Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופז כשר התחבורה- כתבה מYNET

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני בא להגן על מופז, רחוק מאוד מזה, אבל אני לא חושב שלמדינת ישראל היה אי פעם שר תחבורה חדור מוטיבמיה לעשות איזה שינוי משמעותי.

משרד התחבורה היה מאז ומעולם (מרמז ועד מופז)ברירת מחדל במקרה הטוב ומושבת עונשין במקרה הרע (כמו מופז לדוגמא), לצערנו, ככה זה גם נראה :evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני מקווה ששר כמו אריאל אטיאס יגיע למשרד התחבורה.

עשה עבודה מעולה לדעתי בתקשורת בכל הנוגע לזכויות השידור ואני מאמין שהוא יוכל לעשות גם שינוי בתחבורה.

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק! :shock:

רק גלעד טרדן חסר לנו במדינה בתור שר תחבורה (או כל שר אחר).

אמאלה...:?

אריאל אטיאס אכן היה שר תקשורת מצוין, רק שנתברך בעוד אנשי עבודה ומעשה כמוהו בכנסת והמדינה תראה הרבה יותר טוב.

פורסם

Bagira, הייתי שמח שתסביר למה אתה חושב ככה, עלי הוא לפחות עושה רושם של אחד שבטיחות בדרכים נמצאת אצלו מקום אחד לפני קידום כזה או אחר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

איך בדיוק הוא עשה עליך את הרושם הזה - עם חוק הקסדה לאופניים?

זה שחברי הכנסת שלנו מחוקקים חוקים ולא סתם יושבים להם בכנסת ומאביסים את עצמם בבורקסים זה מצוין. מצד שני, לחוקק חוק שעוד לפני שעבר שלוש קריאות בכנסת ברור לכולם כי איש אינו מתכוון לקיים אותו וכי אין דרך לאכוף אותו זאת טרחנות לשמה.

נקעה נפשנו משרי תחבורה שעושים בעיקר רוח. זקן חכם אמר פעם שאין דבר מסוכן מאידיוט עם יוזמה. לצערי, גלעד טרחן עונה בדיוק להגדרה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עלי באופן אישי הוא עשה רושם של ח"כ אשר מגיש הצעות חוק שיקנו לו כותרות.

אפשר לעשות המון למען העם בלי שבכלל תדע מי זה הח"כ המדובר (ראה מקרה אריאל אטיאס, שר התקשורת), עצור 100 אנשים ברחוב ושאל אותם מי שר התקשורת, סביר להניח ש 90 מהם לא ידעו.

אבל טרדן רודף הפרסום, אותו כולם מכירים, הוא רק מחפש במה להתפאר בהשגיו המפוארים כמו להעביר חוק תמוהה על ילדים, אני ממש רואה שוטרים עוצרים ילדים בני 7 על ה BMX שלהם ונותנים להם דו"חות. :-D

או לאסור את העישון במרפסת חיצונית של בית קפה (גילוי נאות, אני לא מעשן), ראבאק, זה ברחוב, אוטובוסים עוברים שם וחונקים את כולם אבל לעשן... זה לא!

פורסם

על מי אתם מהמרים שהולך להיות שר התחבורה?

בכל אופן סתם שתדעו:

ח"כ גלעד ארדן הניע מהלך מצוין וגם מבחינת איכות הסביבה וגם מבחינת תמורה לתשלום.

הח"כ הציע וקידם את הטלויזיה הדיגיטלית הקרקעית. כיום בעוד 4 חודשים בערך אם לא ישנו את תקציב שהקצו לתוכנית הזאת יהיה אפשר לקלוט בחינם דרך אנטנה בגג תכנים באיכות MPEG-4 מחמישה ערוצים [10,11,22,33,99].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...