Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי חמש שנים....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולי קנאה , אבל קנאה הכי מפרגנת שיש.

מזל טוב :)

בקרוב אצלי :}

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

ראיתי אותך בדרך לתחנת דלק באריאל לפני כשבוע ימים... עוד חשבתי לעצמי האם זה מה שאני חושב שזה...

מדהימה!!! מזל טוב!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה הדגם האמריקאי אני צודק? לדעתי הארופאי (זה עם הפנסים העוקבים, בצורת מרובע עם "מגן" זכוכית או פלסטיק) יפה בהרבה, אבל עדיין רכב שנראה ונשמע מדהים. חבל שהוא כל כך נדיר ובעייתי.

מאחל לך הרבה כיף עם הרכב. תהנה!

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הצלחתי להיזכר (לגביך) בקללות במגוון שפות שכבר כמעט הספקתי לשכוח. אפשר לבוא לטאטא אצלך את החנייה? אפילו לא צריך מטאטא, אני כבר אעשה את זה עם הלשון :roll:

פורסם

איזה יופי!

SM בישראל, מדהים.

כל הכבוד לך על האומץ, זו מכונית שנחשבת למסובכת מאוד לעבודה, בכל קנה מידה. אני מכיר לא מעט בעלי מקצוע (באירופה) שלא יסכימו לגעת בה בשום מחיר.

אוסיף ואומר שאני מכיר כמה בעלים של מכוניות אלו שטוענים שבאחזקה נכונה, התקלות מינימליות. אחד מהם אף נוסע כל שנה כמה פעמים עם האוטו מלונדון לקופנהאגן למטרות עבודה.

פורסם

אוסיף ואומר שאני מכיר כמה בעלים של מכוניות אלו שטוענים שבאחזקה נכונה, התקלות מינימליות.

זו כוונתם?

SM_Pickup_Trailer_Record.jpg

פורסם

אתה יודע שיש כזה אוטו באמת?

יש בארה"ב סדנה שמתמחה ב- SM והבעלים שם הסב אחת לפיק-אפ. אמריקאים פסיכופטים.

http://www.infoweb.nl/smworld/photo.htm

אריוס, העניין הזה ששמר אמר עם הלשון?

אז גם אני. :shock:

תתחדש. אם צריך לעשות בייביסיטר על ה- DS, שלח הודעה פרטית.

פורסם

למה התמונות קטנות?

באמת שאני מקנא, גם DS וגם SM .

פורסם

אז ככה,

מערכת ההצתה המקורית של הרכב היתה בלתי אפשרית. מוטרף לחלוטין. החלפתי אותה למערכת הצתה אלקטרונית מדגם 123 שעושה את החים קלים יותר. זה לא היה לי כל כך פשוט לעשות את כל התיאומים, ולקח לי די הרבה זמן.

בעית הבעיות של מנוע המזרטי הזה היא מערכת התיזמון. יש שם שרשרת אחת ראשית, ועוד שתים משניות-אחת לכל ראש. עיקר הבעיה נובע מהמותחן של שרשרת הטימינג. לא הפטנט הכי טוב בעולם. על פי הוראות היצרן יש למתוח את השרשרת כל 60000 ק"מ.

וכאן הבעיה- מאחר והיה צריך להתאים את מנוע המזרטי לסיטרואן (הנעה קידמית, הגיר לפני המנוע)

היה צורך להפוך את המנוע. כלומר, על מנת לקבל את ההאוזינג בקידמת הרכב כמו שמקובל היה בסיטרואן, סובבו את מנוע המזרטי 180 מעלות. וכך התקבל ההאוזינג מלפנים, ואולם, מיכסה הטימינג, כמו גם משאבת המים נימצאים עכשיו בצד של קיר האש. מה שאומר שאין גישה למיכסה הטימינג. כלומר, על פי היצרן יש להוציא את המנוע כל 60000 ק"מ על מנת למתוח את הטימינג.

בסיטרואן יש להוציא את המנוע עם הגיר. לצורך כך יש לפרק גם את ההגה.

אגב הגה, ההגה בsm הוא הגה מאד מתקדם. זהו הגה פרוגרסיבי. כלומר ההגה נעשה קשה יותר ככל שמהירות הנסיעה גבוהה יותר. מה שעושה את הנסיעה לבטוחה הרבה יותר מרכב אמריקאי עם הגה רך. בניגוד לכל השאר, ההגה בsm חוזר למרכז תמיד- אבל הידראולית. בניגוד לרב כלי הרכב.

וכך, ההגה חוזר למרכז תמיד. גם כאשר הרכב עומד. אי אפשר להחנות את הsm עם הגלגלים מופנים. הם תמיד יהיו ממורכזים. הדבר הזה שיגע אותי. פרקתי והירכבתי את ההגה כ 4 פעמים עד שהיצלחתי להבין את מתאמים את זה.

דדוקא המערכת ההידראולית די פשוטה ולא בעיתית.

אריה

פורסם

זה ההגה הראשון בעולם עם תגבור משתנה, וזו מערכת ההיגוי היחידה בעולם שבה יש ניתוק מוחלט בין הצמיגים להגה.

כניסה לשלולית במהירות גבוהה, מהמורות בכביש - דבר לא יסיט את ההגה.

• תוכן חדש...