Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להוריד מהכביש או לתקן ? [VW Polo 1.4]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה ימים הרכב שלי היה מעורב בתאונה, נכנסו בחלקו האחורי במהירות מאד מופרזת ולפי מה שאמרו לי במוסך הלך "השסי" בא שמאי והעריך את הנזק 16,000 ש"ח שזה מחצית מהמחירון.

שאלו אותנו אם אנחנו רוצים להוריד את הרכב מהכביש או לתקן אותו...

המצב המכני של האוטו מצויין, שנת 2001 רוב הזמן עמדה בחנייה נקנתה מהחנות ועברה בסה"כ 40,000 קילומטר...

במצב חדש, חבל לי לקבל על אוטו כזה 25,000 בערך אבל מצד שני הבנתי שזה נזק עצום שיכול להזיק אחרי זמן מסויים בצורה משמעותית...

יש שיכול לעזור לי בהחלטה?

פורסם

אני הייתי מוריד מהכביש.

קח בחשבון את העובדה שחלק מכאני תמיד תוכל להחליף בחלק חדש והכל זה פונקציה של כסף כאשר כל סכום שבעולם לא יחזיר שלדה של רכב למצב שבה היא יצאה מהמפעל.

אם תצרף את העובדה שיהיה לך קשה למכור את הרכב (תעשה חיפוש ותקרא פה בפורום על מספר מקרים שאנשים ציינו עד כמה היה קשה להם למכור רכב עם פגיעת שלדה) ובנוסף לזאת הרכב יהיה פחות בטוח מבעבר (במקרה של תאונה דומה באזור שתוקן הרכב יהיה פחות בטוח כי הפח המיושר פחות חזק מהפח המקורי), תקבל תמונה בטיחותית לא כ"כ יפה.

למרות ההפסד של הזמן, עצבים וכסף על אובדן הרכב הישן וחיפוש רכב חדש, אני הייתי מוריד את הרכב מהכביש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תוריד אותו.

לא תוכל להתפטר ממנו לעולם.רכב עם שאסי חתונה לכל החיים או למכור לסוחר במחיר הפסד ענק.

מבחינה בטיחותית נגמר תפקידו.לא מחזירים מתים אל החיים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שלום, לפני כמה ימים הרכב שלי היה מעורב בתאונה, נכנסו בחלקו האחורי במהירות מאד מופרזת ולפי מה שאמרו לי במוסך הלך "השסי" בא שמאי והעריך את הנזק 16,000 ש"ח שזה מחצית מהמחירון.

שאלו אותנו אם אנחנו רוצים להוריד את הרכב מהכביש או לתקן אותו...

המצב המכני של האוטו מצויין, שנת 2001 רוב הזמן עמדה בחנייה נקנתה מהחנות ועברה בסה"כ 40,000 קילומטר...

במצב חדש, חבל לי לקבל על אוטו כזה 25,000 בערך אבל מצד שני הבנתי שזה נזק עצום שיכול להזיק אחרי זמן מסויים בצורה משמעותית...

יש שיכול לעזור לי בהחלטה?

מחזק את כל מה שאמרו קודמי , וקח את הכסף.

כמה לקחת, בטח לא 25 אלף ש"ח

מחירון יצחק לוי מרץ 2009 לצערינו המחירון הקובע

פולו 2001 1.4 75 כ"ס ידני 27400 אוט' תוספת של 3800

פולו 2001 1.4 100 כ"ס 32500

עכשיו יש להוסיף לזה יד ראשונה 3%, ועל התוצאה יש להוסיף עבור קילומטרג' נמוך 10-12%

מקבלים תוצאה של 35-37 אלף ש"ח ולא 25אלף ש"ח

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תוריד אותו.

לא תוכל להתפטר ממנו לעולם.רכב עם שאסי חתונה לכל החיים או למכור לסוחר במחיר הפסד ענק.

מבחינה בטיחותית נגמר תפקידו.לא מחזירים מתים אל החיים.

עדיף לך לאבד משהו בחיים ולא את החיים

HONDA

פורסם

עכשיו יש להוסיף לזה יד ראשונה 3%, ועל התוצאה יש להוסיף עבור קילומטרג' נמוך 10-12%

ישראל

סבבה, אז לפי החישוב הזה אין נזק של 50% ככה שהרכב חוזר לכביש... מברוק!

פורסם

עזוב אותך מבעיות, תחשוב על עתיד, מי יקנה ממך רכב עם שאסי?

אף אחד.

אף בן אדם לא רוצה רכב עם שאסי שיכולים לגרום לו לבעיות.

תוריד מהכביש, תקבל כסף ותקנה משהו אחר.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ישראל

יש מקרים שהביטוח משלם מחירון...בלי קשר למצב הרכב...לפעמים שהרכב "שחוט" הוא אפילו מחפש להוריד

אגב אם אתה לא אשם בתאונה אז אתה צריך לשבור את הראש עם הביטוח של הפוגע

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
סבבה, אז לפי החישוב הזה אין נזק של 50% ככה שהרכב חוזר לכביש... מברוק!

טעות בידך

1) טוטל לוסס יכול להיות גם ב- 40% מערך הרכב וזה יגיד לך כל שמאי רכב / וסוכן בטוח טוב!

2) הערכת השמאי של 16000 ש"ח לדעתי אינה כוללת עדיין ירידת ערך כי את זה הם מעריכים רק אחרי התיקון ולא לפניו.

כך שעם ירידת הערך כדאי לחברת הביטוח לשלם למבוטח ולמכור את הרכב לפחחחחח.

3) סוכן טוב יכול להוציא גם מעל למחירון ועל פי מצב הרכב דהיינו יד ראשונה וקילומטרג' נמוך. העקרון בביטוח זה להחזיר את המבוטח למצבו לפני התאונה, במכונית דומה לנתוני המכונית שלך או בכסף שיאפשר לך לקנות מכונית בנתוני המכונית שלך.

שבת שלום

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בעל המוסך טעה ואחרי בדיקה של שמאי אין שום בגיע בשסי, יש פגיע רצינית בפח הרכב יציב על הכביש ככה שבסוף מתקנים אותו...

גם שנסעתי ממקום התאונה הוצאתי לניוטרל ב80 קמ"ש והרכב לא סטה מהכביש בגלל זה היה נשמע לי מוזר שבעל המוסך חשב שיש בעיה עם השסי P:

ביקרתי לפני יומיים במוסך והרכב נראה במצב הרבה יותר טוב אני לא יכול לחכות לו כבר P:

תודה לכם על העזרה,

התכוונו להוריד את הרכב מהכביש עד שהשמאי הראשון והשני אמרו שהשסי בסדר ב100%.

אפשר לנעול תנושא מבחינתי.

פורסם
בעל המוסך טעה ואחרי בדיקה של שמאי אין שום בגיע בשסי, יש פגיע רצינית בפח הרכב יציב על הכביש ככה שבסוף מתקנים אותו...

גם שנסעתי ממקום התאונה הוצאתי לניוטרל ב80 קמ"ש והרכב לא סטה מהכביש בגלל זה היה נשמע לי מוזר שבעל המוסך חשב שיש בעיה עם השסי P:

ביקרתי לפני יומיים במוסך והרכב נראה במצב הרבה יותר טוב אני לא יכול לחכות לו כבר P:

תודה לכם על העזרה,

התכוונו להוריד את הרכב מהכביש עד שהשמאי הראשון והשני אמרו שהשסי בסדר ב100%.

אפשר לנעול תנושא מבחינתי.

ראשית יופי שאתה מדווח לנו על המשך הטיפול. ושנית אני לא בטוח שאתה ער לכל ההיבטים

מספר תמיהות

המוסך אמר יש פגיעה בשסי השמאי הראשון העריך את הנזק ב 16 אלף ש"ח שזה מחצית מערך המכונית והמכה היא מאחור ובלי פגיעה בשסי:-o. ויש גם שמאי שני האם שני השמאים הוזמנו על ידך או הם שמאי חברת הביטוח.

ועכשיו מסתבר שממקום התאונה המשכת בנסיעה:shock:.

בקיצור הדברים לא מסתדרים לי.

האם אתה אמור לקבל ירידת ערך??

אני במקומך הייתי נכנס לסיפור יותר לעומק ומביא שמאי משלי , אפילו לוקח את הרכב לבדיקת מכון ורואה איזה דו"ח אתה מקבל מהם כדי שלא תצא לבסוף מרומה.

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני פסימי מטבעי, אבל יש לי הרגשה שאתה עלול להיות מופתע, ולרעה, כשיגיע היום ותנסה למכור את הרכב. אני מקווה שלפחות קיבלת פיצוי על ירידת הערך של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השמאי הראשון וגם השני אמרו שאין פגיע בשסי, לעומת זאת כשה הבאתי את הרכב למוסך מהרושם הרשוני של בעל המוסך, עוד לפני שבדקו את האוטו הוא אמר שהפגיע בשסי...

אני לא מתכוון למכור תרכב , זה רכב שנקנה מהחנות והיה של סבא שלי ואחר כך של אמא שלי.

הרכב רוב הזמן שלו עמד בחנייה וכל החלקים המכניים שם מקוריים לא הוחלף שום דבר מתחת למחסה המנוע או מתחת לרכב מאז קנייתו...

המחירון כרגע 27,400 אני בן 17 ומתכוון להשאר אם הרכב לפחות עד סיום שירותי בצה"ל, ב4 שנים הקרובות הרכב ירד כ"כ במחירון שלא יהיה משתלם למכור אותו בכלל ואם הוא לא יעשה הרבה בעיות גם לא תיהיה סיבה לעשות זאת...

במקום התאונה לא היה לי את הטלפון של הגרר, וגם לא יכלתי להתקשר לביטוח כי זה היה בערך ב3-4 לפנות בוקר...

אמרתי ננסה להניע אין שום סיבה שזה לא יניע לא נפגע לי כלום חוץ מהפח, הנעתי את הרכב ונסעתי...

מה שכן הבאמפר קצט נגע ברצפה וזה עשה רעשים טיפה חוץ מזה לא הרגשתי בשום דבר לא שיגרתי בנסיוע...

אה כן חוץ מזה שהדלת האחורית עקומה XD

2 השמאים שהוזמנו , הוזמנו ע"י חברת הביטוח...

לא אמרו לי כלום על ירידת ערך, ולא לאמא שלי שהיא בעלת הרכב והביטוח...

כמו שכבר אמרתי זה לא מה שמפחיד אותי אני לא מתכוון למכור תרכב ב4-5 שנים הקרובות...

עדיין לא קיבלתי פיצוי אבל אני יקבל כי כואב לי הגב והצוואר עכשיו...

פורסם

אתה מערבב מין שאינו במינו

על הנזק בגלל הכאבים בגב ובצואר אתה מקבל במסגרת ביטוח חובה ואין לזה כל קשר לנזק למכונית.

מי משלם עבור הנזק למכונית הביטוח שלך או הביטוח של הרכב שפגע בך מאחור.

למה שני שמאים של חברת הביטוח? קח שמאי עצמאי. אם המוסך אמר יש נזק בשסי, הוא מבין לא פחות מהשמאי שאין לו עניין לאמר לך זאת. הוא לא לטובתך אלא לטובת חברת הביטוח שלו.

ממה שכתבת אתה לא מבין בעניין הזה מאומה ולכן עובדים עליך ועל אימא שלך. "הפריירים לא מתים הם רק מתחלפים"

ניסינו לעזור אבל אתהחושב שאתה מבין יותר טוב, ולכן לא ברור לי בכלל מדוע פנית לקבל סיוע מחברי הפורום.

תרגיש טוב ושבת שלום

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...