Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פיז'ו 307XR שנת 2003.

המאוור לא עובד-הוחלפו מנוע מאוורר,טרמוסטט,ומשאבת מים במוסך מורשה.

בהפעלת המזגן המאוורר עובד.

התקלה עדיין קיימת, למישהו יש רעיונות,נמאס לי לשלם כסף לאפסים שלא מבינים כלום!

פורסם

לפי תיאורך המאוורר עובד במצב השני בלבד.

התקלה הזו עלולה לעלות בהתחממות הרכב ולנזק נוסף כבד.

עצתי- חזור למוסך המורשה והראה להם ששהבעיה אינה נפתרה ודרוש בדיקה חוזרת ותיקון חוזר.

צריך לבדוק אם יש ברכב שני נגדים נפרדים של המאוורר (אחד במצב רגיל ללא מזגן והשני כאשר מפעילים מזגן) ואז נגד אחד תקול-זו השערה פרועה אך הגיונית,עם זאת אל תחליף חלקים בשיטת מצליח ללא אבחון ועמוד על כך מול המוסך.

המתן לדעות נוספות של אנשים המכירים ספציפית את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מהיכן אתה?

אגב, לא הבנתי מה הקשר למשאבת המים.

אני יכול להפנות אותך למוסך שהוא מעולה בדיאגנוסטיקה, רק שהוא בחיפה ואין לי מושג מהיכן אתה.

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה אבל אם אתה מעוניין יש בנתניה מוסך "בראל" עובד שם איש דיאגנוסטיקה הכי מקצועי שיש בלובינסקי שמו אבי לויין אין תקלת חשמל שהוא לא יפתור לך.

פורסם

יכול להיות לכך הרבה סיבות אבל אחת הסיבות זה רדיאטור סתום או שמקום היוניט מלוכלך בבוץ ואז אין לו נגיעה עם המים והוא לא נותן פקודה למאוורר לפעול

• תוכן חדש...