה, והיום קיבלתי מכתב שהחבילה נמצאת במכס ואינה מאושרת לשחרור. צפו לעדכונים בהמשך.

בטח בשל סכום הרכישה.

אני הזמנתי כל סט בפני עצמו (גם ככה המשלוח חינם , אז זה גם מעלה את סיכויי ההגעה) כי גם כך המחירים הם 50 דולר פלוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה כתוב במפורש שעליי להצטייד באישור של משרד התחבורה כדי לקבל את המנורות.

דווקא על כסף לא נכתב דבר.

טוב לדעת, תעדכן מה קורה עם זה - זה מעניין.

קראתי בשרשור אחר שעסק בנושא שהיבואן בארץ העביר אותן תקינה בארץ, השאלה היא מיהו היבואן הרשמי ואיך משיגים את האישור הזה אם הוא באמת קיים.

דרך אגב, לפני שעה קלה נעצרתי לבדיקה ע"י משטרת התנועה ולא אמרו כלום על האורות....

מה שכן, הם התעקשו לקבל מספר סלולרי, מעניין אם זה קשור לפרוייקט המפוקפק של אור ירוק לבדוק את מהירות הנסיעה באמצעות הרשת הסלולרית. התחלתי להתווכח עם השוטר, וכשהבנתי שאין עם מי לדבר - בסוף נתתי לו מספר של קו שאני עומד לסגור בקרוב... :-P

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן מעניין, הם משמ פתחו תחבילה ובדקו? או שבטח ראו לפי התיאור של המוצר שיש על האריזה?

אשמח לעדכון, למרות שאף פעם לא עשו לי בעיות בכלל במכס, גם כשזה עבר את ה- 50 דולר לגבי לדים ונורות.

פורסם

האור יותר לבן מאשר כחול, עוצמת התאורה מספקת.נסעתי שלשום לדרום הלוך חזור 100 ק"מ כל כיוון בכבישים חשוכים והייתי יותר ממרוצה. (עוד משהו שלא נאמר :האופן שהנורות האלו מאירות את שלטי הדרך בכבישי חשוכים זה תענוג)

מחזק, האופן שבו נראים השלטים למרחוק עם ה-DV הוא משהו שלא ראיתי עם אף מנורה אחרת, חזקה ככל שתהייה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הייתי היום במשרד התחבורה בת"א (רח' המלאכה 8 ), ולאחר שהוצאתי אישור על תנאי, נסעתי לבית המכס.

לא אלאה בפרטים, רק אגיע לשורה התחתונה:

נציג משרד התחבורה במכס לא אישר את המנורות. ביקשתי לראות את החבילה, והיא אכן נמסרה לי למטרה זאת בלבד. החבילה נפתחה עוד קודם ע"י המכס, ולשמחתי גיליתי שלא נגרם נזק לנורות והן תקינות.

הנורות עצמן יוצרו בגרמניה, ולא מצוין עליהן בשום מקום כי הן אינן מיועדות לשימוש באירופה (חקרתי היטב את האריזה של שלושתן).

ביקשתי להיפגש עם נציג משרד התחבורה במכס כדי להסביר לו שהוא טעה וכי המנורות תקניות, אולם הוא מגיע לביקור אך ורק פעם אחת בשבוע, ובכל מקרה הוא אינו מקבל קהל. פשוט רפובליקת בננות מה שהולך פה! :evil:

אני כרגע שוקל את צעדיי להמשך, ואעדכן כשיהיו התפתחויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה הוא לא אישר את המנורות? מה היתה הטענה שלו? איך הוא הגיע למסקנה הזו?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הייתי היום במשרד התחבורה בת"א (רח' המלאכה 8 ), ולאחר שהוצאתי אישור על תנאי, נסעתי לבית המכס.

לא אלאה בפרטים, רק אגיע לשורה התחתונה:

נציג משרד התחבורה במכס לא אישר את המנורות. ביקשתי לראות את החבילה, והיא אכן נמסרה לי למטרה זאת בלבד. החבילה נפתחה עוד קודם ע"י המכס, ולשמחתי גיליתי שלא נגרם נזק לנורות והן תקינות.

הנורות עצמן יוצרו בגרמניה, ולא מצוין עליהן בשום מקום כי הן אינן מיועדות לשימוש באירופה (חקרתי היטב את האריזה של שלושתן).

ביקשתי להיפגש עם נציג משרד התחבורה במכס כדי להסביר לו שהוא טעה וכי המנורות תקניות, אולם הוא מגיע לביקור אך ורק פעם אחת בשבוע, ובכל מקרה הוא אינו מקבל קהל. פשוט רפובליקת בננות מה שהולך פה! :evil:

אני כרגע שוקל את צעדיי להמשך, ואעדכן כשיהיו התפתחויות.

הם מתכוונים להחרים/להחזיר לשולח?

פורסם

אישור על תנאי זה אומר שבשורת התנאים המיוחדים שעל טופס היבוא האישי נכתב: "שחרור הטובין בהסכמת המפקח". במילים אחרות, אפשר לנגב את התחת עם הטופס הזה. המפקח הוא אותו אחד שמלכתחילה לא אישר את שחרור החבילה, ואם נכתב בטופס שהוא זה שמאשר, ברור לחלוטין שהטופס הזה לא שווה גרוש.

איציק, מה שבדואר מתכוונים לעשות, בהנחה שלא אצליח למצוא רעיון אחר לשחרר את הנורות, זה להחזיר את החבילה לשולח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

האקסטרים הגיעו לפני יומיים, הותקנו במקום הדיימונד, קצת מבאס לחזור לצהוב אחרי הלבן/כחול המרשים של הדיימונד, צריך להדגיש האקסטרים לא מגדילות את מרחק האלומה, אלא רק את עוצמתה, מרגישים שהיא מעט יותר חזקה מהרגיל, לא הייתי אומר 80% יותר אבל כן יש הבדל בעוצמת האלומה.

את הדיימונד אני אשאיר בצד כשיהיה חשק שוב לאור כחלחל/לבן, כי באמת אין שום נורת הלוגן שמסוגלת להפיק כזה צבע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, אני שמח לדווח שיש עדכון!

בשעה טובה, הצלחתי לשחרר את המשלוח וכרגע החבילה אצלי!

מה שקרה זה שפניתי לעמיל מכס על-מנת שהוא יבצע עבורי את כל מה שצריך כדי לשחרר את החבילה. העמיל הבטיח לי לבדוק את העניין ולעדכן אותי.

בעוד אני ממתין לתשובה, בינתיים הגיעה לי הודעה שניה לשחרור החבילה, אולם המתנתי לתשובת העמיל.

לאחר שעבר שבוע וחצי מאז פניתי אליו לראשונה, יצרתי עמו קשר וביקשתי לקבל עדכון בהתקדמות.

העמיל אמר לי שלאחר שבדק, פשוט לא כדאי לי להשתמש בשירותיו מפני שזה יצא יקר, ומה שעלי לעשות זה פשוט לגשת למכס ולעורר מהומה.

מכיון שאני לא בדיוק הטיפוס שיעורר מהומות, הכנתי גם תוכנית ב': לשלוח את המנורות לאחותי בארה"ב, ושהיא תביא אותן עמה, מכיון שהיא ממילא מגיעה לביקור בסופ"ש הבא.

היום בצהרים ניגשתי למכס, והצלחתי להגיע רגע לפני שהם סגרו.

ניגשתי לאשנב קבלת החבילות, מסרתי את הטפסים והעובד הביא את החבילה.

בשלב זה נכונה לי הפתעה נעימה: מסתבר שאותו שמואל סמין, הפקיד שבגללו כל הפיאסקו הזה התחיל, כנראה נתקל שוב בחבילה הזאת. כשראה שאין עליה פתק כלשהו, הוא פתח אותה פעם נוספת לבדיקה, ולאחריה הצמיד לה פתק חדש שעליו נכתב: "נבדק, אושר", וחתם בשמו ובחותמתו :grin:

שילמתי כמה ששילמתי (לא מעט :?), בידיים רועדות לקחתי את החבילה וברחתי משם כל עוד נפשי בי.

בכך הגיע לסיומו הסיפור האומלל הזה.

בעקבות המקרה הזה, חשבתי על כמה עצות שיעזרו לכם במידה ותחליטו גם אתם להזמין:

1. אם אפשר, פצלו את המשלוח לכמה שיותר חבילות קטנות.
  2. בקשו בפירוש מהמוכר לא לכתוב שמדובר בחלפים לרכב (הבנתי ששילמתי מס קניה בגובה 50% בגלל שאלה חלפים).
  3. אם ניתן, בקשו מהמוכר לצרף קבלה על סכום נמוך יותר.
  4. זכרו שגם אם בהתחלה קיבלתם חבילה אשר לא אושרה לשחרור, לאחר הביקור הראשון במכס כדאי להמתין להודעה השניה ולגשת שוב. קיים סיכוי שכוח עליון יגרום למפקח האידיוט לשנות את דעתו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כתוב על הנורות עצמן של DIAMOND VISION שאינן לשימוש באירופה וארצות הברית. כמו כן באימייל שמפורסם פה לפניי כמה עמודים ששלחתי לחברה, אמרו כי ככל הנראה גם בעתדי לא יאושרו לחוקיות והן אינן חוקיות גם עכשיו! לא באירופה ולא בארצות הברית. לכן קצת אין על מה להתווכח, הן אינן חוקיות. נא לראות אימייל שפרסמתי מהחברה וכמו כן אני יכול לצלם לכם תמונה מתוך הנורה שמוטבע עלייה על הטבעת בשחור על גבי אפור :) שזה לא לשימוש באירופה וארצות הברית.

• תוכן חדש...