Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקום שהמשטרה ומע"צ יפעלו במשותף כדי להרחיב את השוליים ולספק מקומות עצירה בטוחים, הם נותנים דוחות למי שיעיז ברוב חוצפתו להחליף גלגל על השוליים (כאילו יש לנהג ברירה אחרת).

אני לעולם לא אמשיך בנסיעה במידה ויהיה ברכב שלי פנצ'ר, ולא אסכן את הצמיג או את הג'אנט עצמו, זה עולה הרבה כסף.

גיא,

אתה אולי ילד ולא יצא לך להיות בבית לווינשטיין ובמחלקות שיקום קשות אבל

בוא תספר את זה לשוטר, רפ"ק ג'קי לוגסי ז"ל, שהוא במקרה בן משפחה שלי,

ובוא תספר על ה-250 ש"ח המז***נים לבן דוד שלי שיושב עכשיו בכיסא גלגלים כי הוא המתין

בתוך הרכב שלו לגרר ונהג משאית אידיוט לא שם לב לרכב שלו והתנגש ברכב שלו

כשהוא עומד בשוליים, והוא כבר לא יילך יותר על הרגליים שלו.

אהה, והוא בערך בגיל שלך, הוא בן 23.

דמיין את עצמך עם טיטולים מגיל 23. ועכשיו נראה אם תמשיך בנסיעה על הג'אנט של

הרכב הדנדש שלך או לא.

תכניס לראש שלך יש דברים יותר חשובים מכסף בחיים.

אמיר.

פורסם

לא כולם נוסעים עם גאנט ברזל מכוער מהחברה. אם כל הכבוד לתאונה הזאת, לא מעבירים חוק דבילי אחרי כל תאונה שתקרה בארץ! איך אני אמור במקרה של פאנצר לנסוע? ולעקם את כל הגאנט...?!(אני מדבר על פאנצר שבשניה מוריד את כל האוויר והצמיג נשאר ריק לגמרי). והגאונים פה יכולים לקפוץ עד מחר ולהגיד "מה החיים שלך שווים 4 אלף?"....

אני לא אחליף רביעיית גאנטים יקרים בגלל פאנצר!

בטח לנסוע בכביש מהיר על 10 קמ"ש בלי אוויר בצמיד בכלל זה יותר בטיחותי.:roll:

איך הצלחתם להעלות לי את הסעיף אם השטויות האלה.

אני כבר רואה את הכותרת הבאה בעיתון:

"נהג שיכור במשאית הוריד רכב שנסע 5 קמ"ש בכביש מהיר בגלל פאנצר"...

ומה אז? יוציאו חוק שלמי שיש פאנצר מקבל 250 שקל כנס?:bad-word:

פורסם
בעיניין הדו"ח לא הגבתי בכוונה כי אני לא מעוניין לקבל איזו התראה בטעות, מכיוון שאולי התשובה שלי לא היתה מוצאת חן בעניך, אבל אם אתה מתעקש: אתה עשית את כל הטעויות האפשרויות בנסיעה בכביש החוף באותו היום.

אסור היה לך בשום אופן לעבור לנתיב השמאלי הקיצוני ולעקוף את הרכב ואח"כ לחזור לימני הקיצוני, וזה לא משנה אם היו בכביש 3 נתיבים או 4 נתיבים.

מבחינת החוק ניתן לעקוף רק בשמאלי, אך במדינת ישראל הנהגים סיפחו את הנתיב השמאלי (או הנתיבים השמאליים) והגדירו אותם כהנתיב האיטי, בפועל אני מוצא את עצמי פעם אחר פעם עוקף מכוניות בימני. חבל על מאמץ הבהוב האורות וכ', פשוט עוקפים מהנתיב הימני, אין שום ברירה אחרת.

בנוגע לאותו מקרה- רמת השכל של השוטרים בישראל שואף לאפס, מבחינת השוטר היה נראה לו שאתה זיגזגת בין הנתיבים וסיכנת את התנועה, אני בטוח שאם היית ממשיך בנתיב הימני הוא לא היה עוצר אותך, ולא היה שם לב בכלל שעקפת את הרכב ההוא.

תלמד להבא בכביש לא להיות צודק, אלא להיות חכם. אתה רואה ניידת במראה? האט, תן לה לעבור. רוב הסיכויים שיש בפנים מתנדבים עם פנקס דוחו"ת שצריך למלא, ויעשו הכל כדי למלא אותו. אתה היית הקורבן התורן במקרה.

מצד אחד אתה לא מגיב כדי לא לקבל התראה, אולם מצד שני לתת רמיזות עוקצניות אתה יודע כמו גדול. באמת, מאוד בוגר :roll:

מעניין שאתה סבור שביצעתי טעות, בעוד שמרבית המשתמשים שהגיבו לשרשור שפתחתי, גם פה וגם במועדון אלפא רומיאו, אינם סבורים כך.

מקריאה של לא מעט מהתגובות שלך, ניכר עליך שאתה אדם נבון ובעל רמה טובה בהבנת הנקרא. לכן, אודה לך אם תוכל לעזור לי בהבנת דבר מה: סעיף העבירה שלי בדו"ח הוא סטיה מנתיב. ככל הידוע לי, סטיה מנתיב מתרחשת במצב שבו נהג עובר בין נתיבים מבלי שאותת טרם שעשה זאת. תואיל בבקשה להסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי מתן הדו"ח, כאשר השוטר מיוזמתו ציין כי במשך כל אותה עת האיתותים שלי עבדו כנדרש? או שאולי אתה יודע מה ההסבר לכך שהשוטר ניסה כל הזמן לשכתב את דבריי, ואף סירב להוסיף לדו"ח מזכר למרות שביקשתי ממנו לעשות זאת ולמרות שהחוק מחייב אותו לעשות זאת במידה והנהג מבקש?

אתה מדבר על רמת המשכל של השוטרים בישראל, ולא שם לב שבהיסח הדעת אתה נופל באותם מקומות בדיוק: ממש כמוהם, אתה מעדיף להמשיך לנסוע בנתיב הימני ולבצע עקיפה מימין, ולו רק כדי שלא תיווצר מראית עין של זגזוג על הכביש, למרות שבפועל כל מהלך העניינים במקרה שלי היה חוקי למהדרין. "כל הפוסל במומו פוסל" - מכיר?

השרשור הזה עוסק בתקנה חדשה בעקבות תאונה שהתרחשה. אם אתה רוצה להמשיך לדון בדו"ח שלי, אתה יותר ממוזמן לעבור לשרשור שפתחתי. מבטיח שככל שזה תלוי בי, לא תקבל שם התראה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא כולם נוסעים עם גאנט ברזל מכוער מהחברה. אם כל הכבוד לתאונה הזאת, לא מעבירים חוק דבילי אחרי כל תאונה שתקרה בארץ! איך אני אמור במקרה של פאנצר לנסוע? ולעקם את כל הגאנט...?!(אני מדבר על פאנצר שבשניה מוריד את כל האוויר והצמיג נשאר ריק לגמרי). והגאונים פה יכולים לקפוץ עד מחר ולהגיד "מה החיים שלך שווים 4 אלף?"....

בטח לנסוע בכביש מהיר על 10 קמ"ש בלי אוויר בצמיד בכלל זה יותר בטיחותי.:roll:

איך הצלחתם להעלות לי את הסעיף אם השטויות האלה.

אני כבר רואה את הכותרת הבאה בעיתון:

"נהג שיכור במשאית הוריד רכב שנסע 5 קמ"ש בכביש מהיר בגלל פאנצר"...

ומה אז? יוציאו חוק שלמי שיש פאנצר מקבל 250 שקל כנס?:bad-word:

ניסית לברר כמה עולה פרוטזה חדשה ליד או לרגל ? וכמה עולה ראש חדש ?

כמה יעלה למשפחה שלך לטפל בך בתוך נכה שצריך טיפול 24 שעות ביממה ?

כמה צער תביא על המשפחה שלך והחברים אם תמות ?

כנראה שכל מה שכתבתי שווה אצלך פחות מ-4000 ש"ח... וזה בלי להזכיר שחלפים לרכב תמיד יש, לגוף האדם לא.

ואגב, גם לי יש ג'אנטים סגסוגת לא זולים ודי נדירים ומיותר לציין מה מחירו של כל צמיג במידה 235/40/17 כמו שיש לי. זה לא ישנה את העובדה שאני אמשיך בנסיעה ולא אעצור במקום מסוכן.

דני G.

פורסם

אמיר בניזרי, תגובה חזקה, מאוד, מצטער לשמוע שיש לך קשר לנושא מקרוב, אבל מקווה שאולי זה יפקח למישהו מהחכמולוגים כאן את החשיבה.

גנא, עם גיא אני כבר לא מתווכח אני הבנתי שהבחור לא בדיוק בקו השפיות (חח עוד מעט אוראל ירד מהארץ אז הוא יתפוס את מקומו בתור האיש והפאביה), אבל אותך אני לא מכיר.

אתה ראית את התגובה של חיימי בשרשור ? שהבת שלו נסעה עד הבית על הג'אנט וסה"כ הלך צמיג ? (הוא הזכיר שם שמדובר בג'אנט סגסוגת)

בקיצר, שכל אחד יעשה כרצונו.

אני כבר אמרתי לכם, ממה שאני ראיתי באיזור רחובות (לא מעוניין לפרט על המקרה), אין שום אכיפה, השוטרים בכלל לא טרחו לעצור לבדוק מה קורה.

בברכה, אור (שמנסה להבין, איך אפשר לסכן חיים בשביל רכב, ועוד שכ"כ הרבה אנשים באותו שרשור מנסים להסביר את זה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תראה אור,

עד עכשיו אני התעלמתי ממה שכתבת עליי.

מקריאת התגובות שלך בפורום אני לא יכול לומר עליך שאתה אובייקטיבי, אלא הולך "עם הזרם".

למה הכוונה? אתה משכנע את עצמך במקרים מסויימים, גם אם אתה לא מסכים לטענה שלך עצמך!

בהודעות פרטיות אתה נשמע כאיש בוגר, אך בעיקר בשרשור זה אתה נשמע כמו ילד קטן וחסר דיעה.

אתה הורס פעם אחר פעם את השרשורים של אוראל עם תגובות סתמיות ומפגרות ללא סיבה, ועוד מתגאה בזה.

אם היית קורא גם את ההודעות של אחרים במקום לקרוא רק את שלי ולהגיב לי שטויות, היית רואה שברור שאין אכיפה, כי אין חוק כזה! אין חוק כזה, מה לא ברור, אז למה שתהיה אכיפה ברחובות?!

פורסם
אז אני מבין ששניכם מעריכים את החיים שלכם במשהוא כמו 250 -400 ש"ח (או כמה שלא עולה צמיג לסקודה).:shock:

עדיף לסכן חיים מאשר לסכן צמיג?:shock:

וקצת

ובגלל שאני אוהב אתכם וחושב שאתם טועים בבחירה שלכם, הנה עוד חומר למחשבה!

שנמשיך או שאתם מתעקשים להחליף גלגל בשוליים?

אז אם להחליף גלגל בשוליים מסוכן גם לעצור ע"פ הוראה של שוטר בשוליים זה דבר מסוכן, פעם הבאה שיעצרו אותי בשוליים לדו"ח או בדיקת רשיונות אני פשוט ימשיך לנסוע לנק' בטוחה... ניראה מה יקרה אז.

מה הלאה ? להמשיך עם תקלה במנוע ? בבלמים ? בהיגוי ? הרי כל הדברים האלה בעלי אופי כימעט זהה לרכב עם פנצ'ר..

ההיגוי יהיה הרבה יותר קשה, הנסיעה איטית בהרבה ומה לגבי בלימת חירום חס וחלילה ?

בשורה התחתונה לזה נועדו השוליים.

פורסם

אחרי שתיפגע בתאונה קשה תאמין לי שתהיה מוכן לתת את כל האוטו שלך ואת כל מה שיש לך כדי לחסוך את זה.

אני יצאתי בזול יחסית ועם נכות שלא מגבילה אותי יותר מידי וזה עדיין סיוט (שלא לדבר על מה שעבר על המשפחה שלי בכל תקופת האשפוז והשיקום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בשוליים צרים אם מדובר על גלגל בצד שפונה אל הכביש אני מוכן להבין, אבל במשטרה לא אומרים צר או רחב אלא שוליים בכלל.

שוליים זה עד 3 מטר מהקו הצהוב. מה שמעבר לזה אין לו קשר לכביש, בין אם יש שם אספלט או לא. (הכוונה שאפשר לעצור גם אם אין שום תקלה ברכב).

פורסם

http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=129315&catId=2

שער מעריב: הנחיית משטרה חדשה אוסרת לתקן פנצ’רים בשולי הדרך; דובר אגף התנועה: להד"ם

שרלי שטרית | 24.02.09 | 15:23

העיתון פירסם ידיעה על הנחיה חדשה של המשטרה, האוסרת לתקן פנצ’רים בשולי כביש מהיר, שקנס בצידה; סנ"צ בן-אמו, דובר אגף התנועה, הודיע חד-משמעית כי "אין כל הנחיה חדשה בנדון", אדרבא – "שוטרי התנועה עוזרים בהחלפת גלגל ואף מאבטחים בכביש"

תחת הכותרת ’השוליים מחוץ לתחום’ ועם הפניה בשערו, יצא הבוקר מעריב בידיעה על "הנחיה חדשה", לפיה "בעקבות רצף תאונות קטלניות קבעה אתמול המשטרה: אסור לעצור בשוליים, גם לא כשיש פנצ’ר", כשהקנס על כך יעמוד על 250 שקל. אלא שלפי דובר אגף התנועה במשטרה אין כל הנחיה שכזו.

אף שהוא צוטט בידיעה, פרי עטו של אבי אשכנזי, כאומר כי "נהג שיעצור בשוליים יקבל דו"ח תנועה", הוציא היום הדובר, סנ"צ דורון בן-אמו, הודעה לכתבי המשטרה ובה מסר כי "בעקבות הכתבה בה נטען כי ישנה הנחיה חדשה לרשום דו"חות לנהגים שעוצרים בשולי הדרך לצורך החלפת תקרים בגלגלים, ברצוני להבהיר באופן חד-משמעי: אין כל הנחיה חדשה בנדון".

לאייס הוסיף בן-אמו כי "ניתנים קנסות לאנשים העומדים בשולי כביש מהיר, כאשר העמידה איננה לצורך חירום כגון ליקוי מכני או מקרה רפואי, אבל אם אתה עוצר כדי לדבר בסלולר, להיפגש עם חברים או להתפלל, אלה דברים אסורים ועליהם ניתנים דו"חות - ובשנת 2008 נרשמו 7,000 דו"חות כאלה.

"אבל אם יש לך תקר בגלגל, ברור שלא ניתן לך דו"ח – ולא רק זאת, שוטרי התנועה עוזרים בהחלפת גלגל לאנשים שלא יודעים ואף מאבטחים אותם בכביש. אנחנו רק ממליצים לנהגים שאם הם יכולים לנסוע עם התקר, עדיף לנסוע ו’לגמור’ את הצמיג ולשלם עוד 500 שקל, מאשר להישאר בדרך בין-עירונית שהיא מאוד מסוכנת".

ידיעה זו מצטרפת לאחרת של אשכנזי שפורסמה לפני כשבועיים בשער האחורי של מעריב, שסיפרה על הקומיקאית עדי אשכנזי ש"תפסה שני חשודים בפריצה לרכבה" תוך שהכתירה את אותה אשכנזי בכישורי בילוש מעקב וחקירות. למחרת הובהר בתוככי העיתון כי מדובר במישהי אחרת בעלת שם זהה ולא בנ"ל.

ממעריב לא התקבלה תגובה עד למועד פרסום הידיעה.

גם בעמוד הראשי של ידיעות הפרסום הזה הוכחש מכל וכל.

פורסם

חבר'ה, תקשיבו טוב.

לא יקרה שום נזק לג'נט עצמו אם ממשיכים לנסוע עם תקר.

רק לצמיג וגם זה לא בטוח.

את הפן הזה אני יכול להבין שעדיף להתאפק ולמצוא מקום יותר בטוח, אני בטוח שכל אלה שהגיבו כאן יעשו כך (אור, בגירה, אלעד).

מה תעשו שהמנוע שלכם מתחיל לרתוח? תמשיכו לנסוע עד שיתפוצץ?

יש דברים שמחייבים עצירה, אלא אם יש לכם המון כסף מיותר.

אביחי

פורסם
אז אם להחליף גלגל בשוליים מסוכן גם לעצור ע"פ הוראה של שוטר בשוליים זה דבר מסוכן.

אכן, עצירה בשוליים בדרך מהירה ע"י שוטר היא מאוד מסוכנת ולכן שים לב שתמיד, תמיד, תמיד הניידת תעמוד מאחוריך כך שהיא בעצם ממגנת אותך והשוטר יאסור עליך לצאת מהרכב וכך גם כן ישמור על בטחונך.

אם יש חוק או תקנה שאוסרת החלפת צמיג בשול בדרך מהירה זה בכלל לא רלוונטי, זה פשוט הגיון בריא (בלי הרעש שיש עכשיו ובלי התקנה תמיד המשכתי לסוע לנקודה בטוחה)ואם ההגיון הבריא של מישהוא פה, פתאום נעשה חולה ואומר לו שלעצור בשוליים להחליף צמיג זה בסדר, כל מה שיש לי להגיד זה "איחלתי לחיילים בהצלחה בהמשך דרכם".

אני מקווה שלא יפתח פה שרשור בסגכנון "עצרתי בצד להציל את הצמיג המז$%^ין שלי והיום אני בבית לוינשטיין" אבל גם אם כן, אני מבטיח להיות הראשון שיכתוב שם בפונט אדום, ענק "אמרתי לכם" !

אביחי, זאת סתם התחכמות בגרוש, אם חייבים לעצור אז חייבים! (שמים משולש, מדליקים אורות אזהרה מהבהבים ולא יושבים באוטו).

במקרה של פאנצר לא חייבים ועל זה מדובר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפקט הקשת בגוף האגם הוא אינסטנקטיבי, ייצרי וחשוב מאד להשרדות.

הרעיון אומר שגירויים בחלל מושכים את תשומת ליבנו ומבטנו. באופן אינסטנקטיבי, לאחר מיקוד תשומת הלב והפניית המבט, מופנות גם הידיים. מה שעוזר מאד להגיד במקרה של איומים למשל (אם מישהו מנסה לתקוף אותך, או לטרוף אותך במידה ואתה צ'יטה). לא סתם צדים חיות בחושך ע"י פנס חזק המסנוור אותה. אלומת האור מושכת את תשומת הלב של החיה וזו נשמכת למקור האור.

איך כל זה קשור לשוליים?

ובכן, מרפי או לא מרפי, איך זה שדווקא היכן שעוצרת מכונית בשוליים הנהג השיכור סוטה לכיוונה? איך זה שדווקא היכן ששוטרי מתנ"ע שלנו מחליטים לעצור רכבים בשוליים (או ליתר דיוק במרכז הכביש) אותו נהג שעף ב120 קמ"ש על כביש מהיר מסיט טיפה את ההגה ופוגע ברכבים בשוליים

ואיך זה שדווקא היכן שאבא מגיע לעזור לבנו להחליף פאנצ'ר בשולי הכביש מחליט נהג הגרר לבצע כיווץ לטמבוני המכוניות החונות?

אנחנו חיות טרף. עם משקעים אבולוציונים מאד ברורים. תרצה או לא תרצה כשמישהו זורק עליך כדור שכאתה לא מוכן אתה מופתע, מסובב מבטך ומכין (באופן אינסטנקטיבי לגמרי) את הידיים לקלוט את הכדור.

קשת יפגע עם חיציו בדיוק היכן שהוא מסתכל!

עכשיו תשאל את עצמך, האם אתה מעוניין להיות בלון שהקשת מסתכל עליו? האם אתה רוצה להיות האור שאליו נמשכת החיה??

נהגים רבים נוהגים בחוסר מודעות לסביבה, פשוט חולמים, כמה פעמים יצא לך לטוס בכביש 6 ופתאוםלשאול את עצמך, מה זה? איפה אני, איך הגעתי לכאן?

במצב כזה, כל גירוי בטווח הראייה גורר תגובה פיזית שמתבטאת בהפניית הגה. קטנה, יכול להיות שאפילו מזערית, אבל ב120 קמ"ש, סיבוב ימינה של מעלה אחת בהגה יסיט את הרכב 3 מ' ימינה תוך פחות מ15 מ' (מהלך שיקח בערך 0.5 שניה).

לילה, רכב חונה בשוליים, פנסי חניה דולקים, נהג עם מכנסיים מופשלים וחריץ כורע ברך כשגבו למרכז הכביש, אפוד זוהר שמחזיר אלומת אור לנהג חולמני והסוף ידוע מראש.

עצירה בשוליים מסוכנת! מחקר סטטיסטי של משטרת לונדון קובע כי רכב החונה למעלה מ11 דקות בשולי כביש מהיר מגביר את סיכוייו להיות מעורב בתאונת דרכים קטלנית ב80% (!!!).

לא יקרה לצמיגים שלך דבר אם תאט את קצב נסיעתך ותמשיך לגלוש עוד כמה מאות מטרים עד למציאת מקום עצירה בטוח. הצמיג לא יתקלף, הג'אנט לא יפגע ואתה תעמוד בפיתוי להחליף צמיג עוד שתי דקות.

תשאל את הילד שהתקשר לאבא שלו שיבוא לעזור לו אם הוא לא היה מוכן לשלם 580 שקלים על החלפת צמיג ואיזון גלגלים בתמורה לעובדה שיהיה לו אבא שיבוא לראות אותו בטקס ההשבעה שלו.

אל תעצרו בשוליים!

מוגש כחומר למחשבה מאתר פנימית.

פורסם
אכן, עצירה בשוליים בדרך מהירה ע"י שוטר היא מאוד מסוכנת ולכן שים לב שתמיד, תמיד, תמיד הניידת תעמוד מאחוריך כך שהיא בעצם ממגנת אותך והשוטר יאסור עליך לצאת מהרכב וכך גם כן ישמור על בטחונך.

שוטר יאסור עליך לצאת מהרכב?

השוטר זימן אותי אל הניידת שלו במקום מאוד מסוכן רק כדי להראות לי איזה תיק הוא מסוגל לתפור לי, ובנוסף עשה איתי סיבוב סביב הרכב שלי בשביל לחפש על מה להוריד לי את הרכב מהכביש.

אני בטוח שאני לא צריך לספר לך ששוטר עוצר נהג בתוך העיר לרוב הנהג יוצא להתחנן לשוטר (אם בצד ואם לא) ולפעמים אתה רואה כמה נהגים ביחד על השוטר. וזה קורה גם המון בדרכים מהירות.

השוטרים בארץ מסוגלים לראות תאונה קלה ולא להתיחס לזה בכלל, אז לעצור ולאבטח (שלא לדבר על לעזור) רכב שעצר בשולי הדרך להחלפת גלגל?

אני לא יודע מה השוטר אמור או לא אמור לעשות, לעזור בשעת מצוקה הם לא עוזרים. גם כשעשיתי תאונה עם אחד הרכבים הקודמים שלי, עמדתי שעתיים בלילה בכביש שמוביל מקרית אונו לכיוון צומת סביון, עוד לפני שהיו שיפוצים והיה נתיב אחד ללא שוליים בצמוד לבסיס, עברו מספר ניידות ואת אף אחד לא עניין שום דבר חוץ מהשומרים בבסיס שחשדו בי ויצאו לבדוק מי אני ומה אני עושה שם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...