Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת...

האם הראש הוא אותו ראש?שנהם 1400 והאם יש אוטו אחר מאותה המשפחה ששם אני כן אוכל למצוא כי הבראבו 1400 זה אוטו "נדיר".כל פירוקיה או מוסך או לא משנה כבר מה חיפשתי מחזיקים רק 1600 אין 1400.

התקשרתי לברר היום אצל חלקי חילוף והוא אמר לי לבדוק את זה ,אז הנה אני בודק.

פורסם

הבחור שאל לגבי הראש. הדרך היחידה לבדוק היא לקחת ראש ממנוע של אונו ולבדוק אין דרך אחרת. או אם מישהו כבר עשה את זה.

לי זה נשמע לא סביר מה גם שנראה לי שבבראבו יש 12 שסתומים ובאונו יש 8 ככה שבכלל לא בטוח. בהרכבה של ראש מנוע המון דברים חייבים להתאים (קוטר הצילינדרים, הסעפות, הגלגלות\גלגלת של הטיימינג מעברי המים וכו'). אם המנוע איננו זהה לחלוטין רוב הסיכויים שהדבר לא אפשרי.

המלצה: תמשיך לחפש ראש של בראבו או תיקח ראש של אונו לבדיקת התאמה עם אופציה להחזרה. במקרה הגרוע שקול למכור את האוטו לפירוק או להחליף למנוע 1600 (גם זה פרוצדורה לא קלה גם מבחינה מכאנית ובטח שצריך לבדוק היתכנות מבחינה בירוקטית).

פורסם

אני מחפש גלגל זיזים ל1400 האם יש עוד איזה סוג של פיאט בעלת מנוע 1400 שיכול לעזור לי כי לא מצאתי בשום פירוקייה ועשיתי כבר הרבה מאוד טלפונים.

פורסם

נמצאה האבדה!!

היום לאחר שיטוט קטן אצל כמה חרטים נמצא קאמשאפט חדש.

היה לו 1 משומש אבל הוא היה קצת משופשף והעדפתי לוותר על החששות ווללכת על חדש ההבדל במחיר לא היה כזה גדול .

האם המחיר נשמע חשוד 800 ש"ח?

פורסם

עדכון.

היום קיבלתי את הקאמשאפט.

החלק הוא תחליפי אבל לא סיני אלא חברה מאנגליה שקוראים לה MOTIVE מישהו שמע מכיר התנסה לפני שאני מרכיב ואז אי אפשר יהיה להחזיר את החלק.

מק"ט T8055

פורסם

עוד עדכון.

היום הוחלף הקאמשאפט.מקאמשאפט של 1600 לחדש של 1400 .(הותקן ע"י המכונאי חסר הניסיון ותוקן היום)

ההרגשה הרבה יותר טובה הרבה יותר טובה .האוטו לא רועד בסרק,המנוע עובד חלק. אני מקווה גם שצריכת הדלק תירד כי הייתה מטורפת כמעט 1ל7 או 6 .

עכשיו יש רעש שמציק לי מכיוון הידית הילוכים. הרעש הוא כזה כמו של חלק משוחרר כמו שייבה או דיסקית כלשהי.

איך אני מפרק את הפלסטיק שמחזיק את הבד של המוט הילוכים?הסתכלתי בספר רכב ואמורים למשוך את זה למעלה וזה אמור לצאת ניסיתי למשוך אבל מפחד לשבור אז קודם כל נשאל ואחרי זה נבצע.(אולי יש איזה קליפס נסתר או משהו בסגנון)

איזה שמן גיר מומלץ לאוטו שלי? בראבו 1400

פורסם

שאלה בקשר לפילטר אוויר .

לפי מה ששמתי לב אתמול כשעשיתי ניקוי לבית מצערת . התגלו כמה בעיות.יש לציין לאחר שיטוט קצר בפורום ובעוד כמה מקומות ומבט על פרוייקט דומה קיבלתי קצת ביטחון והחלטתי לקחת על עצמי את המשימה.

1 הצינור של הנשם והוא מתחבר לעוד מקום למטה,הוא יבש וקרוע בכניסה שלו למכסה שסתומים.נסגר בינתיים ע"י נייר כסף עם דבק כזה מיוחד . עוד מקום שהוא היה קצת קרוע זה בכניסה שלו לתוך הבית מצערת בצינורית הקטנה.שנהם נעטפו טוב ע"י החומר אין קרעים גדולים אבל כדי למנוע בריחת אוויר משם אטמנו .מה העלות של הצינור הזה?

2 המכסה של הפילטר אוויר שבור והוא לא נסגר ע"י הברגים . יש בריחת אוויר משם. עכשיו אני יחפש חלק כזה אבל ניסיתי לשלוף אותו אתמול ולא הצלחתי.

איך מפרקים אצלי באוטו את הפילטר אוויר?האם נסיעה במצב הקיים גורמת לתקלות ולצריכת דלק מוגברת?

3. יש רעש מאזור תיבת הילוכים מאוד מעצבן פירקתי את השק של הידית הילוכים אבל לא מצליח לאתר את מקור הרעידה . כאילו דיסקית משוחררת . כשהאוטו עובר את ה2000 סלד היא מתחילה לרעוד ולצלצל לי באוזן עד שאני מזיז קצת את הידית בתוך ההילוך (מחזיק את היד על ידית ההילוכים ומטה אותה קצת ) אז הרעש מפסיק.

כאשר אני עוזב את היד הרעש ממשיך יש לציין שאני מזיז אותו טיפה הצידה כי הוא בתוך ההילוך .

יש רעיון מסויים? כבר הסתכלתי איך הידית בנויה בספר רכב אבל לא מצליח לאתר את הרעש אולי זה מתחת לאוטו

?

הוחלף על הדרך גם משולש שהיה גמור קצת הסתבכתי בהרכבה אבל בסופו של דבר הוכנס למקומו ונסגר.(יש לציין שגם במוסך שעשו את הצד השני הוא הסתבך עם הברגים קצת אז יחסית לפעם ראשונה שאני עובד לבד על האוטו יצאתי דיי מרוצה.)האוטו לא דופק יותר מכל דבר קטן בכביש .

user_online.gifreport.gif progress.gif

• תוכן חדש...