Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת GPS ל HU 2DIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש אפשרות להתאמת GPS ללא מסך ל HU של פיוניר, בהנחה שיש כניסות מתאימות בפיוניר, עד כמה יהיה מסובך להמיר GPS רגיל נייד ולהתאים אותו לפיוניר?

בריאות לכולם!

פורסם

מה זאת אומרת להתאים? אתה רוצה לראות את התמונה של הGPS הנייד על הפיוניר? לא בעיה תשתמש בכניסת וידאו בהנחה שיש למכשיר...

אם אתה רוצה כבר לשלוט על הניווט מהמסך עצמו של הפיוניר זה בעייתי.

פורסם

אני מדבר על שליטה עם המסך מגע של ה HU, מדוע זה בעייתי, הרי מדובר על מטריצת מגע בסה"כ ואם יש לי כניסת AUX ו BUS מתאימים, זה אמור להיות אפשרי. עובדה שפיוניר עושים את זה.

בריאות לכולם!

פורסם

אני עוד לא הנדסאי ובטח שלא פיוניר...לדעתי זה ממש לא פשוט מהסיבה שכל ניווט שתחבר לא יידע "לדבר עם הפיוניר" באופן כזה שתהפוך אותו לחלק מהמכשיר עצמו (שליטה וכו') כל הכניסות AUX USB וכו' נותנות לך סאונד תמונה וכו' אבל לא יכולת להפעיל במגע מהמסך ובטח לא תוכנה כלשהי...זה לא מחשב עדיין זה סוג של רדיודיסק :)

אולי אני טועה אבל ככה נראה לי.

מה שהם עושים לעצמם מן הסתם- הם יודעים איך לעשות...

פורסם

נראה לי שאתה טועה, הרי המכשיר יודע לזהות כניסת DATA, ולכן יש אפשרות לשלוח מידע אל הצג של המכשיר ולשלוט באמצעות המגע, דיברתי היום עם חברה בסין שמייצרת GPSים לרכב, יש להם מכשירים מותאמים במיוחד לרכבים שונים ויש להם GPS סגור שמתאים לפיוניר ולדגמים כמו שלי, רוצים על זה כ 200$+משלוח.

בריאות לכולם!

פורסם

אם אתה יודע יותר טוב מכולם

וכבר ביררת

ויש לך מחירים

ואתה לא חושב שזה בעיה בכלל

כי "הרי מדובר על מטריצת מגע בסה"כ"

אז מה פשר השרשור ? תזמין מה שאתה רואה לנכון וזהו

• תוכן חדש...